Gość: marta IP: *.atol.com.pl 27.05.06, 11:05 Odsprzedam wczasy w Sozopolu (Bulgaria) dla dwóch osób, w sierpniu 2006. Zamówiłam wcześniej te wczasy, ale pewne sprawy uniemożliwiły mi wyjazd. Więcej informacji przez maila: oferta.bul@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefan_ems Re: Odsprzedam wczasy! 27.05.06, 11:15 Delikatnie pisząc - przesadzasz już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Odsprzedam wczasy! IP: *.atol.com.pl 27.05.06, 16:25 jak Ci to przeszkadza,to delikatnie piszac-nie czytaj tego.Zalezy mi na tym,zeby odsprzedac te wczasy i komus tez powinno,bo obecnie w biurze podrozy sa one drozsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milo jest i bedzie Re: Odsprzedam wczasy! IP: *.dip.t-dialin.net 27.05.06, 18:02 Badz dobra i podaruj bezdomnemu.Napewno sie ucieszy.Ty na nowo zarobisz i po roku zapomnisz, a on bedzie sie modlil za Ciebie cale zycie,o twoje miejsce w niebie.! Pomysl i zrob!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jiri Re: Odsprzedam wczasy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 18:30 Marto, jaka jest cena? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Odsprzedam wczasy! IP: *.atol.com.pl 27.05.06, 21:51 Zapłacona jest dopiero zaliczka po 250 zl od osoby,czyli 500 zl.Reszte wplaca sie 30 dni przed wycieczka.Naprawde super wyjazd,niestety mnie ominie...Zainteresowanych prosze o pytania na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MartaMądraInaczej Re: Odsprzedam wczasy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 01:19 Po pierwsze PRIMO - Chcesz sprzedać wczasy, które w jakiś (sobie wiadomy sposób) wtopiłaś, Po drugie PRIMO - Podajesz WYRAŹNIE cenę imprezy w pln , i wreszcie po trzecie PRIMO - podajesz normalnie swoje NAMIARY, bo to TY chcesz się pozbyć trefnej imprezy, a nie forumowicze GW ją kupić. To tak gwoli uczciwości i bez sciemy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Odsprzedam wczasy! IP: *.atol.com.pl 28.05.06, 12:53 Z tego,co zauwazylam ,panie uposledzony to nie podalam ceny wczasow,tylko ile wplacilam zaliczki.Nie podoba sie cos,to nie czytaj i nie odpisuj.A jesli chodzi o wczasy,to chetnie bym pojechala,ale niestety sprawy losowe mi na to nie pozwalaja.Biuro podrozy jest znane i cenione.Osoba,ktora bedzie zainteresowana blizej,moze nawet otrzymac do wgladu regulamin przedstawiony na umowie.Moze Ty jestes nienormalny,ze masz taka schize,ze jak komus podasz swojego maila,to od razu Cie zamorduje i ze kazdy czlowiek na swiecie to oszust.Takie zaburzenia sie leczy.Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji,ze musze zrezygnowac z wymaroznych wczasow,wiec daruj sobie i truj dupe komus innemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubie wczasy Re: Odsprzedam wczasy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 06:07 ale nie cierpie takich bezczelnych ordynarnych bab. Szukasz faceta ? To jedz wlasnie za ggranice, tam sie najlepiej zarabia na d.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagermeister Re: Odsprzedam wczasy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 09:09 szukałes zaczepki matole to ją masz,nudzi ci sie to trzasnij gruszke i wrzuc na luz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Odsprzedam wczasy! IP: *.atol.com.pl 29.05.06, 10:03 Dzieki,juz mialam dosc tego typa.Nie wiem co go ugryzlo w tylek,musial chyba po prostu wyladowac swoje frustracje.A wczasy to nie jest zadna sciema,nie traktuje tego forum jako agencji matrymonialnej.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Odsprzedam wczasy! IP: *.atol.com.pl 29.05.06, 09:58 po prostu przeczytales pare slow prawdy.A dupy sam dawaj jak masz ochote,choc watpie czy ktos zechce.Polecam warsztaty terapii zajeciowej-podobno przynosza efekty przy takich jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubie wczasy Re: Odsprzedam wczasy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 16:48 to zalezy o jaki warsztacik chodzi:) i o jakie zajatko:) co oferujesz ? Co masz w programie 30 minutowym ? tylko jedna literke: ooooooooooooooooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Odsprzedam wczasy! IP: *.atol.com.pl 29.05.06, 19:11 Mialam na mysli warsztat terapii zajeciowej dla osob uposledzonych.Mimo iz jestem pedagogiem nie chce mi sie szarpac z takimi osobami jak Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "zauroczona" Re: Odsprzedam wczasy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 20:19 Tak myślałam, że kobiszcze jest pedagogiem!!1 Ten nie znoszący sprzeciwu sposób podawania informacji..mówił sam za siebie. Mimo kobiecej solidarności..trzymam stronę mężczyzny, który nie lubi wulgarnych kobiet. Ja też nie lubię:)) Życzę wychowankom "pani pedagog" duzo cierpliwości :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opol Marta = kobiszcze :-PP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 20:21 Dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Odsprzedam wczasy! IP: *.atol.com.pl 29.05.06, 21:33 Nie przypominam sobie,zebym byla wulgarna.Nikomu tez nic nie wciskalam bez mozliwosci sprzeciwu.Jesli mnie ktos bezpodstawnie atakuje,wtedy sie bronie.A jesli Ty biedna kobietko pozwalasz sobie na wszelkie obelgi w Twoja strone to bardzo Tobie wspolczuje.Moze poczytalabys od poczatku jak rozwinely sie watki,kto kogo sprowokowal i kto byl wulgarny i nieprzyjemny.Szczerze-srednio chce mi sie wchodzic w jakiekolwiek dyskusje.Moje pojawinie sie na forum ma tylko jeden cel-odsprzedanie wczasow,na ktore niestety nie moge pojechac,ale widze,ze pare prymitywow po prostu musi sie przyczepic i pozatruwac innym zycie.Jesli ktos nie jest zainteresowany oferta,to niech po prostu to oleje i da sobie spokoj,a nie wyzywa innych od oszustow.Ludzie nie sadzcie innych po sobie.Dziekuje za uwage kochana,ale lepiej zajmij sie swoimi sprawami i swoimi kompetencjami zawodowymi. Odpowiedz Link Zgłoś