Gość: wp2014
IP: *.204.241.250.dsl.dynamic.t-mobile.pl
07.07.18, 17:00
Interwencja policji 57\877
Interwencja policji 57\877
W dniu dzisiejszym 2018.07.06. po raz 57 w tym roku oraz po raz 877 w ostatnim czas okresie na terenie bezprawnie działającej meliny stary młyn interweniowała strzelecka policja . Powodem prośby o pomoc było głośne zachowywanie się pijanych meneli przebywających na terenie ogródka piwnego tej bezprawnie działającej meliny i stary młyn. Pijane menele zachowywali się głośno i zakłócali ciszę nocną dlatego ok godz 22,10. poprosiłem o pomoc numer alarmowy 997. Policja przyjechała i udając się na interwencję zapytała mnie co jest przyczyną prośby o interwencję . Policjanci udali się na interwencję . Zapędxziła pijane bydło do wnętrza lokalu\chlewu . Po zakończeniu czynności poprosiłem policjantów o relację z interwencji . Policjanci potwierdzili że na terenie ogródka piwnego menelstwo zachowywało się głośno i poprosili [ po raz 548 ] niekumatego menagera tej meliny aby poprosił gości do wnętrza chlewu aby pijani goście nie zakłócali ciszy nocnej [ po raz 548] , poinformowałem że jeżeli zakłócanie ciszy nocnej się powtórzy to po raz kolejny będę dzwonić o interwencję na nr 997. Ping-pong trwa . Menele zachowuja się ja na meneli przystało . Policja interweniuje w związku z zachowaniem meneli i niedoipełnianie obowiązków właścicielskich tak maenagerówe jaki i własciciela 57 raz w tym roku i 877 w ostatnim czas okresie . Z interwencji tych NIC NIE WYNIKA . A polski podatnika ZA TO WSZYSTKO PŁACI . Taka gmina .