Dodaj do ulubionych

GUDANIEC NIE ZASŁUGUJE, ABY BYĆ POSŁEM

IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.05, 20:44
Gadaniec powiedz jaki masz udział w Stowarzyszeniu "Odra". Podobno
prokuratura prowadzi śledztwo w tej sprawie o przewałkę sporej kasy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Oburzony Re: GUDANIEC NIE ZASŁUGUJE, ABY BYĆ POSŁEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 13:39
      Czy prawdą jest że Chmielu jest parówą Gudugugu? Podobno widziano ich razem jak
      sobie gdzieś szli.....?Gudu jak się ma sprawa z Stowarzyszeniem "Odra", gdzie
      podobno są zrobione wałki-przewałki, wytłumaczyłes się już?. Dziwię się, że
      Gugududu kandyduje na posła. Przecież ten facio dotychczas oprócz swojej
      prywaty nic dla wyborców nie zrobił i nie zrobi, bo się on nie nadaje do pracy
      społecznej. Najlepiej układa mu się wspłpraca z takim typkiem jak Chmielu,
      który kiedy był dyrektorem poczty, to po pijaku podszczypywał młode panienki.
      Ot i obraz opolskich kandydatów do parlamentu. Jawna kpina z wyborców!!!
      • Gość: mucha Re: GUDANIEC NIE ZASŁUGUJE, ABY BYĆ POSŁEM IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.05, 18:38
        Gugu to dobry fiut, a nie kandydat nie wiem do czego, pewno do bzykania
        • Gość: Lepszy Re: GUDANIEC NIE ZASŁUGUJE, ABY BYĆ POSŁEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 18:45
          Lepszy swój niż taki z desantu. A najlepszy niezależny.od partii i swój,znany!
          • Gość: Icek Re: GUDANIEC NIE ZASŁUGUJE, ABY BYĆ POSŁEM IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.05, 23:34
            Gugu na targ i sprzedawać kartofle, a nie do sejmu!
            • Gość: Szwagier Re: GUDANIEC NIE ZASŁUGUJE, ABY BYĆ POSŁEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:59
              On za bardzo skumał się (no, no???) z Chmielem i razem kombinują. Od Gugugugu
              wszyscy powoli uciekają i będą uciekać. Jego żona już to zrobiła dając przykład
              innym. W końcu ona go najlepiej zna. A może dopiero się an nim poznała? Lepiej
              późno niż wcale.
        • Gość: PAT Re: GUDANIEC NIE ZASŁUGUJE, ABY BYĆ POSŁEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 20:00
          Trzeba Gugu umowic z tym z SDPL z bilbordow - to jakis wysyp czy co?
      • Gość: zausz_nick Re: GUDANIEC NIE ZASŁUGUJE, ABY BYĆ POSŁEM IP: *.pl 27.08.05, 15:08
        Chmielu do tej pory przesladuje swoją byłą panienkę - EM. Dziewczyna ma podobno
        rozstrój nerwowy, a gość ją od paru lat osacza.Gudaniec to podobny typek.młode
        pazerne wilczyska, które nic, ale to nic dla regionu dobrego nie zrobią.Będą to
        tylko zmarnowane głosy.
    • Gość: starr Re: GUDANIEC NIE ZASŁUGUJE, ABY BYĆ POSŁEM IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.05, 16:24
      nie zasługuje, ale będzie czy Wam to się podoba czy nie będzie też Kłosowski,
      jazłwiecka, Szteliga, klepacz i trzech niemców
      • Gość: J23 Re: GUDANIEC NIE ZASŁUGUJE, ABY BYĆ POSŁEM IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.05, 22:14
        Gudaniec nie będzie posłem, bo jest zamieszany w aferę z
        Stowarzyszeniem "Odra", gdzie podobno przewalono ponad milion złotych i
        prokurator w tej sprawie zadaje konkretne pytania. Co z tego wyniknie to
        zobaczymy. Gudaniec nic nie pamięta jak działał w Stowarzyszeniu "Odra".
    • Gość: Basia Re: GUDANIEC NIE ZASŁUGUJE, ABY BYĆ POSŁEM IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 26.08.05, 08:11
      Niech żyje i rozkwita Opole.
      • Gość: Don Re: GUDANIEC NIE ZASŁUGUJE, ABY BYĆ POSŁEM IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.05, 20:48
        ,,ale bez Gugugududu, bo miernota.
        • Gość: pajac Re: GUDANIEC NIE ZASŁUGUJE, ABY BYĆ POSŁEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 17:09
          To nie ładnie wysmiewać się z czyjegoś kalectwa
          • Gość: kibic Re: GUDANIEC NIE ZASŁUGUJE, ABY BYĆ POSŁEM IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.05, 22:16
            Jaki związek ma Gudaniec z Stowarzyszeniem "Odra"? Mówią, że tam był wielki
            wałek finansowy. Ja chiałbym widzieć jako wyborca, co w tym
            Stowarzyszeniu "Odra", którym interesuje się prokurator, robił Gudaniec.(mówią,
            że on nic nie pamięta)O tym pisze prasa m.in. "GW"
            • Gość: pawik Re: GUDANIEC NIE ZASŁUGUJE, ABY BYĆ POSŁEM IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.05, 16:13
              Nie oddam głosu na Gugańca.
              • Gość: żbik Re: GUDANIEC NIE ZASŁUGUJE, ABY BYĆ POSŁEM IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.05, 17:41
                Gudaniec badź samokrytyczny i daj sobie spokój z kandydowaniem. Dobrze ci radzę.
                • Gość: kaktus Re: GUDANIEC NIE ZASŁUGUJE, ABY BYĆ POSŁEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 19:18
                  Raz próbował do europarlamentu, drugi - do parlamentu, może za trzecim razem
                  się uda, tylko gdzie?
                  • Gość: obiektywny Re: GUDANIEC NIE ZASŁUGUJE, ABY BYĆ POSŁEM IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.05, 16:43
                    Gudaniec nie pchaj sie tam gdzie cie niechcą. Jesteś przecietnym szarym
                    zjadaczem chleba i nic nowego nie wymiślisz,bo cie na to nie stać.
                    • Gość: Czarek Re: GUDANIEC NIE ZASŁUGUJE, ABY BYĆ POSŁEM IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.05, 22:23
                      Gudaniec jest zamieszany, o tym pisała "GW" w sprawę Stowarzyszenia'Odra",
                      gdzie w/g "GW" dokonano przekrętu na wielką skalę i tę sprawę prowadzi
                      prokurator, czy postawi zarzuty Gudańcowi to się okaże? Mówią, że tam dokonano
                      wałka na ponad milion złotych, Gudaniec mówi, że nic nie pamięta i podobno ma
                      zanik pamięci. Czy taki facio może kandydować na posła to nie wiem, ale myslę,
                      ze nie powinien, bo przynosi wstyd i nic wiecej.
                      • Gość: Gerda Re: GUDANIEC NIE ZASŁUGUJE, ABY BYĆ POSŁEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 16:43
                        Gudaniec chce uciec przed wymiarem sprawiedliwości!!! Ma nadzieję, ze immunitet
                        poselski uwolni go od zarzutów, które stawia mu coraz więcej osób. Facet nie
                        potrafi się dobrze wysłowić, ale do kombinowania to ma smykałkę. Tylko ktoś tak
                        zdeterminowany może starać się o mandat posła, gdyż w przeciwnym wypadku czeka
                        go spotkanie z prokuratorem, a potem .....? Wieżę w mądrość wyborców. Naiwnych
                        już coraz mniej panie Gudaniec. Najpierw spłać swoje długi i pokryj ogromne
                        straty, a potem chciej naprawiać ten kraj!!!
    • Gość: kibol Re: GUDANIEC NIE ZASŁUGUJE, ABY BYĆ POSŁEM IP: *.azartsat.pl / 80.51.233.* 04.09.05, 16:15
      Czy to chodzi o tego radnego?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka