Gość: gosc IP: 195.205.144.* 13.09.02, 11:06 w koncu powinni postawic to tesco bedzie przynajmniej gdzie robic zakupy nie tylko Real . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zadowolona tesco ?Swietny pomysł!!! IP: *.zwm.punkt.pl / 10.0.58.* 13.09.02, 11:27 Byłam w Szkocji gdzie siec sklepow tesco jest naprawde ogromna i nie tylko tam,Posiadaja produkty bardzo dobrej jakosci i ceny nie sa wcale wygorowane.Poza tym dałoby to w kosc Realowi ktory jest jedny wielkim smietnikiem a ceny sa normalne.Małe sklepy osiedlowe nie powinny sie bac tej konkurencji poniewaz do nich zaglada wiele ludzi po drobne zakupy.Przeciez nikt nie bedzie jezdzil do tesco po jedno maslo albo maly proszek do prania!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaz Re: tesco ?Swietny pomysł!!! IP: *.atol.com.pl 13.09.02, 14:09 no właśnie... i dziwię się lokalnym politykom, popierając grupkę zdesperowanych mieszkańców sztrzalają sobie samobójczą bramkę przed wyborami... mało komu się podoba, że najbliższa konkurencja Reala mieści się... na Bielanach Wrocławskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: tesco ?Swietny pomysł!!! IP: *.imi.pcz.czest.pl 13.09.02, 18:17 Popieram zdecydowanie. W Czestochowie sa juz 3 hipermarkiety (Real, Tesco, Auchan), buduja 4-ty (Leclerc) i jakos wszyscy potrafia przezyc, takze polskie sklepy. A w sumie najlepiej wychodza na tym klienci. Gość portalu: zadowolona napisał(a): > Byłam w Szkocji gdzie siec sklepow tesco jest naprawde ogromna i > nie tylko tam,Posiadaja produkty bardzo dobrej jakosci i ceny > nie sa wcale wygorowane.Poza tym dałoby to w kosc Realowi ktory > jest jedny wielkim smietnikiem a ceny sa normalne.Małe sklepy > osiedlowe nie powinny sie bac tej konkurencji poniewaz do nich > zaglada wiele ludzi po drobne zakupy.Przeciez nikt nie bedzie > jezdzil do tesco po jedno maslo albo maly proszek do prania!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrys40 Re: tesco ?Swietny pomysł!!! IP: *.newark-06-07rs.nj.dial-access.att.net 13.09.02, 18:41 Czy nie myslicie ze towarzystwo ktore sie zprzeciwia powstaniu Tesco moze mniec wsparcie Reala finansowe dlatego zazarcie broni swojej strony . Przeciez konkurecjia moze nam wyjsc tylko na dobre sprawe >ateraz Real jej nie ma Dlaczego my normali zjadacze chleba mosimy byc uzaleznieni od jednego tylko podmiotu Pozdrawiam ryszard.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superos Re: tesco ?Swietny pomysł!!! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 14.09.02, 10:06 Wiesz zadowolona! Jestem z Tobą!!! Jesteś super i chciałbym być z Tobą zadowolony całe życie. Tesco niech zbudują a Real już nie będzie zarabiał na pozostałe w całej Polsce. Hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeciwnik Re: tesco ?Swietny pomysł!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 23:15 Mam dość Reala,ale budowa Tesco w Malince całkowicie zablokuje tę dzielnicę. Już teraz jest Real i Castorama, rachityczna Błękitna Wstęga i kto wie co bezie się działo kiedy otworzą Tesco? Nie jestem przeciwny marketowi,ale dlaczego np. nie na Partyzanckiej obok Makro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Prognoza na korzyść Tesco IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.02, 19:09 Jasne! Nikt nie bedzie chodził po masełko. Przecież te durne baby to nawet do Reala latają po jedną bułęczkę, bo polska im śmierdzi Odpowiedz Link Zgłoś