Gość: a IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 21.10.04, 20:54 zapewne cenzurowane, bo chyba nie bedzie nikogo kto moglby napisac cos dobrego o tej firmie ile bylo tu słusznych postulatów? i co? no i nic oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pasażer Re: Pytanie o forum MZK IP: *.zeto.opole.pl / *.zeto.opole.pl 22.10.04, 07:28 Ja już pisze,że na ul.Oleskiej jest przystanek linii 11 w stronę ZWM ale od samego początku w czasie deszczu czy wichury ludzie nie maja tam dachu nad głową .Przystanek XXI wieku to drąg z rozkładem jazdy.Za co MZK bardzo dziękujemy.A ludzie odpowiedzialni za takie nieposzanowanie pasażerów powinni być ukarani!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skandalista Re: Pytanie o forum MZK IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 22.10.04, 09:21 a na ozimskiej koło makdonalda wisi rozkład lini nr 15 wczoraj jak durny czekałem na autobus 30 minut i się dowiedziałem od życzliwych że bus już tamtędy nie jeździ, skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Pytanie o forum MZK IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 22.10.04, 16:57 Podobnie jest z przystankiem a raczej z brakiem informacji na przystanku Ozimska Teatr kier. Częstochowska o tym ze linia 20 i S nie jadą pzrez ZWM sosnkowskiego. No cóz ważne ,ze w m\arketingu o tym wiedzą, chociac co do tego też mam wątpiliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
sien Re: Pytanie o forum MZK 08.11.04, 07:38 Nowy prezes powinien utworzyc FORUM MZK- prędzej do ludzi docierałby informacje o zmianach, zawieszeniach autobusów. Ale widać jemu sie to też nie opłaci. Tylko dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Pytanie o forum MZK IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.11.04, 13:21 a po chu#$&$ forum? przecież mają strone, co ? tak trudno zamieścić tam informacje? informatyków nie mają? Odpowiedz Link Zgłoś