Gość: Artur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:46 Jutro nasz Behemot debiutuje w NTO! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cycik Re: Behemot w NTO!!! 30.12.05, 17:21 Wiedziałem, że ktoś z forum GW wreszcie zrobi kariere. Gratulacje behemocie! Tak trzymaj. NTO kupie na pewno, bom niezwykle ciekaw coś skrobnął! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsultant Re: Behemot w NTO!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 20:52 To chyba jakiś żart? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGG Re: Behemot w NTO!!! IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 30.12.05, 21:00 Nie dość ,że to zdrada to nie daj B nawypisuje głupot o oponach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smigiel Re: Behemot w NTO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 21:00 No nareszcie... wiedziałem,że ktoś go "kupi"! Ale to dobrze. Będzie już 3 gości (po Górniaku i Zyziku) których da się czytać w "NTO". Behemot, tak trzymaj. Rano lece do kioseczku, jeśli go nie przysypie całkiem... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosenberg Re: Behemot w NTO!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 21:37 Klimat w "NTO" zrobił się ostatnio taki, że ludzie typu Górniak - Zyzik raczej byliby się skłonni stamtąd ewakuować. A tu decyzja o ściągnięciu Behemota - brawo. Czyżby malcziki z Orkli zrozumieli w końcu, że gazetę kupuje się dla dobrych piór, a nie jakiejś anonimowej sieczki. Na takie odkrycia nigdy za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Marciniak Re: Behemot w NTO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:06 Och, przesadzasz Rosenbergu. Obok Zyzika i Górniaka jest jeszcze... Janowski. Buhahaha. Wiem, przesadziłem! A propos Gorniaka: z tego co wiem to "Ziłu" siedzi we Wrocku a felietoni jedynie w gościach. I dobrze, bo "dawnegoszmatławca" nie dałoby się czytać. A tak namiastka niezłego pióra chociaż raz w tygodniu. Dobre i to. Do tego fraszki, iście mistrzowskie. Panie Górniak, tak trzymać. A czy nie myślał Pan o powrocie w rodzinne strony i redagowaniu np. tygodnika, na Pana - jakże wysokim - poziomie. Czytelników i fanów pańskiego pióra w opolskiem pod dostatkiem, zapewniam. A co do Behemota. BARDZO DOBRZE. Niech chłop pisze na łamach. A co mu tam. Ja sie ciesze! Powodzenia behemot! Powodzenia "Ziłu"! Odpowiedz Link Zgłoś
cycik Re: Behemot w NTO!!! 30.12.05, 22:12 No tak. Nie wiem czy to chwyt Trybuny Opolskiej, ale ja jutro na pewno ją kupię... Dla Behemota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halka Re: Behemot w NTO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:13 To sie o.tisk zdziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RasTaPutin Re: Behemot w NTO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 23:19 A ja czytam Gościa Niedzielnego. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Behemot w zaspie...... IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 31.12.05, 00:44 No to niejaki Artur puscił bąka, a smrod do mnie przylgnie.Niniejszym dementuję informację podaną przez niego.Nadal pozostaję niezależny.Pozdrawiam wszystkich i dziekuję za wyrażone szczerze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp3 Re: Behemot w zaspie...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 01:04 Behemot - brawo. A to heca! Ciekawe, kto puścił tego bąka??? Zobaczymy, co jutro (a właściwie już dziś) ukaże się w nto. Czyżby ktoś się podszył pod Behemota? Szykują się niezłe jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Men Rano do kiosków! Ewrybady! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 01:14 Bo cosik w tym musi byc. Może to szopka? Hmmm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Men Behemot, przeproś Artura! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 01:24 Bo faktycznie jesteś! Haha, w szopce. Dzwoniłem, cieć (chyba) w drukarni potwierdził. Ale jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ideał Następny do kolekcji.... IP: *.atol.com.pl 31.12.05, 09:07 ...oszołom Odpowiedz Link Zgłoś
mx4 Re: Następny do kolekcji.... 31.12.05, 10:28 Czytałem, czytałem... Oj Behemot ! I na co Ci to przyszło ? (Żebyś nam teraz tylko syndromu syfonu nie dostał. Szkoda by Cię było) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christo Brawo behemot. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 11:06 Brawo Behemot. Ty to jesteś gość! A Arturowi to raczej postawić musisz szampana. Bo miał rację a ty go od śmierdzieli! Odpowiedz Link Zgłoś
dw-l Re: Brawo behemot. 31.12.05, 11:38 Nie tylko w NTO ale i w wyborczej cała historia behemota. To znaczy, że ktoś czyta forum. A behemot to faktycznie rodzynek. Behemoc, co ty na to całe zamiesznie wokół Twojej osoby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rostek Re: Behemot w NTO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:53 Szopka w gazecie wyb. swietna! behemocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Behemot w NTO!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 17:13 szopka świetna? jaja robisz? gdyby nie fakt, że - jak wiesc gminna niesie -górniak ma przerwę w łykaniu, pomyślałbym, że ją pisał na kacu (te do spolki z olszewskim byly lepsze). na dodatek pomysł z podszyciem sie gorniaka pod behemota co najmniej kontrowersyjny. facet (facetka?) nie może się nawet obronić, bo przecież do sądu nie pójdzie po prawa autorskie. musialby tam pojsc z workiem na glowie i nickiem sie podpisac : ))) Behemot - trzymaj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rostek do Aleksa Re: Behemot w NTO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 20:19 Pisałem o Szopce behemota w GW - to po pierwsze. Czytaj uważnie, chyba żeś już nawalony. A po drugie przerwa w łykaniu, o której piszesz, to intymna sprawa p. Z.G. i nie musisz o tym trąbić na forum. Trochę kultury chamie. Aleksie Niewielki - by rzec Maluczki. Podpisz się z nazwiska i opisz swoje walenie konia. Spadam na BAL i Do Siego! Marek Rostkowski / Nysa P.S. Szopka Górniakowo - Czyczyłowa w deche. Polecam NTO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rostek Behemot, żyjesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 20:06 I co się stało z behemotem? Ktoś go widział? A może się obraził! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Behemot, żyjesz? TAK! IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 02.01.06, 11:03 Wydychajac ostatnie promile Pana Tadeusza,Smirnoffa z Bolsem wzmocnionym jakims sektem, zwiezion ci ja zostałem przez dobrotliwych przyjacioł na zimowych oponach i łańcuchach z gór jeszcze wyzszych bo zasypanych miejscami dwumetrowym sniegiem.Wzrokiem nieostrym patrze na monitor a tu miano moje zmultiplikowane na kazdym rogu forum sie pojawia.Syntax error jakiś myśle sobie i wyłączam maszynę.Wzrok poprawiam bynajmniej nie siejkowymi szkłami a szkłem monopolowym a tu nic.No tylko się człowiek chyłkiem wymknał w śnieżnej zadymce do głuszy, a tu wszyscy rzucili sie na kota.W pierwszym zas szeregu, biografka moja Doris Wodecka i jeszcze Lasota.Nie dosc, że nas puszkiem lekko przysypało, to mnie nienalezne zasługi dziewcze przypisało.Aż mię Woland wezwał, wsciekły z całej mocy, lej deszczem na grzesznych sylwestrowej nocy.Bo w kregach diabelskich mysl się owa ziszcza, od czasów potopu wooda duszyczki oczyszcza.I tak lałem tę woodę na świat i w kielichy, az sen mię otulił spokojny i cichy. Oświadczam mocą cyrografu, że w szopce noworocznej Zbigniewa Górniaka - Hornego nie maczałem nawet koniuszka kopyta swojego.Autor wstawił mnie tam jak, Staś Chochoła, bo scena w tym akcie była nadto goła, i to za sprawą przepięknej Malwiny, takie są pobytu satyra w szopce Górniaka przyczyny. Zbysiowi zas gratuluję utworu i składam swe dzięki, żem mógł na scenie z tak bliska podziwiac Malwinowe wdzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
mx4 Re: Behemot, żyjesz? TAK! 02.01.06, 11:08 Uff ! Na szczęście jesteś, bo trochę już robiło się nijako. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Behemot, żyjesz? TAK! IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 05.01.06, 00:43 Długo mnie to gryzło, ale faktycznie Artur jest niewinny.No to łapa Arturze. Odpowiedz Link Zgłoś