Dodaj do ulubionych

Czternastka doktorantów odebrała dyplomy

IP: *.cable.ubr11.edin.blueyonder.co.uk 07.05.06, 13:11
:)
Życzę Rektorowi Politechniki Opolskiej prof. Jerzemu Skubisowi również
harmonijnego połączenia pracy z działalnością społeczną i głównie rozwoju
osobowości, ale nie w kierunku podawania nieprawdziwych informacji do gazet
a wręcz przeciwnie!! Niby stażysta :)

Obserwuj wątek
    • Gość: dr DA Re: Czternastka doktorantów odebrała dyplomy IP: *.cable.ubr11.edin.blueyonder.co.uk 07.05.06, 13:33
      I jeszcze zapytanie w kieruku JM !! Ciekawe czy wręczone dyplomy doktorskie
      "nowi" doktorzy dostali do ręki bez opakowania? Ja dostałem, odbierając dyplom o
      2 tygodnie wcześniej, do ręki i wylądowałem z dyplomem na papierze czerpanym w
      formacie A3 na korytarzu! Żenujące zwłaszcza, że nie mieści się do teczki a
      złożenie = złamanie!! dużo zdrówka, bo nawet zwinięcie, gdy na dworze
      niesprzyjająca aura, powoduje dokonanie wyboru: albo kurtka na dyplomnie albo na
      własnym karku!! Czyli wychodzi i tak jak zawsze "kogo to obchodzi- zapłaciłeś
      100 za dyplom, dostałeś do łapy, to wynocha" cmok :)
    • Gość: dr DA cd do poprzedniego :) IP: *.cable.ubr11.edin.blueyonder.co.uk 07.05.06, 13:42
      I jeszcze zapytanie w kieruku JM !! Ciekawe czy wręczone dyplomy doktorskie
      "nowi" doktorzy dostali do ręki bez opakowania? Ja dostałem, odbierając dyplom o
      2 tygodnie wcześniej, do ręki i wylądowałem z dyplomem na papierze czerpanym w
      formacie A3 na korytarzu! Żenujące zwłaszcza, że nie mieści się do teczki a
      złożenie = złamanie!! dużo zdrówka, bo nawet zwinięcie, gdy na dworze
      niesprzyjająca aura, powoduje dokonanie wyboru: albo kurtka na dyplomnie albo na
      własnym karku!! Czyli wychodzi i tak jak zawsze "kogo to obchodzi- zapłaciłeś
      100 za dyplom, dostałeś do łapy, to wynocha" cmok :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka