Gość: k IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 13.01.05, 19:49 Teraz rozumie dlaczego w Srodmiesciu tak smierdzi bo ta nie ma kanalizacji, scieki wylewaja przez okno. Jakby glupota redaktora miala skrzydla to latalby on pod niebiosa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosciu Re: Woda wszędzie tyle samo IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.01.05, 09:16 k, jakby glupota miala skrzydla, to by cie wystrzelilo na drugi koniec galaktyki. Ty masz jakas dziwna manie opieprzania wszystkich o wszystko. Jakby cie nauczyli czytac ze zrozumieniem, to bys wychwycil z tego artykulu, ze pytanie zadal czzytelnik, a redaktor postaral sie tylko o odpowiedz. Polzmozgu, wracaj do podstawowki! Pozdrawiam redaktora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Woda wszędzie tyle samo IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.01.05, 10:01 Gosciu a tak wina redaktora bo jak sie pisze 'A' to napisac trzeba 'B' inaczej glupio wychodzi. Czytelnicy sie smieja nie z rzecznika a redakcji ze tak daje robic sie w bambuko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Woda wszędzie tyle samo IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.01.05, 13:17 Ty sie dobrze zastanow, co chciales tymi postami przekazac, bo chyba nie zchwycilem. Jakie A? Jakie B? Jaki rzecznik? O co tobie chodzi? Jak juz chcesz wyrazic swoja opinie to zrob to w stylu: ten artykul mi sie nie podoba, bo cos tam, zamiast obrazac i wyzywac wszystkich dookola. Troche szacunku dla czyjejs pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Woda wszędzie tyle samo IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.01.05, 14:23 Dobrze Ok. Ten artykul mi sie nie podoba bo nie wyjasnia sprawy roznicy ceny wody. Gazeta podala wypowiedz rzecznika prezytenta, ktory wcale nie wyjasnil sprawe. Z jego wypowiedzi mozna wywnioskowac ze do ceny wody na ZWM doliczono koszty sciekow a w Srodmiesciu jest cena samej wody bez sciekow. Gazeta juz nie podaje czy za scieki sa oddzielna pozycja czy wogole pominieto w kalkulacjach. Bo tak tez moze byc ze ktos zapomnial cos dopisac. Wlasnie o to chodzi ze GW wprowadza niepotrzebne niedomowienia nikomu nie sluzace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Woda wszędzie tyle samo IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.01.05, 17:12 A ja popieram k. Ten artykuł to bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś