Dodaj do ulubionych

Odsprzedam wczasy!

IP: *.atol.com.pl 27.05.06, 11:05
Odsprzedam wczasy w Sozopolu (Bulgaria) dla dwóch osób, w sierpniu 2006.
Zamówiłam
wcześniej te wczasy, ale pewne sprawy uniemożliwiły mi wyjazd. Więcej
informacji przez maila: oferta.bul@poczta.onet.pl
Obserwuj wątek
    • stefan_ems Re: Odsprzedam wczasy! 27.05.06, 11:15
      Delikatnie pisząc - przesadzasz już.
      • Gość: marta Re: Odsprzedam wczasy! IP: *.atol.com.pl 27.05.06, 16:25
        jak Ci to przeszkadza,to delikatnie piszac-nie czytaj tego.Zalezy mi na
        tym,zeby odsprzedac te wczasy i komus tez powinno,bo obecnie w biurze podrozy
        sa one drozsze.
        • Gość: milo jest i bedzie Re: Odsprzedam wczasy! IP: *.dip.t-dialin.net 27.05.06, 18:02
          Badz dobra i podaruj bezdomnemu.Napewno sie ucieszy.Ty na nowo zarobisz i po
          roku zapomnisz, a on bedzie sie modlil za Ciebie cale zycie,o twoje miejsce w
          niebie.!
          Pomysl i zrob!??
          • Gość: Jiri Re: Odsprzedam wczasy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 18:30
            Marto, jaka jest cena?
            • Gość: marta Re: Odsprzedam wczasy! IP: *.atol.com.pl 27.05.06, 21:51
              Zapłacona jest dopiero zaliczka po 250 zl od osoby,czyli 500 zl.Reszte wplaca
              sie 30 dni przed wycieczka.Naprawde super wyjazd,niestety mnie
              ominie...Zainteresowanych prosze o pytania na maila.
              • Gość: MartaMądraInaczej Re: Odsprzedam wczasy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 01:19
                Po pierwsze PRIMO - Chcesz sprzedać wczasy, które w jakiś (sobie wiadomy sposób)
                wtopiłaś,
                Po drugie PRIMO - Podajesz WYRAŹNIE cenę imprezy w pln ,
                i wreszcie po trzecie PRIMO - podajesz normalnie swoje NAMIARY, bo to TY chcesz
                się pozbyć trefnej imprezy, a nie forumowicze GW ją kupić.

To tak gwoli uczciwości i bez sciemy ...
                • Gość: marta Re: Odsprzedam wczasy! IP: *.atol.com.pl 28.05.06, 12:53
                  Z tego,co zauwazylam ,panie uposledzony to nie podalam ceny wczasow,tylko ile
                  wplacilam zaliczki.Nie podoba sie cos,to nie czytaj i nie odpisuj.A jesli
                  chodzi o wczasy,to chetnie bym pojechala,ale niestety sprawy losowe mi na to
                  nie pozwalaja.Biuro podrozy jest znane i cenione.Osoba,ktora bedzie
                  zainteresowana blizej,moze nawet otrzymac do wgladu regulamin przedstawiony na
                  umowie.Moze Ty jestes nienormalny,ze masz taka schize,ze jak komus podasz
                  swojego maila,to od razu Cie zamorduje i ze kazdy czlowiek na swiecie to
                  oszust.Takie zaburzenia sie leczy.Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji,ze
                  musze zrezygnowac z wymaroznych wczasow,wiec daruj sobie i truj dupe komus
                  innemu
                  • Gość: lubie wczasy Re: Odsprzedam wczasy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 06:07
                    ale nie cierpie takich bezczelnych ordynarnych bab. Szukasz faceta ? To jedz
                    wlasnie za ggranice, tam sie najlepiej zarabia na d....
                    • Gość: jagermeister Re: Odsprzedam wczasy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 09:09
                      szukałes zaczepki matole to ją masz,nudzi ci sie to trzasnij gruszke i wrzuc na luz
                      • Gość: marta Re: Odsprzedam wczasy! IP: *.atol.com.pl 29.05.06, 10:03
                        Dzieki,juz mialam dosc tego typa.Nie wiem co go ugryzlo w tylek,musial chyba po
                        prostu wyladowac swoje frustracje.A wczasy to nie jest zadna sciema,nie
                        traktuje tego forum jako agencji matrymonialnej.Pozdrawiam
                    • Gość: marta Re: Odsprzedam wczasy! IP: *.atol.com.pl 29.05.06, 09:58
                      po prostu przeczytales pare slow prawdy.A dupy sam dawaj jak masz ochote,choc
                      watpie czy ktos zechce.Polecam warsztaty terapii zajeciowej-podobno przynosza
                      efekty przy takich jak Ty.
                      • Gość: lubie wczasy Re: Odsprzedam wczasy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 16:48
                        to zalezy o jaki warsztacik chodzi:) i o jakie zajatko:) co oferujesz ? Co masz
                        w programie 30 minutowym ? tylko jedna literke: ooooooooooooooooooooooooo
                        • Gość: marta Re: Odsprzedam wczasy! IP: *.atol.com.pl 29.05.06, 19:11
                          Mialam na mysli warsztat terapii zajeciowej dla osob uposledzonych.Mimo iz
                          jestem pedagogiem nie chce mi sie szarpac z takimi osobami jak Ty...
    • Gość: "zauroczona" Re: Odsprzedam wczasy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 20:19
      Tak myślałam, że kobiszcze jest pedagogiem!!1
      Ten nie znoszący sprzeciwu sposób podawania informacji..mówił sam za siebie.
      Mimo kobiecej solidarności..trzymam stronę mężczyzny, który nie lubi wulgarnych
      kobiet. Ja też nie lubię:))
      Życzę wychowankom "pani pedagog" duzo cierpliwości :))
      • Gość: Opol Marta = kobiszcze :-PP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 20:21
        Dobre
      • Gość: marta Re: Odsprzedam wczasy! IP: *.atol.com.pl 29.05.06, 21:33
        Nie przypominam sobie,zebym byla wulgarna.Nikomu tez nic nie wciskalam bez
        mozliwosci sprzeciwu.Jesli mnie ktos bezpodstawnie atakuje,wtedy sie bronie.A
        jesli Ty biedna kobietko pozwalasz sobie na wszelkie obelgi w Twoja strone to
        bardzo Tobie wspolczuje.Moze poczytalabys od poczatku jak rozwinely sie
        watki,kto kogo sprowokowal i kto byl wulgarny i nieprzyjemny.Szczerze-srednio
        chce mi sie wchodzic w jakiekolwiek dyskusje.Moje pojawinie sie na forum ma
        tylko jeden cel-odsprzedanie wczasow,na ktore niestety nie moge pojechac,ale
        widze,ze pare prymitywow po prostu musi sie przyczepic i pozatruwac innym
        zycie.Jesli ktos nie jest zainteresowany oferta,to niech po prostu to oleje i
        da sobie spokoj,a nie wyzywa innych od oszustow.Ludzie nie sadzcie innych po
        sobie.Dziekuje za uwage kochana,ale lepiej zajmij sie swoimi sprawami i swoimi
        kompetencjami zawodowymi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka