Gość: GOŚĆ Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 22:10 dajcie grubemu spokój, blady jakiś taki jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 08:36 Dojdzie do siebie jak coś pociągnie(%).A że dużo może to długo będzie dochodził do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kumpelek Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 10:33 Panie Jacku, gdzie Pana wigor? z wiagrą przepadł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzek Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 19:01 Pan Jacek ma wszystkich gdzieś, Jego układy zawsze Go chronią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 19:06 Do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reni Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 22:21 On jest bezczelny! To mimo postru maleńki gostek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 09:48 Policja w moim mniemaniu tak jak i sąd powinna być niezawisła a nie dziękować i być wdzięczna za dary. www.radio.opole.pl/?kat=dalej_news&id=8843 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanmprowski Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 16:33 E tam zawsze u niego było coś za coś,coś na ten temat wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieroński Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 23:12 to u Jacusia nie przechodzi! być anonimowym darczyńcom to nie Jego zwyczaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sami Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 09:19 Facet też nie odpisze, aczkolwiek to czyta mówiła mi jego pracownica! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleś Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 13:27 bo to snobek jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowiec Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 22:12 Pan Jacuś teraz tupcze i szuka posady w PiS-ie! Wstyd brak kręgosłupa Panie Jacku! Ma Pan zabarwienie czerwone i takie pozostanie! Warto zająć się słabymi wynikami pracy Pana odddziału po kontrolach!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankowy Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 23:45 Oj dziewczyny z banku by mogły popisać?!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanin Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 23:35 Oj o dziewczynach z banku PKO, też wiele można napisać np: o ich hamstwie i lekceważeniu klienta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulega Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 09:54 Jacuś zaangażuj się w Radio M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mroźny Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 17:19 i co dalej Panowie adwersaże Jacusia Wielkiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grudzień Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 17:51 Wielki to on ma tylko brzuch! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doki Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 12:12 co z Twoją charyzmą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 13:02 Aby nieco osłodzić „policyjny trud” Prezes J.Pierzyński ufundował tort z logiem Stowarzyszenia „Bezpieczne Miasto”. www.kluczbork.policja.gov.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=99&Itemid=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienia Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 13:09 Oddział Centrum w Opolu PKO Bank Polski S.A. zaświadcza, że Państwo Urszula i Ryszard Feldman organizowali plenerowe imprezy integracyjnej Opolskiego Centrum PKO BP S.A. w 2002 roku (dla 180 pracowników) oraz w roku 2003 (dla ponad 200 pracowników). Podczas obu tych imprez Państwo Feldman i ich pracownicy wykazali się pełnym profesjonalizmem, doskonałą organizacją, wysokim standardem jakości obsługi i umiejętnościami z zakresu sztuki kulinarnej na bardzo wysokim poziomie. Ponadto niezwykle rzetelnie, prawidłowo i terminowo wywiązali się ze wszystkich poczynionych ustaleń i postanowień. Jacek Pierzyński Dyrektor PKO BP Oddział Opole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 09:51 Ciekawe co na to Centrala PKO BP SA? Bank jest na giełdzie, a Dyrektor jest ulokowany w różnych Radach nadzorczych i Stowarzyszeniach, pewnie nie bierze kasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 19:58 podaj w jakich!? to ciekawa informacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piters Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 17:05 Ciekaw jestem czy Pan Jacek zorganizuje wigilię dla ubogich? 200-250 osób czeka! Wiem ludzi brakuje, czasu i celu! Wybory troszkę późno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynkownia Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 17:55 Nie zrobi bo nie ma się do kogo podłączyć,a on hobbystą nie jest żeby dać parę złotych na "dziadów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienia Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 19:34 za pomysłem pana P. poszli inni ddział Centrum w Opolu PKO Bank Polski S.A. zaświadcza, że Państwo Urszula i Ryszard Feldman organizowali plenerowe imprezy integracyjnej Opolskiego Centrum PKO BP S.A. w 2002 roku (dla 180 pracowników) oraz w roku 2003 (dla ponad 200 pracowników). itd... i patrzcie jak to ruszył bal: Serdecznie dziękujemy za organizację bankietu dla gości koncertu z okazji Jubileuszu 200-lecia Ubezpieczeń w Polsce, który odbył się w dniu 21 października 2003 w Teatrze im. Jana Kochanowskiego w Opolu. W bankiecie tym uczestniczyło ponad 500 gości. Zarówno catering, wystrój stołów, jak i obsługa kelnerska spotkały się z entuzjastycznym przyjęciem ze strony gości GRUPY PZU. Dzięki Państwa poświęceniu i dobrej organizacji bankiet został znakomicie oceniony przez naszych zaproszonych gości, którymi w szczególności byli przedstawiciele władz województwa, przedstawiciele władz miast z województwa opolskiego i ziemi częstochowskiej, władz samorządowych, posłowie, senatorowie, środowisko ubezpieczeniowe, przedstawiciele biznesu, kultury, mediów, władze spółek Grupy PZU i pracownicy, a ich zadowolenie jest najlepszą miarą sukcesu tego przedsięwzięcia. Przede wszystkim dziękujemy za zaangażowanie, które zdecydowało o dobrym przygotowaniu całej imprezy. Z całą odpowiedzialnością stwierdzamy, że Hotel-Restauracja "Grodzka" wywiązało się z zadania w sposób profesjonalny i zasługuje na wysokie oceny. Dlatego też rekomendujemy firmę Hotel-Restauracja "Grodzka" prowadzoną przez Panią Urszulę Feldman potencjalnym klientom oraz partnerom jako godną zaufania i otwartą na współpracę gwarantującą sukces i zadowolenie. Stanisława Chodzikiewicz Dyrektor Oddziału Okręgowego PZU SA www.feldman-restaurants.pl/rekomendacje.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiu Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 22:02 To już rozumię! Pani Chudzikiewicz to ta o afery ubezpieczeniowej? A Pierzyński doradzał!? Zreszta oboje świetnie się bawili na balach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 09:54 Kolejny skorumpowany facet w skorumpowanym miescie... To chyba poczatek gory lodowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 02:01 W ramach Wielkiej Lokalnej Orkiestry Pomocy Kobietom zorganizowano: nieodpłatne badania piersi metodą palpacyjną; porady wizażystki, fryzjerki; pokaz kosmetyków Avonu; festyn w Rynku pod nazwą „Różowa Niedziela” z różnymi atrakcjami; w DKF projekcję filmu pt. „Tańcząc w ciemnościach” zakończoną poczęstunkiem i losowaniem niespodzianek, które przygotował p. Jacek Pierzyński. A działo się to tuż przed wyborami 2002 r. Poźniej Pan Jacek już sie w stowarzyszeniu nie angażował chociaz teoretycznie do tego Stowarzyszenia nalezał. kobietommammograf.webpark.pl/strony/kalendarium/kalendarium_2002.htm kobietommammograf.webpark.pl/strony/kalendarium/kalendarium_2002.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sołek Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 18:51 Jak zwykle, a przynajmniej własne piersi przebadał?! Ciekaw jestem jak ten poczęstunek przygotował? Czyimi rękami? Kto płacił? Jak zwykle "uzależnieni"?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawiczek Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 20:52 Co to za koles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodzik Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.gress.com.pl 05.12.05, 11:46 Aby nieco osłodzić „policyjny trud” Prezes J.Pierzyński ufundował tort z logiem Stowarzyszenia „Bezpieczne Miasto Na własnych jajach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sklep Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.gress.com.pl 05.12.05, 12:02 Slizgacz. Załozyl w Kluczborku forum sklepikarzy, zalatwia w Kluczborku na swięta bony ktore mozna zrealizowac w malych sklepikach nie marketach, "wkupia" sie sklepikarzom, by potem jak przyjdzie czas wyborow liczyc na to ze "kupiony" sklep umieści mu na wystawie jego plakat wyborczy. JEGO SKLEPy w wlasciwie wystawy, sklepikarze mu sa wdzieczni, dobry jaki to on. Paskuda. W czaie wyborow w warzywniaku i w jajczarskim i futrzarskim ../jego plakaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nius Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 12:04 ciekaw jestem jak długo jemu jeszcze na te numery ludzie będą przyzwalać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 19:47 A ja widziałem w Banku - leżały ulotki wyborcze kandydata na Senatora. Trochę się zdziwiłem, że w PKO leżą ulotki wyborcze, ale myślałem że koleś ma zgodę Zarządu Banku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 12:11 To dziwaczny facet, teczka śp. Ojca jest w IPN jako tajnego współpracownika! Ojciec był prokuratorem więc synek na tym jedzie..... jak długo? wystarczy mu podpaść /nie postawić piwa, na telefo nie przewieść go samochpodem itp./, a wyszyje takie intrygi, że prokuratora macie natychmiast na plecach! Zresztą to koledzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bankowiec Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 17:28 Bonów już nie ma bo chętnych na nie nie było,czas prezesunia i sekretarza minął- przyszła pora przeskoczyć gdzie indziej.Czas najwyższy by odpowiednia instytucja przyjżała się jego interesom,lecz jak ktoś napisał swego się nie rusza.Jest przecież macanasunio Jelań który "trzyma" rękę nad wszystkim i wierni wozacy panowie S i Ś.To ci ekipa.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani z dołu Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 06:51 A może by dyrektor choć raz pomyślał o nas.Wieczne tyrady,wrzaski,zmiany nic nie wnoszące to nieodłocznę elementy jego pracy.Panie dyrektorze troszkę spokoju bo się pan znowu zasapie ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starosta Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 19:12 sto lat, sto lat niech żyje nam, niech żyyje naam! Setny wpis - niech pomysły się nie wyczerpują! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klijentka Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 22:28 A ja widziałem w Banku - leżały ulotki wyborcze kandydata na Senatora. Trochę się zdziwiłem, że w PKO leżą ulotki wyborcze, ale myślałem że koleś ma zgodę Zarządu Banku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justuś Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 22:30 to jest typowy baranek, wali w mur!!!!!!!!!!!!!!! do czasu......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grom Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.pkobp.pl 07.12.05, 12:10 Czas "patriotów" mija całe szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znany Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 19:49 co tak ucichło? po premiach poszedł pracownikom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Holms Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 19:57 a co to pracownicy piszą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sherlock Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 22:18 Nie jestem pracownikiem - gościa spotkałem na UO, kiedy belkotal cos o funduszach. Myslalem, ze jest z SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wadson Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 14:40 szukamy...............????????????!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wdeerowiec Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 12:41 Jeśli Pierzyński jest jednym z najlepszych ludzi opolskiego PSL to współczuć ludowcom takiego zaplecza.I to miał byc cztery lata temu kandydat na vicewojewodę! Jakies żarty ktoś sobie chyba robił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSL-wiec Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 13:32 i jest najlepszy PSL-wiec!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 21:19 ...i otacza się kolesiami z PSL'u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 10:30 Panie Jacku! Czas na wyjasnienia!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Pierzyński i Jego pomysły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 17:47 To czcze życzenie by człowiek pokroju Pierzyńskiego cokolwiek wyjaśnił.Gdyby była potrzeba komuś dokopać,coś uknuć to tym byłby na pewno zainteresowany. Dobrze poinformowani twierdzą,że teraz stara się wkupić w łaski posła Kłosowskiego a nuż,widelec............. Odpowiedz Link Zgłoś