Dodaj do ulubionych

bush był pijakiem

IP: 217.96.51.* 19.03.03, 06:28
przeczytajcie sobie przedostatnie "NIE" URBANA
Obserwuj wątek
    • Gość: BUZZER WIDAC ZE MASZ BOGATOM WIEDZE O BUSZU Z Z AMBITNEJ IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.03, 21:55
      WIDZE KABACIE ZE CZYTASZ GAZETKI NA POZIOMIE....NIO ALE CUZ KARZDY MA DO TEGO
      PRAWO...
      • Gość: ani Re: WIDAC ZE MASZ BOGATOM WIEDZE O BUSZU Z Z AMBI IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.03, 20:45
        Widze, ze Twoj poziom odbiega znacznie od najnizszego. Sprawdz jak sie
        pisze "karzdy". Ja ostatnio wyczytalam, Ze "kazdy"
        • Gość: Lepian Re: WIDAC ZE MASZ BOGATOM WIEDZE O BUSZU Z Z AMBI IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.03, 09:23
          Gość portalu: ani napisał(a):

> Widze, ze Twoj poziom odbiega znacznie od najnizszego. Sprawdz jak sie
          > pisze "karzdy". Ja ostatnio wyczytalam, Ze "kazdy"

Literówke mozna wybaczyc, ale jesli od niedawna o tym wiesz, to jest mi z tego
          powodu przykro. Politologii tez nie studjujesz. Prezydent USA ma tez inne
          nazwisko. W "Nie" o tym jednak nie pisza. Ta gazeta, to nawet dupy nie mozna
          sobie wytrzec, taka sliska od komunistycznej wazeliny.
          • Gość: ani Re: WIDAC ZE MASZ BOGATOM WIEDZE O BUSZU Z Z AMBI IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.03, 21:59
            blad ortograficzny to nie literowka. A przykro nie musi Ci byc, bo wiem o tym
            od dawna. Co do Busha to Twoja aluzja mnie nie dotyczy
            • Gość: lepian Re: WIDAC ZE MASZ BOGATOM WIEDZE O BUSZU Z Z AMBI IP: *.dip.t-dialin.net 27.03.03, 14:35
              Gość portalu: ani napisał(a):

> blad ortograficzny to nie literowka. A przykro nie musi Ci byc, bo wiem o tym
              > od dawna. Co do Busha to Twoja aluzja mnie nie dotyczy

Po co to oburzenie, od niedawna wiesz, ze to blad ortograficzny... To chyba to
              samo. Ile masz lat? Nie mów mi, ze trzy!
              • Gość: ani Re: WIDAC ZE MASZ BOGATOM WIEDZE O BUSZU Z Z AMBI IP: *.dip.t-dialin.net 28.03.03, 22:10
                lepian nie czepiaj sie szczegolow
    • Gość: Beem Berr Bush był pijakiem - by stać się POLAKIEM ! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.03, 21:44

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka