Gość: gosc IP: *.200-68.tampabay.res.rr.com 13.10.05, 20:13 Bardzo podobaja mi sie twoje rymy. Nie wiem czy z ta interpunkcja jest, az tak zle. Bardzo trafnie za to jest z rymami. Coz znaczy interpunkcja przy takim talencie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: behemot Re: do behemota IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.10.05, 00:28 łojej! Dzięki za uznanie az z Tampabay! Nawet nie myslałem w tej siermiężnej bidzie, Ze komuś dam radość na ciepłej Florydzie Odpowiedz Link Zgłoś
easystreet Re: do behemota 14.10.05, 01:19 Nie tylko w Stanach lubia Ciebie czytać bo i bardziej na polnoc widzą, jak rym potrafisz chwytać Nie gardź miejscowymi; zauważ jak wzdychają i na szlakach opolskich śladów Twych szukają (np. Jolka, hehe) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: do behemota IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 15.10.05, 00:28 Izistritka!Cos mi we głowie świta.Czy to nie z Toba na forum NTO,rok temu nie gadalismy z Kanady pachnacej zywicą?Cos tam było o Ramzesie lunie i wielu waznych sprawach?Czy dobrze kojarzę.Był jeszcze ben i żyd z Telawiwu tylko nicków nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
easystreet Re: do behemota 15.10.05, 03:52 :) Witaj! Przyznaj, że nieźle nam szedł wątek ramzesowych rymowanek, Zenkowego odsnieżania, Kazimiery Sz. itd w czasach przed-ipkowych. Napewno jest tu i wiecej forumowiczow z NTO. Obserwator nigdy nie zawodzi. Ciekawe, kto jeszcze z "dawnych znajomych" tu zagląda, ej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: do behemota IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 15.10.05, 07:08 Dalej wzdycham. W kąciku popłakuję bo mój ukochany na mnie nie reaguje... . Odpowiedz Link Zgłoś
michal_kupiec NIE MĘCZCIE BEHEMOTA 15.10.05, 08:59 Nie męczcie Behemota bo z niego jest głu... cio... Sie cieszy za uwielbienie, a jego wygląd jak trupa wcielenie !!! Rym ma piękny i gładki jak każdego prostaka pośladki Coż z tego że taki szczery, skoro stworzyły go cztery litery Odpowiedz Link Zgłoś
michal_kupiec zeby nie było wierszyk maszZa CENZURE MOICH POSTÓW 15.10.05, 09:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. no michał, to żeś beknął gafę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 11:03 "kupiec@normalnapolska.com" a kto ciebie tak szare komurki uwodnił że normalność w tym kraju-narodzie chcesz zobaczyć??? Odpowiedz Link Zgłoś