Gość: Pokręcony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 23:04 I co z tego? Pieniądze publiczne muszą być wydawane sprawiedliwie, a nie bo tak gaeta sobie napisze. Zresztą i tak (przykre, acz prawdziwe) skończy Maksiu w przytułku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasiek Re: Maksiu potrzebuje pompy IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 22.06.05, 11:24 Faktycznie jesteś pokręcony!!! Jak mozesz wogóle w ten sposób pisać?!!! Chyba nie masz za grosz serca i sumienia!!! Postaw się w sytuacji rodziców Maksa. Przecież ani oni, ani Max nie są winni zaistniałej sytuacji i chcą dziecku pomóc normalnie żyć. A do tej pory zrobili naprawdę bardzo dużo! Pomyślałeś, co Ty zrobiłbyś, gdyby Twoje dziecko okazało się chore??? Olałbyś sprawę?? A może (żeby nie wylądowało w przytułku) pojechałbyś do Holandii? - tam jest dopuszczalna eutanazja... Ja jestem zdania, że każdy powinien mieć prawo do leczenia - jeżeli taka jest potrzeba. Bartek i Agata opłacają przecież składki na ubezpieczenie zdrowotne. I bardzo Cię proszę, zanim palniesz znowu jakiś pożal się Boże komentarz, zastanów się, czy kogoś tym nie zranisz!!! Rodzicom Maksia na pewno nie będzie do śmiechu po przeczytaniu Twojego żałosnego tekstu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Maksiu potrzebuje pompy IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 22.06.05, 22:04 taka to Polska i Polacy wlasnie.... nic tylko wiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsądna Re: Maksiu potrzebuje pompy IP: *.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 07:31 a może pociągnąć do opowiedzialności cywilnej (niech płaci) szpital, w którym chłopiec się zaraził? Nie wiem ile Maks ma lat, może roszczenie się jeszcze nie przedawniło? Jeśli tylko jest udokumentowane zakażenie szpitalne, kazdy sąd orzeknie odszkodowanie i rentę. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś