Dodaj do ulubionych

Behemot w NTO!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:46
Jutro nasz Behemot debiutuje w NTO!
Obserwuj wątek
    • cycik Re: Behemot w NTO!!! 30.12.05, 17:21
      Wiedziałem, że ktoś z forum GW wreszcie zrobi kariere. Gratulacje behemocie!
      Tak trzymaj. NTO kupie na pewno, bom niezwykle ciekaw coś skrobnął!
      • Gość: konsultant Re: Behemot w NTO!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 20:52
        To chyba jakiś żart?
        • mx4 Re: Behemot w NTO!!! 30.12.05, 20:54
          Behemot i na co Ci przyszło ?
          • Gość: AGG Re: Behemot w NTO!!! IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 30.12.05, 21:00
            Nie dość ,że to zdrada to nie daj B nawypisuje głupot o oponach
          • Gość: Smigiel Re: Behemot w NTO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 21:00
            No nareszcie... wiedziałem,że ktoś go "kupi"! Ale to dobrze. Będzie już 3 gości
            (po Górniaku i Zyziku) których da się czytać w "NTO". Behemot, tak trzymaj.
            Rano lece do kioseczku, jeśli go nie przysypie całkiem... :-)
            • Gość: rosenberg Re: Behemot w NTO!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 21:37
              Klimat w "NTO" zrobił się ostatnio taki, że ludzie typu Górniak - Zyzik raczej byliby się skłonni stamtąd ewakuować. A tu decyzja o ściągnięciu Behemota - brawo. Czyżby malcziki z Orkli zrozumieli w końcu, że gazetę kupuje się dla dobrych piór, a nie jakiejś anonimowej sieczki. Na takie odkrycia nigdy za późno.
              • Gość: Andrzej Marciniak Re: Behemot w NTO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:06
                Och, przesadzasz Rosenbergu. Obok Zyzika i Górniaka jest jeszcze... Janowski.
                Buhahaha. Wiem, przesadziłem!
                A propos Gorniaka: z tego co wiem to "Ziłu" siedzi we Wrocku a felietoni
                jedynie w gościach. I dobrze, bo "dawnegoszmatławca" nie dałoby się czytać. A
                tak namiastka niezłego pióra chociaż raz w tygodniu. Dobre i to. Do tego
                fraszki, iście mistrzowskie. Panie Górniak, tak trzymać.
                A czy nie myślał Pan o powrocie w rodzinne strony i redagowaniu np. tygodnika,
                na Pana - jakże wysokim - poziomie. Czytelników i fanów pańskiego pióra w
                opolskiem pod dostatkiem, zapewniam.
                A co do Behemota. BARDZO DOBRZE. Niech chłop pisze na łamach. A co mu tam. Ja
                sie ciesze!
                Powodzenia behemot!
                Powodzenia "Ziłu"!
                • cycik Re: Behemot w NTO!!! 30.12.05, 22:12
                  No tak. Nie wiem czy to chwyt Trybuny Opolskiej, ale ja jutro na pewno ją
                  kupię... Dla Behemota.
                  • Gość: Halka Re: Behemot w NTO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:13
                    To sie o.tisk zdziwi.
                    • Gość: RasTaPutin Re: Behemot w NTO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 23:19
                      A ja czytam Gościa Niedzielnego. :-)
                      • Gość: behemot Re: Behemot w zaspie...... IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 31.12.05, 00:44
                        No to niejaki Artur puscił bąka, a smrod do mnie przylgnie.Niniejszym dementuję
                        informację podaną przez niego.Nadal pozostaję niezależny.Pozdrawiam wszystkich i
                        dziekuję za wyrażone szczerze opinie.
                        • Gość: mp3 Re: Behemot w zaspie...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 01:04
                          Behemot - brawo. A to heca! Ciekawe, kto puścił tego bąka??? Zobaczymy, co jutro (a właściwie już dziś) ukaże się w nto. Czyżby ktoś się podszył pod Behemota? Szykują się niezłe jaja.
                          • Gość: Jo Men Rano do kiosków! Ewrybady! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 01:14
                            Bo cosik w tym musi byc.
                            Może to szopka? Hmmm.
                            • Gość: Jo Men Behemot, przeproś Artura! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 01:24
                              Bo faktycznie jesteś! Haha, w szopce. Dzwoniłem, cieć (chyba) w drukarni
                              potwierdził. Ale jaja.
                              • Gość: Ideał Następny do kolekcji.... IP: *.atol.com.pl 31.12.05, 09:07
                                ...oszołom
                                • mx4 Re: Następny do kolekcji.... 31.12.05, 10:28
                                  Czytałem, czytałem... Oj Behemot ! I na co Ci to przyszło ? (Żebyś nam teraz
                                  tylko syndromu syfonu nie dostał. Szkoda by Cię było)
                                  • Gość: Christo Brawo behemot. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 11:06
                                    Brawo Behemot. Ty to jesteś gość!
                                    A Arturowi to raczej postawić musisz szampana. Bo miał rację a ty go od
                                    śmierdzieli!
                                    • dw-l Re: Brawo behemot. 31.12.05, 11:38
                                      Nie tylko w NTO ale i w wyborczej cała historia behemota. To znaczy, że ktoś
                                      czyta forum. A behemot to faktycznie rodzynek.

Behemoc, co ty na to całe zamiesznie wokół Twojej osoby?
                    • o.tisk Re: Behemot w NTO!!! 02.01.06, 01:11
                      A to niby dlaczego ???
    • Gość: Rostek Re: Behemot w NTO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:53
      Szopka w gazecie wyb. swietna! behemocie.
      • Gość: alex Re: Behemot w NTO!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 17:13
        szopka świetna? jaja robisz? gdyby nie fakt, że - jak wiesc gminna niesie -górniak ma przerwę w łykaniu, pomyślałbym, że ją pisał na kacu (te do spolki z olszewskim byly lepsze). na dodatek pomysł z podszyciem sie gorniaka pod behemota co najmniej kontrowersyjny. facet (facetka?) nie może się nawet obronić, bo przecież do sądu nie pójdzie po prawa autorskie. musialby tam pojsc z workiem na glowie i nickiem sie podpisac : ))) Behemot - trzymaj sie!
        • Gość: Rostek do Aleksa Re: Behemot w NTO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 20:19
          Pisałem o Szopce behemota w GW - to po pierwsze. Czytaj uważnie, chyba żeś już
          nawalony. A po drugie przerwa w łykaniu, o której piszesz, to intymna sprawa p.
          Z.G. i nie musisz o tym trąbić na forum. Trochę kultury chamie. Aleksie
          Niewielki - by rzec Maluczki. Podpisz się z nazwiska i opisz swoje walenie
          konia.
          Spadam na BAL i Do Siego!
          Marek Rostkowski / Nysa

P.S.
          Szopka Górniakowo - Czyczyłowa w deche. Polecam NTO.
    • Gość: Rostek Behemot, żyjesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 20:06
      I co się stało z behemotem? Ktoś go widział? A może się obraził! :-(
      • Gość: behemot Re: Behemot, żyjesz? TAK! IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 02.01.06, 11:03
        Wydychajac ostatnie promile Pana Tadeusza,Smirnoffa z Bolsem wzmocnionym jakims
        sektem, zwiezion ci ja zostałem przez dobrotliwych przyjacioł na zimowych
        oponach i łańcuchach z gór jeszcze wyzszych bo zasypanych miejscami dwumetrowym
        sniegiem.Wzrokiem nieostrym patrze na monitor a tu miano moje zmultiplikowane na
        kazdym rogu forum sie pojawia.Syntax error jakiś myśle sobie i wyłączam
        maszynę.Wzrok poprawiam bynajmniej nie siejkowymi szkłami a szkłem monopolowym a
        tu nic.No tylko się człowiek chyłkiem wymknał w śnieżnej zadymce do głuszy, a tu
        wszyscy rzucili sie na kota.W pierwszym zas szeregu, biografka moja Doris
        Wodecka i jeszcze Lasota.Nie dosc, że nas puszkiem lekko przysypało, to mnie
        nienalezne zasługi dziewcze przypisało.Aż mię Woland wezwał, wsciekły z całej
        mocy, lej deszczem na grzesznych sylwestrowej nocy.Bo w kregach diabelskich mysl
        się owa ziszcza, od czasów potopu wooda duszyczki oczyszcza.I tak lałem tę woodę
        na świat i w kielichy, az sen mię otulił spokojny i cichy.
        Oświadczam mocą cyrografu, że w szopce noworocznej Zbigniewa Górniaka - Hornego
        nie maczałem nawet koniuszka kopyta swojego.Autor wstawił mnie tam jak, Staś
        Chochoła, bo scena w tym akcie była nadto goła, i to za sprawą przepięknej
        Malwiny, takie są pobytu satyra w szopce Górniaka przyczyny.
        Zbysiowi zas gratuluję utworu i składam swe dzięki, żem mógł na scenie z tak
        bliska podziwiac Malwinowe wdzięki.
        • mx4 Re: Behemot, żyjesz? TAK! 02.01.06, 11:08
          Uff ! Na szczęście jesteś, bo trochę już robiło się nijako.
          • Gość: behemot Re: Behemot, żyjesz? TAK! IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 05.01.06, 00:43
            Długo mnie to gryzło, ale faktycznie Artur jest niewinny.No to łapa Arturze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka