IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.05, 16:24
Czy ktoś miał wesele w Turawie a właściwie chodzi mi Ośrodek Więziennictwa
"Korab". Czy było udane wesele,dobra organizacja i dobre żarcie,bo na tym
najbardziej zależy moim przyszłym teściom.Słyszałam, ze dobre, ale czy
napewno?Chciałabym, żeby było dużo i dobre i żeby goście nie marudzili.
jak wogóle organizują uroczystość i czy poprawiny też robią?Przechdzę
straszne stresy, zeby sie udało i żeby wszyscy byli zadowoleni.
Obserwuj wątek
    • Gość: P.... --TO NIECH SIE TESCIOWIE IDA NAZREC SAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 16:40
      a Ty sie nie stresuj gupimi tesciammi. Wiem , ze dobrze i duzo daja w Osrodku
      Sadownictwa na ul. Sadowej w Opolu, mozesz ich tam tez wyslac
      • Gość: wodniczanka Re: --TO NIECH SIE TESCIOWIE IDA NAZREC SAM IP: *.ozimek.net.pl 11.08.05, 17:05
        nie wiem jak jest w korabie, ale wiem, ze najlepszy osrodek, w ktorym sa
        organizowane m.in. wesela to "wodnik" !! sama tam mialam ! mila obsluga,
        niczego nie brakowalo, dobre jedzonko ! po prostu super ! pozdrawiam :-)
        • Gość: A Re: --TO NIECH SIE TESCIOWIE IDA NAZREC SAM IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 11.08.05, 19:52
          masz tyle porządnych domów weselnych na opolszczyźnie,że glowa boli, po ch
          pchasz sie do jakiś starych zagrzybiałych Turawskich ośrodkow
          • Gość: Mietek Re: TO NIECH SIE TESCIOWIE IDA NAZREC SAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 22:56
            No nie na poczatek malzenstwa do osrodka wieziennictwa? Nigdy bym na cos
            takiego nie poszedl, zle mi sie to kojarzy, chociaz, moze beda podawac do stolu
            Pogan i Dolata a pani Olszewska wystapi skapo ubrana na stole, a potem da
            striptiz? Moze by to bylo wesole? Sprawa gustu, musisz sama wybrac, chyba masz
            juz 18-stke skoro sie zenisz?
    • Gość: aga Re: Wesele IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 12.08.05, 22:08
      moi znajomi zatruli sie tam w zeszlym roku (lacznie z panem mlodym) i wesele do
      dupy. jeden plus to taki, ze wszyscy goscie zapamietaja do konca zycia ten
      piekny dzionek :-)
      ps. jedna ososba trafila do szpitala.
      zgadzam sie z tym ze w opolu jest wiecej lepszych osrodkow, np wodnik ale ja
      bym nie wiozla gosci do turawy. a co bedzie gdy zakwitnie jezioro i smrodek
      zatruje impreze ? polecam czarnowasy - nowy lokal (choc chyba drogi), salomona,
      antka, ...
      • Gość: dziadek Re: Wesele IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 14.08.05, 09:46
        Najlepiej urządzic wesele w Salomonie w Opolu Szczepanowicach.Jedzenie
        dobre,dużo i świeże.Gorzej jest z terminami.W tym roku raczej nie ma szans,ale
        można sprawdzić.
        • Gość: Rozwodnik Re: Wesele IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.08.05, 12:07
          ja proponuje bar "leśny dziad" , tanio i solidnie
          specjał szefa: kiełbasa z rusztu ze skwarkami, dobrze wychodzą mu też frytki
          • Gość: Miecio Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 22:30
            No , ja sie pisze na tego "LESNEGO DZIADA" , ale jedno pytanko: jaka on ma te
            babe? (chodzi mi o wielkosc cyckow)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka