Dodaj do ulubionych

Danuta Jazłowiecka - WIELKIE ZERO

IP: *.pl 05.09.05, 23:57
czego dokonała w ratuszu, a wcześniej w Urzędzie Wojewódzkim? Niech przedstawi
choc jeden sukces?Ja czytałem w prasie głównie o jej niepowodzeniach i kasie,
która za sprawą jej niekompetencji i indolencji przepadła regionowi.Ta pani
nic, absolutnie nic sobą nie reprezentuje.Potrafi tylko gadać.A uchodzi za
pazerną pieniędzy i stanowisk wilczycę. Prze do tego po trupach i za wszelką
cenę.Zwykła karierowiczka, której przy bliższym poznaniu każdy ma serdecznie
dosyć.Posłąnka Jazłowiecka to wielka szansa dla Danuty Jazłowieckiej, ale nie
dla regionu, na który się wypnie, tak jak czyniła to do tej pory.
Obserwuj wątek
    • Gość: Opinia Re: Danuta Jazłowiecka - WIELKIE ZERO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 10:40
      Popieram Ta osoba dostała 1 miejsce przez koneksje a nie prze zciężką prace
      • Gość: Popieram Re: Danuta Jazłowiecka - WIELKIE ZERO IP: *.pl 06.09.05, 12:36
        mam podobne odczucia co do tej pani.Wg mnie to wielka egoistka, która nic dla
        regionu nie zrobi. Szkoda że w naszej polityce lansuje się takich ludzi.
    • Gość: Cypis Re: Danuta Jazłowiecka - WIELKIE ZERO IP: *.pl 06.09.05, 13:52
      Tfuu!!!
      • Gość: ninalopo Wielkie zero? Wszak jedynka to nic, dopiero... IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 14:37
        ...zera zmienią nam ją w miliony !!!
        • Gość: Ricardo27 Re: Wielkie zero? Wszak jedynka to nic, dopiero.. IP: *.pl 06.09.05, 21:58
          Chroń nas panie przed Jazłowiecką. toż to będzie stracony mandat
          • Gość: Jajo Re: Wielkie zero? Wszak jedynka to nic, dopiero.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 23:24
            A coś tak przyp....ł do Jazłowieckiej. Z jednego adresu pod różnymi nickami,
            hamuj człowieku
            • Gość: fafik Re: Wielkie zero? Wszak jedynka to nic, dopiero.. IP: *.pl 14.09.05, 19:28
              A wiszą gdzieś w ogóle jakieś plakaty Jazłowieckiej? Bom nie widział nigdzie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka