2tejszy 28.11.06, 22:20 Czyżby wszyscy co umieją czytać i pisać wyjechali do UK ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nivol Re: kiepsko na tym naszym forum 29.11.06, 23:17 Ah kaj tam...wiynkszość z ludzi sam wchodzoncich to obserwatorzi, widza to po sobie..codziynnie oglondom ale nic nie pisza bo jakoś tak...niy mom pomysłu :) Odpowiedz Link Zgłoś
beti_kk Re: kiepsko na tym naszym forum 02.12.06, 21:17 chopie co to za akcent taki jokiś nie ślaski mołsz :P pozdrawiam cały kedzierzyn :) Odpowiedz Link Zgłoś
nivol Re: kiepsko na tym naszym forum 03.12.06, 20:47 Ah Beti...przeca że ślonski...nasz Kozielski :) Odpowiedz Link Zgłoś
beti_kk Re: kiepsko na tym naszym forum 03.12.06, 20:54 te to na kaszubski zalatuje... joł to zech se furgoła tu i tom ale zech jeszcze takiego nie widzioła.. poza tym jo z kedzierzyna to moge nie rozumieć ja? :) Odpowiedz Link Zgłoś
2tejszy Re: kiepsko na tym naszym forum 03.12.06, 22:09 Beti, a dej sie pokój z tym furganiem bo Cie jeszcze ze szlojdra uszczelom Odpowiedz Link Zgłoś
nivol Re: kiepsko na tym naszym forum 04.12.06, 01:44 Ja bo co innou miejscowość to inakszi godajom...nie idzie porównywac naszygo ślonskygo do tygo z Katowic abo Olesna i spod Opola... Taky som farby ślonskyj godki, piynknie pra? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
beti_kk Re: kiepsko na tym naszym forum 04.12.06, 17:08 ja chopaki prawde godocie :) joł ni wia.. co inne łosiedle to inna gwora.. lepij to sem z chałpy nie wygladac, bo ci po łambicji pojada..zech se ida po jakiego kabanosa do kulszranaka.. trzymajta się rybitwy slonskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nivol Re: kiepsko na tym naszym forum 04.12.06, 19:27 Beti...zdolni z Ciebie samouk. Dużo żeś opoanwała już, jednak zwrooć uwaga na akcynty, kery dodajom odpowiedniyj farby. pozdroofka :) Odpowiedz Link Zgłoś
beti_kk Re: kiepsko na tym naszym forum 04.12.06, 20:32 jo ci pajdna synek ze jo to z ujka i opy i z kozdego tak mowia u mnie sam to z pokolenia na pokolenie tak się godo.. przeca jo chyba nadaje łodpowiednia farbe.. puca zerknij no chopie.. wytezaj no te patrzały kaj ty je mosz? ale porozmyslam ja nad twymi sugestiami. file danke maj blank murzinku.. ło zesz jako mucha mi tu lolo, cholera ide ją zgładzidz.. żegnoj! Odpowiedz Link Zgłoś
nivol Re: kiepsko na tym naszym forum 04.12.06, 21:04 Ah tako, to choby u mnie, przepraszom Cie fest zech nie docyniou twojich starań dziouszka :) Odpowiedz Link Zgłoś
beti_kk Re: kiepsko na tym naszym forum 04.12.06, 21:16 no mysla ze to się juz nie nawróci ;) ale wyboczom ci boś ty zuch synek.. widze ze masz czysty ancug akuratny chopek zes jest.. zaden tam borok :) no to był juz kabanos to tera ida ino po jaką bajlage z kejza :) Odpowiedz Link Zgłoś
nivol Re: kiepsko na tym naszym forum 04.12.06, 21:54 a szczewiki tyż mom wyglancowany! nie je dobrze Beti tak na noc sie opychać, bokami to wyłazi bokami! widza to po sobie, ajajajajaaaaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
2tejszy Re: kiepsko na tym naszym forum 11.01.07, 20:59 A jednak: większość wyjechała, mniejszość została i czuwa... Odpowiedz Link Zgłoś
nivol Re: kiepsko na tym naszym forum 12.01.07, 00:28 a jako by inakszi...po co my by mieli nasz kochni Ślonsk opuszczać!! Gorni Slonsk Gorny Slonsk, heja hooooo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
2tejszy Re: kiepsko na tym naszym forum 12.01.07, 10:49 Trochę nie tak to odebrałeś Odpowiedz Link Zgłoś
nivol Re: kiepsko na tym naszym forum 14.01.07, 21:30 Myślę, że jadnak dobrze. Subiektywizmem się kierowałem.. Odpowiedz Link Zgłoś