Dodaj do ulubionych

Black Friday Sale przed sądem okręgowym w Opolu

IP: *.dynamic.chello.pl 23.11.17, 00:57
Na 19, 7 pm, zwołują się obrońcy sądów, sędziów, kasty. Przybędą Ludwiczki i Natalki. CiekawoŚĆ mnie zŻera, spaĆ nie mogę, na samą myśl, czy oburzonych obrońców powiedzie opolska Marianne, wiceprezes, SSO Korwin -Piotrowska. A może inni nosiciele łańcuchów z godłem na fioletowych togach przybędą?
Obserwuj wątek
    • Gość: behemot Re: Black Friday Sale przed sądem okręgowym w Opo IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.17, 11:21
      To jest już bezczelność i jawna działalność polityczna SSO i wiceprezes sądu okręgowego Anny Korwin -Piotrowskiej. GW donosi cytuję<<<:Manifestacja odbyła się bez czynnego udziału polityków.
      Anna Korwin-Piotrowska, wiceprezes Sądu Okręgowego w Opolu, podkreślała, że nie można ustępować. Zauważyła, że wśród sędziów nie brak osób, które chętnie zajmują stanowiska zwalniane przez tych, których usuwa minister Zbigniew Ziobro. Przekonywała, że to niewłaściwe i że potrzeba większej konsolidacji środowiska sędziowskiego, szczególnie w sytuacji, gdy ludzie manifestują w obronie systemu sądownictwa.>>>
      To jest jawne wypowiedzenie lojalności i posłuszeństwa legalnie wybranej , w procesie demokratycznych wyborów władzy. Namawianie sędziów do nie obejmowania stanowisk po usuniętych sędziach. Jak KRS zdyskwalifikował 265 asesorów, to gdzie była ta polityczka? Nie zwołała manifestacji pod sądem. Trawestując niejakiego sędziego Żurka, przed kim pani składała asesorskie ślubowanie i z czyich rąk odbierała nominację sędziowską?
      Ze skutkiem natychmiastowym winna być przeniesiona w stan spoczynku. Nie powinna wydawać wyroków w imieniu RP i kierować sądem tak jawnie manifestując swoje sympatie polityczne. To jej wystąpienie udokumentowane na wideo w GW powinno być wystarczającym powodem do wykluczenia jej ze składu orzekającego. Nie tylko na wniosek którejś ze stron.
      opole.wyborcza.pl/opole/7,35086,22695586,manifestacja-przed-sadem-okregowym-w-opolu-potrzeba-jednosci.html#BoxLokOpoLink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka