Gość: hania341 IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 09.08.05, 16:46 Chciałabym spytać jeśli ktoś wie i zna temat ile płacić niani do opieki nad rocznym dzieckiem w Opolu za 9 godzin z ugotowaniem posiłków dla dziecka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A Re: niania do dziecka IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 09.08.05, 16:52 A z 600 -700 euro + utrzymanie i mieszkanie + 8 godzin dziennie wolny co drugi weekend, + oplacona szkoła jezykowa wtedy ona wróci z de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania341 Re: niania do dziecka IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 09.08.05, 16:57 Ja pytam się serio, nie mam czasu na dywagacje o dzisiejszych czasach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miuk Re: niania do dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 16:56 Ja płaciłam 4 zł za godzinę. Uważaj, kogo bierzesz, bo trudno o kogoś dobrego. Swojej Pani podziękowałam po tym, jak niespodziewanie wcześniej wróciłam do domu i zastałam w nim dziecko bez opieki. Wprawdzie spało, a Pani przyszła po 20 minutach. Bardzo żałuję, bo byłam z niej zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: niania do dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 12:34 a skad sie bierz taka pania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: niania do dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 23:17 przykro mi to pisać, ale chcesz zrobić wielką krzywdę swojemu dziecku zostawiając 9-miesięcznego maluszka z obcą kobietą. NIKT mu nie zastąpi Ciebie, a wiele stracicie (emocjonalnie). Wiem co piszę, bo moja siestra popełniła ten błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefcia Re: niania do dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 23:01 -to zalezy, czy spodoba sie Twojemu mezowi i bedzie tez dawala. Jak sie bedzie starac, czy zawsze maz bedzie mial orgazm? Odpowiedz Link Zgłoś