assur 13.09.06, 16:00 Jak zawsze z waszych pieniedzy. Profesor na panstwowym. Dzisiaj deputowany na budzecie polskim. Oto liberał. Wam zabiore ... mnie dadzą. Co zrobił dla Opola? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Jest wspólnikiem Akademii Polonijnej w Częstochowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 10:53 którą razem zakombinowali z tym przekretasemksiędzem. Zabrali boisko i budynki klubu RKS Skra teraz jegożonka tam jest rektorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assur tak to pełniacy obowiązki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 12:43 znowu blaga marny aktor jak jego córka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assur Re: tak to pełniacy obowiązki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 17:45 blagier Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Co macie do Buzka? IP: 212.244.78.* 14.09.06, 13:14 A z jakiego powodu zaglądacie mu do kieszeni? Fakt, wybitnym politykiem nigdy nie był, ale na pewno jest to pracowity człowiek (wiem wiem, to niekoniecznie zaleta w tym kraju) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assur znam bardziej uczciwych i pracowitych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 17:44 Przez 4 lata sygnował rzady szabrowników z AWSUW. Zrujnowali dorobek całej dekady. Pozostawili po sobie ok.20% bezrobocie...itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Pojedź do częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 18:15 i zapytaj jak z żoną , księdzem przekretasem zakładali fundacje. jak nawet Paulinom chcieli ukraść biblioteke jasnogórską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kann Re: znam bardziej uczciwych i pracowitych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 18:18 o tych nikt nie mówi tylko o bandytach ... Odpowiedz Link Zgłoś
assur Re: znam bardziej uczciwych i pracowitych 15.09.06, 15:31 nadal nabija naiwnych w butelkę Odpowiedz Link Zgłoś