Dodaj do ulubionych

NTO: (Pogan) Nie jestem bez winy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 16:59
Dyrdymały, banały i zwykłe pitolenie - chyba że sfiksował. Chyba że wykonuje
kolejne polecenia. Niech by nazwał w końcu rzecz po imieniu a nie kluczył,
kto był szefem, skarbnikiem i żołnierzem tego gangu. A wszyscy już wiedzą że
mózgiem to był/jest nietykalny Szramuk: bezbłędnie cyniczny gracz i
hazardzista, nadal "trzymajacy władzę". Koniec, kropka
Obserwuj wątek
    • Gość: anty.kom.pl Pogan nie kupi opinii publicznej za gazetowe srebr IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 08:27
      -niki!
      Płatni
      Zdrajcy
      Pachołki
      Rosji
      WASZ CZAS MINĄŁ !!!
      Tiszina i ruki pa szwam złodziejska bando!
      • Gość: Dziurkacze Re: Pogan nie kupi, ale "Zombie" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:04
        Tadzika Sz. ksywka "Zombie" wszędzie pełno, audikiem śmiga po mieście i układa
        puzzle "Opolska ruleta" które mu łobuz Jurek Sz. kiedyś był nieładnie rozsypał.
        Teraz obaj w duchu pojednania dziarsko orzą w czym jeszcze umoczonych usłużnych
        jak widać nie brakuje. Solidarność złodziejska górą, i nie ma na to rady?
        Dz-cze
        • Gość: A Re: Pogan nie kupi, ale "Zombie" IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 10.06.05, 12:24
          nie jestem bez winy bo dałem się złapac ???
          • Gość: Pan JOWialski Poganski kraj, poganskie obyczaje IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:12
            Jednomandatowe
            Okręgi
            Wyborcze
            może to jakieś wyjście?
            --
            albo KS dla aferzystów
    • Gość: Robal Re: NTO: (Pogan) Nie jestem bez winy IP: *.pl / 217.173.202.* 10.06.05, 15:35
      Leszek powoli świruje i jego stan coraz bliżej przypomina mi majaczenia byłego
      prezesa DDO Grzegorza K.
      • Gość: wiking Re: NTO: (Pogan) Nie jestem bez winy IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 10.06.05, 18:23
        Wziął łapówkę i przekazał na cel dobroczynny. Nieźle mu odbiło w tym kiciu.
        • Gość: artur Re: NTO: (Pogan) Nie jestem bez winy IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.05, 20:04
          nie czepiać sie Pogana!Za jego rządów był rozkwit(bynajmiej tak twierdzi wielu
          Opolan)-amen
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka