Dodaj do ulubionych

First Kaczor live w tvp 1...

IP: 217.197.79.* 04.01.07, 23:56
Gadał długo z flegmą, a trzech redaktorów ze Skowrońskim na czele, jak
posokowce chciały się rzucić na Kaczkę, ale Kaczka się nie dała, stwierdzeniem
- Panowie ciągle mi przerywacie i chłopcy zamilkli, a płenta prowadzacego była
najlepsza - Chcieliśmy jeszcze porozmawiać o polityce zagranicznej, ale
zabrakło czasu....
Obserwuj wątek
    • Gość: behemot Re: First Kaczor live w tvp 1... IP: 217.197.79.* 05.01.07, 00:09
      w folwarku zwierzęcym zwierzęta ze zdumieniem patrzyły na to co robią świnie ,
      a wtedy jedna z nich wychodziła i tłumaczyła ,że zwierzęta widzą nie tak jak
      trzeba
    • Gość: bozia Re: First Kaczor live w tvp 1... IP: *.chello.pl 05.01.07, 01:07
      Fajne<smutne>.,ale prawdziwe.Szacuneczek.
    • Gość: Małpawczewronym Kwa Kwa Kwa... Kwaśniewski to nie był jeszcze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 08:55
      naj... jaki nam przypadł! Sp... Dziadu!
      • Gość: abx Re: Kwa Kwa Kwa... Kwaśniewski to nie był jeszcze IP: 217.197.79.* 05.01.07, 10:03
        Można przecież nie oglądać - co zresztą zrobiłem i polecam innym. Z nieco innej
        beczki - ingres arcybiskupa też można zbojkotować.
        • Gość: behemot do abx IP: 217.197.79.* 05.01.07, 12:00
          No co Ty? Nie oglądać to ja sobie mogę Wojewódzkiego czy Foxa, ale Prezydenta
          Najjaśniejszej wprost należy wysłuchać - z prawem do komentarza.
    • Gość: telewidz Re: First Kaczor live w tvp 1... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 10:25
      Lepiej posłuchać i poczytać co wyprawiają nasi lokalni "politycy" z PO?
      Pomyślcie sobie, co mogłoby się dziać, gdyby ta firma wygrała wybory
      prezydenckie nie tylko w Opolu, ale też rok wcześniej wybory prezydenckie w
      kraju! już ja tam wolę słuchać kwakania bliźniaków niż gęgania naszych Kwiatków,
      Brzezińskich, Kowalskich, Korzeniowskich, Jarmuziewiczów itd. Kaczory to katar,
      a ci drudzy to czarna ospa!
      • Gość: pablo Re: First Kaczor live w tvp 1... IP: *.uni.opole.pl 05.01.07, 20:58
        trzeba jeszcze wiele różnego rodzaju rzeczy zrobić ....
        to poprzez różnego rodzaju środowiska ....
        ja byłem najbardziej atakowanym ....

to jest ton Prezydenta? szkoda słów i kompromitacja. jakbym gomułkę słyszał.
    • Gość: :) Re: First Kaczor live w tvp 1... IP: *.atol.com.pl 06.01.07, 00:20
      nie lepiej jednym słowe??
      ŻENUŁA
    • Gość: hemotbe Re: First Kaczor live w tvp 1... IP: *.centrum.punkt.pl 06.01.07, 16:28
      Odniosłem wrażenie, że nasz prezydent jest pięć razy inteligentniejszy, niż do
      kupy wzięta trójka - kwiat (a może chwast?) dziennikarstwa polskiego - he, he,
      he,
    • Gość: MIeszaniec Re: First Kaczor live w tvp 1... IP: 217.173.202.* 06.01.07, 20:07
      Jak miał tylko cieniasów (Skowroński) + włazidupców (reszta) naprzeciw, to
      nietrudno mu było z Jego NIskości wypaść jako tako. Behemot niestety nie
      zauważył, że cała demoralizacja z mlaszczących ust wyszła, jak mówił o agentach
      WSI, tych z okresu po 1990 z jaką satysfakcją o prominentnych dziennikarzach na
      liście. Nie trzeba być zbyt przenikliwym, żeby wiedzieć, że czołówka polskiego
      dziennikarskiego, głównie od spraw międzynarodowych, to ludzie wysokiej klasy,
      które kaczyzm mają z zadnim poważaniu.
      Chyba przypomni sobie co znaczy słowo orgazm jak obesra Mroziewicza,
      Giełżyskiego, Jonasa, Gugałę i paru innych.
      A tymczasem ci mistrzowie fachu, za pracę na rzecz wywiadu wolnej RP powinni
      dostać ordery. W USA agenci wywiadu i służb specjalnych dostają nawet
      odznaczenia w sposób tajny.
      U nas mogą doczekać się jedynie:
      - Duck's Revenge,
      - ataku ze "Naszego Dziennika",
      - udawania, że nie ma sprawy ze strony pieszczochów Łyldsztajna.
      Całe szczęście, że są jeszcze tacy jak Janina Paradowska. I tu jest paradox.
      Kobieta przecież, a jaja ma.
    • Gość: MIeszaniec Re: First Kaczor live w tvp 1... IP: 217.173.202.* 06.01.07, 21:59
      Messer! Odważny jesteś!
      Chyba zdajesz sobie sprawę, że za określenia "First Kaczor" i "Kaczka" możesz
      mieć process? Na nic zda się, że Twój IP jest dynamiczny, bo provider trzyma
      logi przez 3 miechy. Jak cię zamkną to bluzgnę na forum wachlarzem na licencji
      Huberta H., aby dotrzymać Ci towarzystwa w celi.
      • Gość: stach Re: First Kaczor live w tvp 1... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 22:19
        Nie pieprz byle czego, Mieszańcu pogięty! Znalazł sie bohater jak z koziej d...
        trąba. Papkin z dorzecza Odry. Ciekawe coś, gieroju, robił za komuny? Pewnie
        fajdałeś w gacie na sam widok ulotki!
        • Gość: MIeszaniec Re: First Kaczor live w tvp 1... IP: 217.173.202.* 07.01.07, 17:47
          Gdzie ja ćwoku napisałem, że uważam się za bohatera? Bohaterem to był Jack
          Kuroń. Ja żadną działalnością, ani komunistyczną czy ani antykomunistyczną nie
          zajmowałem się, jak znakomita większość moich rówieśników. Tak tak, znakomita
          większość. Ulotki żadnej na ziemi leżącej na oczy nie widziałem. Widziałem i
          owszem różne poprzylejane do płotów, ścian słupów i tablic ogłoszeniowych.
          Nijak nie chciały mi pomoć w likwidacji permanentnego zatwardzenia.
          Raz dostałem pałą, ale nie za rozklejanie plakatów, tylko tak po prostu, za
          chodzenie po Opolu nocną porą. Jak byłem w podstawówce to chyba na moje jelita
          działała zwalista postać starszego sierżanta Jana Działo, postrachem młodzieży
          z Centrum. Podobnież niektórzy kombatanci wpisują sobie jako działalność
          opozycyjną wykrzykiwaniem "Armata!" za przechodzącym sierżantem.
    • Gość: srejm Re: First Kaczor live w tvp 1... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 13:07
      sezon na kaczki w tym roku odwołany
      Ustawa z dnia 1.04.2006.
      Dz. Ust. Nr 13, Art. 69, pkt. 0, ustęp zajęty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka