Gość: barnaba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 06:53 Głośowałem na Pana Konosale jako na kandydata PO, jako kandydat PIS nie dostanie mojego głosu. Panie Konosala niech się Pan zastanowi, w PISie bezie Pan naprawde nikim, bo kto lubi renegatów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiwi Re: Knosala myślami w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 08:04 Ale łajza... No strasznie musi być "wartościowy" Pan Knosala skoro za nic ma tych którzy na niego głosowali. Panie Knosala - to że jest Pan w parlamencie to nie Pana osobista zasługa czy też wynik przemyśleń "miękkiego" opozycjonisty ale ludzi którzy świadomie oddali swój , jeden jedyny głos na Pana. I tak pewnie nęcony stołeczkiem wsadzi Pan moją opinię w d... ale spokojnie , 4 lata szybko miną a ja o tym pamiętać będę gdy znowu ujrzę Pana twarz na wyborczych bilbordach... Życzę Panu pogody ducha i umiejętności spojrzenia w lustro bez odruchu obrzydzenia..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Body2 Re: Knosala myślami w PiS IP: 217.197.76.* 25.01.06, 08:05 Popieram mojego przedmówcę, z tego wynika że ten Pan chciał tylko do koryta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Knosala myślami w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 08:45 ha hah a chyba jesteś smieszny chyba do kabaretu, bo to co tusk prezentuje z rokita to sie do kabaretu nadaje, kto przy zdrowych zmyslach chce byc w parti pod przewodnictwem nieoylnego Tuska czy Rokity ???? Odpowiedz Link Zgłoś
o.tisk Re: Knosala myślami w PiS 25.01.06, 08:12 No i zaczyna sie "turystyka" w parlamencie... "Człowiek czynu" hehe, dobre sobie !!! Zwykły dup.. i karierowicz. Knosala jestes zwyklym koniunkturalista i tyle. Gdybys byl zwiazamy z haslami i ideami Platformy - dzialalbys wewnatrz partii budujac, a nie siejaz destrukcje, a na koniec mowil "dziekuje" i wskakiwal w objecia kaczorow ... Trampolina do sejmu zrobila swoje i mozna ja "olac" ??? Fuj ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bohomaz Knosala nie po to tyle inwestował w kampanię... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 08:13 Szykuje sę kolejny polityk przechrzta, żeby nie powiedzieć zdrajca. Wcześniej Jałowiecki eurodeputowany na którego głosowano jako kandydata tej partii opuścił jej szeregi bo nie chciał się tłumaczyć ze swoich finansowych kombinacji przez szefostwem. Teraz Knosala, który zrobił najdroższa kampanię na Opolszczyźnie, której rozmach prawdopodobnie przekroczył limit jaki jest zgodnie z prawem dopuszczalny na kampanię ale prawie wszyscy posłowie w kampanii uprawiają "kreatywną księgowość" więc oczywiście wszystko jest OK - teraz chce odzyskać zainwestowane pieniądze. Nie po to szedł do parlamentu by brać gołą pensję posła lub nie daj Boże wpędzić się w kolejne koszty bo PiS rozwiąże parlament a skąd wziąć kasę na kolejną? Przechodzą do PiS oddali groźbę wcześniejszych wyborów a dodatkowo może dostanie jakąś premię za "polityczną postawę" od Kaczyńskiego - może współszefowanie jakieś komisji lub wejście do rady szkolnictwa wyższego... To jest dobry przykład pasujący do tego co się obecnie dzieje w Polsce. Polityce są całkiem oderwani od rzeczywistości a nie chodzi im wcale o te górnolotne bajki, o których plotą w kampaniach wyborczych - czyli dobra wyborców - ale swojego dobra, trzymania i sprawowania władzy bez względu na skutki takich poczynań, do wyborów daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1410 Re: Knosala nie po to tyle inwestował w kampanię. IP: *.chello.pl 25.01.06, 08:23 Ciekawe kto tego goscia sciagnal do PO? Powinien tak jak on z PO wyleciec ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Knosala nie po to tyle inwestował w kampanię. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 12:13 Jak to kto!? Knosalę wywindował na liście Jarmuz! I co pan na to panie pośle?! Knosal miał być pomocnikiem w lobbingu a teraz.... Chyba że pan o wszystkim wie i jest to taka wasza gra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XY Re: Knosala nie po to tyle inwestował w kampanię. IP: *.po.opole.pl 25.01.06, 13:23 Z tego co wiem, Knosala wziął z kasy uczelni w Nysie sporo pieniędzy na swoją kampanię wyborczą. Może ktoś z pracowników by to potwierdził? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Knosala myślami w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 08:42 Brawo, przynajmniej jeden chce cos zrobić dla Opolszczyzny, reszta z tych posłów "cieni" to tylko swoja kieszeń napychają, i głosują jak im Tusk karze nieważne ze ze szkoda dla Polski, Tusk kazał to tak ma być !!!. A tylko jeden Knosala może sobie na to pozwolić i bardzo dobrze ja głosowałem na niego i będę dalej glosował choć będzie w PiS-e. proszę wyliczcie ile Knosala zrobił dla Opolskiego a Ile Jarmuziewicz cień własnego cienia ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Knosala myślami w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 09:04 Jareczku, ciemny jestem i niedouczony zatem proszę o pomoc i wskazanie co też takiego dokonał Pan Knosala dla Opolszczyzny ???? Tylko nie wciskaj mi pierdół o tej "pół wyższej" szkółce w Nysie... Czekam z niecierpliwością na spis "dokonań" nowego nabytku jedynie słusznej partii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Knosala myślami w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 09:17 Jeżeli szkoła w Nysie jest dla ciebie "pół wyższa" - to sory ale faktycznie jesteś chyba niedouczony, jeżeli nie dostrzegasz znaczenia wyższej szkoły dla społeczności Nyskiej to sory ale jesteś chyba ciemniakiem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Knosala myślami w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 09:35 Fakt , znaczenie szkoły jest przeogromne dla Nysy o czym świadczy iż jest to kraina mlekiem i miodem płynąca (może przypomnisz mi o ile spadło bezrobocie w Nysie pomiędzy założeniem tej uczelni a dniem dzisiejszym?) a na kolejnych absolwentów marketingu pracodawcy stoją w kolejce.To tak ad rem. Zostawiając temat szkoły na boku czekam na wykaz innych zasług Pana posła dla Opolszczyzny i może Jareczku zamiast złośliwości (z repertuaru PiS)trochę konkretów dotyczących konkretnych efektów tytaniej pracy Pana posła dla dobra Opolszczyzny co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen Re: Knosala myślami w PiS IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 25.01.06, 09:10 Wyszukiwanie argumentów za przechodzeniem z jednej partii do drugiej i motywowaniem ich swoją ambicją działania jest żałosne. Wstępując do PO także widział szansę działania, ale był na tyle krótkowzroczny, że nie dostrzegł, iż o wszystkim decydują wyborcy? A teraz co? Zawiedzione nadzieje i brak perspektyw? Szanowny Panie Profesorze, a co z pojęciem tak zwanej KLASY POLITYCZNEJ, lub w ogóle klasy. Przekonania to nie t-shirt, że raz można kupić i wybrudzić potem wyrzucić i zmienić na inną. Albo się klasę ma albo nie. To jeden z powodów, dla których nasza scena polityczna wygląda jak śmietnisko. A ci, którzy pozostali wierni swoim poglądom są poza parlamentem. Pozostali w dużej mierze w odpowiedniej chwili barwy zmieniaj i tak sobie posłują od wielu lat. Widać Pan Knosla do nich zamierza dołączyć. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciesz Re: Knosala myślami w PiS 25.01.06, 21:13 niezupełnie, PO startowało w wyborach mówiąc, że zaraz po nich zbrata się z PISem, który będzie miał trochę mniej głosów niż oni, więc p. K. (ktorego nie odróżniłbym od kostki mydła) robi prawie to samo, co 4 mies. temu chciała zrobić cała PO, która się teraz na to oburza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) kiedy przejdzie Zembaczyński z ekipą nieudaczników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 08:57 to PiS stanie się taką samą kloaką jak PO z kowalskim, Ciecierskim, Kwiatkowskim, Pabisiakiem, Ćwirzeń, Budyłowskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiking Re: kiedy przejdzie Zembaczyński z ekipą nieudacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 09:58 Panie Knosala, dla mnie z chwilą przejścia do PIS jest pan zwykłym gnojkiem bez honoru i zasad. To tyle. Będę pamiętał przy następnych wyborach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rh minus Re: Knosala myślami w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 11:24 Jak dobrze pójdzie, to za jakieś osiem lat PO (liberałowie) zostanie uznane za organizację przestępczą. Zawsze to lepiej dostać wyrok za kolaboracje(oczywiści wymuszoną lufą colta)niż za czynne uczestnictwo. Może całkowicie zmaże swoje winy jak będzie szczery, poda parę nazwisk.... Odpowiedz Link Zgłoś
k100 Re: Knosala myślami w PiS 25.01.06, 11:34 Jezeli okaze sie prawda przejscie Knosali do pisuaru to powiem krotko niewatpliwie jest to wartoscowy czlowiek jego wartosc wzrasta wraz z odlegloscia do koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
k100 Re: Knosala myślami w PiS 25.01.06, 11:41 k100 napisał: > Jezeli okaze sie prawda przejscie Knosali do pisuaru to powiem krotko > niewatpliwie jest to wartoscowy czlowiek jego wartosc wzrasta wraz z > odlegloscia do koryta. ...oczywiscie ze mialem na mysli ze jego wartosc wzrasta odwotnie proporcjonalna do odleglosci od koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marker 2006 [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 11:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Jazgot platfusów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 13:14 Brawo platfusy, wasze rozwścieczone szczekanie na forum rozbawiło mnie do łez. Nieudaczniki jakieś nie mogą się pogodzić, że człowiek, który czuje się zobowiązany wobec WYBORCÓW a nie KOLESI z PO chce spełnić obietnice wyborcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Jazgot platfusów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 13:44 Gratuluję wysublimowanej formy wypowiedzi "jazgot" "szczekanie" "nieudaczniki" ech poziom kultury w dolnej strefie stanów niskich...Żenada i tyle tak w wydaniu czytelnika jak nowego nabytku PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
k100 Re: Jazgot platfusów 25.01.06, 14:30 Gość portalu: czytelnik napisał(a): > Brawo platfusy, wasze rozwścieczone szczekanie na forum rozbawiło mnie do łez. > Nieudaczniki jakieś nie mogą się pogodzić, że człowiek, który czuje się > zobowiązany wobec WYBORCÓW a nie KOLESI z PO chce spełnić obietnice wyborcze Uwazaj bo ze smiechu moze brzuch rozbolec. Czlowiek reprezentujace pewne poglady polityczne i decydujacy sie na zmiane tych pogladow w krotkim czasie za dostep do koryta jest rynsztokiem. Ja bede sie smial ja gosciu bedzie zmienial pisuar. hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOWialski Zmienić ordynację - Jednomandatowe Okr. Wyb. IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 13:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOWialski Re: Zmienić ordynację - Jednomandatowe Okr. Wyb. IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 13:33 ups i oczywiście ordynacja większościowa jak koleś dobry, to przejdzie bez podwieszania się pod najsilniejszą partie w sezonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: Knosala myślami w PiS IP: 212.219.94.* 25.01.06, 14:09 "...a jako człowiek czynu, co miałem nawet w haśle wyborczym, nie lubię twardej opozycji..." - jest pan mieczakiem i tyle. Nie na takich glosowalismy. Won do PiS'u, nie trzeba nam takich zmiennych jak choragiewka na wietrze. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niePiSmienny Re: Knosala myślami w PiS... IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 14:15 ...dzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Knosala myślami w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 14:43 Panie Konosala niech Pan nie słucha tych bredni, pisza tak bo zazdroszczą faktu że ktoś potrafi powiedzieć Tuskowi - nie !!!. Trzymam kciuki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmk Re: Knosala myślami w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 14:58 A czy ty Aniu nie umiałaś powiedzieć "nie" Tuskowi ???? hehehe Trzymaj sobie kciuki, powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
szech Re: Knosala myślami w PiS 25.01.06, 16:21 Myślę że koniecznie należy poprawić Ordynację Wyborczą,aby nie było tak ,głosowałem na PO i Pana Knosalę a po trzech miesiącach okazuje się,że głosowałem na PiS. Jeśli tak to wyjdzie ,to do zmiany Ordynacji, ostatni mój i mojej rodziny udział w wyborach.Wiem ,że tak jak ja myśli wielu wyborców.Panowie Posłowie przemyślcie ten problem i podejmijcie odpowiednie kroki,gdyż zagadnienie to próbował tylko rozwiązać w swym Klubie Pan Leper.Pozostali Posłowie tylko psioczą na niska frekwencję przy urnach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szperacz 2006 Re: Knosala myślami w PiS IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 25.01.06, 16:21 Drodzy internauci!Czytajac wasze wypowiedzi zamieszczone do tej pory jedynie do niewielkiej czesci moge sie zgodzic.Toczy sie polemika miedzy zwolennikami jednej albo drugiej partii.Czy nie lepiej toczyc sporow ktory czlowiek jest uczciwy a ktory karierowicz? Mozna miec sympatie polityczne ale najistotniejszym jest to aby przedstawiciele Narodu byli prawi, uczciwi i madrzy oraz nieogarnieci zemsta dla osob m,ajacych inne sympatie polityczne.Ja zawsze przekonuje ze ludzie sie dziela na madrych i glupich,uczciwych i zlodzieji.Istotnym jest to aby przecietnym zjadaczom chleba zylo sie lepiej. Od nazwy partii jeszcze sie zadne panstwo nie wzbogacilo.Nalezy w polskim spoleczenstwie zakonczyc spory wybierac ludzi uczciwych,lecz patrzac im na "rece" bo wladza deprawuje.Ja i moja blizsza i dalsza rodzina glosowala na czlowieka z PO. Nie zaprzeczam ze wsrod PiS-u nie ma ludzi uczciwych.Jednak nalezaloby uchwalic przepisy aby poslowie glosowalui w/g wlasnego sumienia a nie stosowac dyscypliny partyjnej bo ta "dyscypline" to juz przerabialismy w przeszlosci i na "zdrowie" nam nie wyszlo.Nie znam p. Knosali ale mam prawo przypuszczac ze to nie czlowiek "czynu" tylko czlowiek "kariery. Panie Knosala "okret" PO jeszcze nie tonie tylko ma szczeliny.Kto z tonacego okretu ucieka....? Pozdrowienia dla realnie myslacych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Knosala myślami w PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 16:37 Panie Knosala, chciałbym tylko powiedzieć, iż po przeczytaniu powyższego artykułu jestem, delikatnie mówiąc, bardzo zdegustowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon Re: Knosala myślami w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 16:54 Brawo drogi panie Platforma jest zatapialna!!!! dobrze ze pan ucieka to jest właśnie intuicja polityka realisty na Platwormie niech zostaną Jarmuz i spasiony KORZEŃ- ARBUZ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gniewko Re: Knosala myślami w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 19:20 Popieram Knosalę w jego zamierzeniach. On jest człowiekiem czyny i widocznie grzanie ławy w opozycji mu niesłuży. A jeśli jest tam trochę przy okazji własnej kariery, cóż trudno. Głosowałem na niego a nie na Platformę która go wystawiła. Ich (tj PO)program gospodarczy jest mi bliższy ale odpych mnie od nich ich moraliztorstwo i wieczna nieomylnosć. PiS to socjalizm fajnie ubrany ale jeśli Zyta i kilku innych go stępią - to nalezy popierać tzw. "renegatów". Platforma obecnie stała się obecnie tarczą do której śmiało strzela PiS-tolet. PS. Swoją drogą brat Prezydenta jest niezłym magikiem. Wszyscy tańcza tak jak zagra, choć niektórzy bardzo tego niechcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYSA Re: Knosala dezerter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 00:34 Teraz gdy trzeba zaznczyć swoją przyzwoitośc Pan Knosala zaczyna swoje małe gierki . Pan jest nikim i niech Pan nie myśli że będą się tam z Panem obchodzić jak Zytą . Będzie Pan żołnirzem do czrnej roboty i na stanowisku figuranta w resorcie oswiaty , zero do wszystkiego bez mozliwości myślenia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrrr Re: Knosala myślami w PiS IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.01.06, 01:08 zmiana partii w trakcie trwania kadencji to zwykla prostytucja polityczna, mam nadzieje, ze nikt z naszych tego nie popelni Odpowiedz Link Zgłoś
k100 Re: Knosala myślami w PiS 26.01.06, 08:57 Praktycznie knosala moze zmienic partie w/g uznania ale w przypadlu mandatu poselskiego sprawa sie troche komplikuje. Nie ma przepisu ktory zabranialby zmiany partii w trakcie kadencji. A szkoda bo takie postepowanie posla jest naganne i swiadczy o calkowitej demoralizacji zycia politycznego. Nie moze byc tak ze sam posel decyduje bez udzialu glosujacego na niego elektoratu o zmianie przynaleznosci partyjnej. W takiej sytuacji powinien zlozyc mandat poselski bo elektorat wybierajac jego na posla glosowal na inna obcje polityczna. Nie moze byc takiej sytuacji ze kilku poslow moze zadecydowac o przewadze politycznej jakiej obcji politycznej w brew woli elektoratu. Takie sytuacje winne byc karane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Knosala myślami w PiS IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 26.01.06, 10:48 k100 napisał: Jezeli dochodzi do takich sytuacji to swiadczy z w majestacie prawa lekcewazy sie spoleczenstwo. A najciekawsze jest to ze robi to partia w ktorej nazwie jest prawo i sprawiedliwosc. Ciekawe jest to prawo i sprawiedliwosc w mysl zasady prawo i sprawiedliwosc jest wtedy kiedy jest po naszej stronie. A prawa innych to inne prawo i sprawiedliwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek z Nysy Re: Knosala myślami w PiS IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 26.01.06, 08:49 Jeśli przejdzie do PIS to będzie człowiekiem bez honoru, niewartym godności posła RP. Ciekawe czym go kupują, sprzedawczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odp. Re: Knosala myślami w PiS IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 09:08 Gość portalu: zbyszek z Nysy napisał(a): > Ciekawe czym go kupują, sprzedawczyk KORYTO TO JEST TO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Knosala myślami w PiS IP: 194.208.25.* 26.01.06, 13:19 SPRZEDAWCZYKOM MOWIMY NIE, panie knosala mojego glosu pan juz nigdy nie dostanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ah Ludzie! Spokojnie! IP: 217.153.196.* 26.01.06, 14:20 wiadomosci.onet.pl/1237147,11,item.html Dajecie sie manipulowac pismakom a pismaki daja sie polityczkom. Poczekajcie z komentarzami az cos sie stanie. I przypomnijcie sobie jak z polskiego ciemnogrodu czyli nas robi sie wala: 1. dziadek tuska ochotnikiem wehrmachtu - "narod ciemny, narod uwierzy" 2. socjotechnika poparta opalenizna andrzeja l. 3. gladka gadka kwaska itp w ten sposob sie robi polityke i wygrywa wybory (kaczka, lepper, kwach) czyt. robi z ludzi idiotow przy pomocy mediow ktore nawiasem mowiac sa tak samo zidiociale jak reszta spoleczenstwa Odpowiedz Link Zgłoś
mx4 Re: Ludzie! Spokojnie! 27.01.06, 19:52 No i już po rewolcie. Profesor walnął się w piersi, nawrócił i zostało mu wybaczone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prorokczyco? Re: Ludzie! Spokojnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 20:01 Takich numerów się nie wybacza, o czym przekona się Pan Knosala przy następnych wyborach jak się zaczną w PO awantury o miejsca na liście. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjaza Re: Knosala myślami w PiS 29.01.06, 16:25 Nie myślcie źle o tym człowieku!!! Zobaczcie co pan prof. Knosala zrobił już dla okręgu opolskiego i nie tylko!!! To naprawdę człowiek czynu! Przyjżyjcie się również polskiej polityce- czy to co się aktualnie dzieje w sejmie to nie dla nas obywateli tego kraju wstyd.... Moim zdaniem ten człowiek jako jedyny z nieweilu chce dla nas Polaków naprawdę DOBRZEEE!!!! Dajcie mu szansę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjaza Podziw dla prof Knosali!!! 29.01.06, 16:31 prof Knosala to naprawdę człowiek czynu! Już wiele ze swojej strony pokazał i nie należy go skreślać! Czas zmienić nieporozumienia w polskiej polityce i może pozwolić Panu prof na głos w innym mikrofonie?? Nie skreślajcie go na starcie bo jest człowiekiem zasługującym na podziw!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś