Gość: maciek IP: 217.96.51.* 19.03.03, 06:28 przeczytajcie sobie przedostatnie "NIE" URBANA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BUZZER WIDAC ZE MASZ BOGATOM WIEDZE O BUSZU Z Z AMBITNEJ IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.03, 21:55 WIDZE KABACIE ZE CZYTASZ GAZETKI NA POZIOMIE....NIO ALE CUZ KARZDY MA DO TEGO PRAWO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: WIDAC ZE MASZ BOGATOM WIEDZE O BUSZU Z Z AMBI IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.03, 20:45 Widze, ze Twoj poziom odbiega znacznie od najnizszego. Sprawdz jak sie pisze "karzdy". Ja ostatnio wyczytalam, Ze "kazdy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lepian Re: WIDAC ZE MASZ BOGATOM WIEDZE O BUSZU Z Z AMBI IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.03, 09:23 Gość portalu: ani napisał(a): > Widze, ze Twoj poziom odbiega znacznie od najnizszego. Sprawdz jak sie > pisze "karzdy". Ja ostatnio wyczytalam, Ze "kazdy" Literówke mozna wybaczyc, ale jesli od niedawna o tym wiesz, to jest mi z tego powodu przykro. Politologii tez nie studjujesz. Prezydent USA ma tez inne nazwisko. W "Nie" o tym jednak nie pisza. Ta gazeta, to nawet dupy nie mozna sobie wytrzec, taka sliska od komunistycznej wazeliny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: WIDAC ZE MASZ BOGATOM WIEDZE O BUSZU Z Z AMBI IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.03, 21:59 blad ortograficzny to nie literowka. A przykro nie musi Ci byc, bo wiem o tym od dawna. Co do Busha to Twoja aluzja mnie nie dotyczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepian Re: WIDAC ZE MASZ BOGATOM WIEDZE O BUSZU Z Z AMBI IP: *.dip.t-dialin.net 27.03.03, 14:35 Gość portalu: ani napisał(a): > blad ortograficzny to nie literowka. A przykro nie musi Ci byc, bo wiem o tym > od dawna. Co do Busha to Twoja aluzja mnie nie dotyczy Po co to oburzenie, od niedawna wiesz, ze to blad ortograficzny... To chyba to samo. Ile masz lat? Nie mów mi, ze trzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: WIDAC ZE MASZ BOGATOM WIEDZE O BUSZU Z Z AMBI IP: *.dip.t-dialin.net 28.03.03, 22:10 lepian nie czepiaj sie szczegolow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beem Berr Bush był pijakiem - by stać się POLAKIEM ! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.03, 21:44 Odpowiedz Link Zgłoś