Dodaj do ulubionych

TVP3 regionalna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 13:25
Dużo szumu i krzyku, a co się tak naprawdę zmieniłomoprocz prezesa? Chociazby
w piątek 5 stycznia br obraz pokazuje rozmowę dra A.Mazura o pod spodem
napis, że to kasjerka itd.../imie i nzwisko tej pani/.No i co Pan na to Panie
dyrektorze?
Obserwuj wątek
    • Gość: widz Re: TVP3 regionalna IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.07, 15:58
      Nie czytałeś wywiadu w NTO. Po pierwsze, pan dyrektor będzie wprowadzał
      materiały o wydarzeniach kulturalnych i ludziach kultury z naszego regionu.
      Wiadomo, widz na to czeka. Po drugie - pan dyrektor ma już trzyletni kontrakt i
      nic go nie ruszy ;-) więc na nic wasze narzekania. Po trzecie - będą występować
      w tvp opole ludzie z kręgów znajomych pana dyrektora, przez co podniesie się
      poziom misyjności programu. Po czwarte, fachowcy w rodzaju Leszka M. i
      bezpartyjnego Bogusława F. nadadzą oddziałowi odpowiedni sznyt fachowości i
      apolityczności. I wylogujcie się krytycy pana dyrektora i jego protektora (który
      oczywiście nic o tym nie wie). W zapowiedziach brakuje jeszcze programu o
      edukacji narodowej.
      • Gość: bunny Re: TVP3 regionalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.07, 18:55
        O Boże, Boba, znowu ci sie zaciął wibrator? a może po prostu wymień bateryjki!
        • Gość: królikożerca Re: TVP3 regionalna IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.07, 20:34
          O co ci chodzi? Jest OK. Będą programy dla dzieci, robione przez dzieci i
          rozmowy z byłym rzecznikiem, pełnomocnikiem PiS. I będzie wysoka kultura. Czego
          się czepiasz Boby?
          • Gość: pan dyrektor Re: do królikożercy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 11:45
            >Dużo szumu i krzyku, a co się tak naprawdę zmieniłomoprocz prezesa? Chociazby
            >w piątek 5 stycznia br obraz pokazuje rozmowę dra A.Mazura o pod spodem
            >napis, że to kasjerka itd.../imie i nzwisko tej pani/.No i co Pan na to Panie
            >dyrektorze?

Wydawcą Kuriera w piątek 5 stycznia była red. Marta Bobowska. Więc to pytanie
            do niej...
            • Gość: do pana dyrektora Re: do królikożercy IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.07, 14:59
              Naucz się analfabeto czytać, albo niech twoje sługusy ci czytają ze
              zrozumieniem. Ja Królikożerca nie pisałem o jakimś tam Mazurze, czy innej
              kasjerce. O takim czy innym wydawcy też nie wspomniałem słowem. Radzę mniej pić
              czyściochy to literki i posty nie będą się zlewały w jedno.
      • Gość: ? Re: TVP3 regionalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 11:07
        Jaka to fachowość w wykonaniu Bogusława Fe?
        • Gość: bugs Re: TVP3 regionalna IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.07, 13:33
          Jak to jaka? Był rzecznikiem PiS!!!
          • Gość: Gość Re: TVP3 regionalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 11:49
            No to jest najwyższa rekomendacja! Najpierw do spowiedzi niech idzie, bedzie miał się z czego spowiadać!!
            • Gość: BB Re: TVP3 regionalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 16:36
              No i co tam u Bogusia, chyba urlop dzisiaj ma.
              • Gość: malorolny do bebe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 20:18
                jak to gdzie bogus? osram - i wszystko jasne!!!
              • Gość: ki Re: TVP3 regionalna IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.07, 13:04
                Oj weźmie się za was. Jak na pogrobowca AWS przystało. Pewnie jak AWS skończy,
                ale wcześniej przećwiczy!
      • Gość: kibic Re: TVP3 regionalna IP: *.chello.pl 13.01.07, 20:13
        Przecież wszyscy pracujący w tv widza że Myczka rozdaje karty.Niestety ten
        facet nie ma pojęciua o tV.Przecież on jest radiowcem i ...Poczekają ludzie w
        telewizji jak zachowa się dyrektor Nowara,kiedy Myczka zaciągnie.Będzie tak w
        ciągu czterech miesięcy:((Będzie go Pan chronił?Jeżeli tak to szkoda mi takiego
        dyrektora,bo za kolejne kilka miesięcy się to powtórzy.Panie Nowara to juz było
        przerabiane.Pijaństwo i znikanie na ponad miesiąc przez Myczkę.Nie musi Pan o
        tym wiedzeieć.Zaufanie ponad wszystko,ale proponuje wybrać sobie innego
        zastępcę.Nie mam pretensji do Pana,ale się Pan przekona.Powodzenia.Kibic
        telewizji Opole,ale nie wróg.Powodzenia.
        • Gość: sb Re: TVP3 regionalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.07, 13:55
          Myczka jest nieudanym radiowcem,prosze o konkretne okreslanie nieudacznikow
          nieudacznilkami
          • Gość: ekop Re: TVP3 regionalna IP: 217.197.79.* 18.02.07, 19:14
            zastanawiam się kogo tak podniecają sprawy prywatne pracowników TVP3 Opole i ich
            wewnętrzne służbowe układy, że ten wątek nie może umrzeć śmiercią naturalną??!!
            Drodzy Państwo - dorosłym ludziom na poziomie nie wypada się publicznie opluwać
            i oblewać pomyjami - dorośli ludzie mówią sobie prosto w oczy co ich gryzie i
            boli!! Dlatego mam propozycję - wielkimi krokami zbliżają się dni otwarte w
            telewizji publicznej (maj o ile dobrze pamiętam..) - spotkajcie się wtedy
            wszyscy w gmachu przy szpitalnej(w dniu otwartym nikt was nie wyrzuci - bez
            względu na to czy jesteście zwolnionymi rozgoryczonymi BYŁYMI PRACOWNIKAMI, czy
            niespełnionymi domorosłymi dziennikarzami), dajcie sobie po razie - bo też nie
            wydaje mi się, żeby kogokolwiek z tego forum było stać na ROZMOWĘ - i może wtedy
            nie będzie już potrzeby rozgrzebywania na forum zupełnie nieistotnych dla
            telewidza spraw prywatnych poszczególnych dziennikarzy!!tylko jeśli chce się
            spróbować tego zawodu trzeba się postarać o daleko posunięty obiektywizm - a
            owego na tym forum nie znajduję..inna sprawa że żeby oceniać innych trzeba
            samemu być w porządku..ja powstrzymam się mimo wszystko od wydawania SĄDÓW
            KATEGORYCZNYCH PROSZĘ SZANOWNEGO GRONA!!dodam jeszcze tylko że się wstydzę,
            kiedy czytam te forumowe wypociny - wstydzę za ich autorów!!!!
            • Gość: sex Re: TVP3 regionalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.07, 19:18
              ty jrstes baba
    • Gość: kruca.... Re: TVP3 regionalna IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.07, 20:56
      Widziałem to dzisiaj. Wysoka kultura! Tak że z tej wysokości nic ciekawego nie
      zobaczyłem poza powtarzaniem newsów z gazet. Czekam wiec na sztuki teatralne w
      wykonaniu aktorów z uczelnianego koła teatralnego
      • Gość: clean truth odc.2 clean truth odc.2 IP: *.chello.pl 11.01.07, 17:48
        Od momentu gdy w pracy pojawił się nowy dyrektor upłynęło już kilka dni. Lecz
        wycieczkom do jego gabinetu nie było końca. Czwartkowy poranek przeszedł jednak
        wszystko. Przed drzwiami gabinetu Janka Teatromana stali prawie wszyscy.
        Był tam operator Sławek Grubowski, była Marta Boska, Heniu co sam sobie
        żeglarzem i okrętem, Lesiek Kiczka, Grazia Dratewka i wielu wielu innych.
        Jednym słowiem ... przepraszam trzema ... kwiat Ciećwizji Opolskiej.
        Atmosfera była napięta. Kto wejdzie pierwszy do gabinetu? Kto się szerzej
        uśmiechnie do dyrektora? Kto bardziej mu wejdzie do ... pod biurko?
        Gdyby to był wyścig Formuły 1 to w promieniu 100 km czuć by było dym palonej
        gumy.
        - Cześć Martuś. Jak poranek? – spytał Boską Lesiek, a w duchu pomyślał „Udław
        się tym swoim jogurcikiem i tak nigdy nie schudniesz”
        - Dobrze Leśku. Cieszę się, że Cie widzę. – odpowiedziała i pomyślała „
        Bleeee ... jak widzę te twoje ochydne wąsy to ... bleeee ... a swoją drogą
        ciekawe od czego bardziej pożółkły. Od chlania czy od palenia? ... Bleeee”
        - Kochani, wiecie co mi się śniło? Ze dyrektor zaprosił mnie do siebie i zrobił
        teatr jednego aktora. On był tym aktorem ... a ja... hihihi ... rekwizytem –
        wtrąciła się rozchichotana Grazia.
        - Graziu nie ekscytuj się tak bo już dostałaś czerwonych plam – upomniał
        koleżankę Heniu co sam sobie żeglarzem i okrętem i pomyślał „Szkoda, że kamerę
        w aucie zostawiłem. Takie plamy Teleexpress by wziął jak nic.”

Słodzili tak sobie i słodzili, tylko Grubowski milczał. A dyrektor nadal nikogo
        do siebie nie wzywał. Miał ważniejsze zadanie. Rozłożyć budżet jakiegoś tam
        teatru to nic. Ale rozłożyć budżet Ciećwizji to już nie lada wyzwanie.
        - Z namaszczeniem wiceedukatora i to mi się uda – pomyślał i włączył kalkulator
        na baterie słoneczne.
        • Gość: do autora!!! Re: clean truth odc.2 IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.07, 18:54
          To jest super!!! Prosimy o kolejne odcinki. Pisane ze swadą i znajomością tematu
          ;-) No i oddaje atmosferę, a właściwie atmosferkę tego budyneczku... i
          temperaturę telefonu, z którego nadchodzą kolejne komendy kogo by tu... Raz
          jeszcze - fajne i godne miana satyry
        • Gość: ob.zerwer Re: clean truth odc.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 20:39
          uśmiałem się wieczorowo :-) prosimy o jeszcze. Heniutek jak malowany :-D
        • Gość: TV_rzecznik Re: clean truth odc.2 IP: *.centrum.punkt.pl 12.01.07, 23:14
          Pragnę wyjaśnić,
          że wąsy pana Leśka Kiczki pożółkły, owszem, ale nie od chlania, ani od
          palenia. Od minety.

Jeśli chodzi o wibrator Boby, to się nie zaciął, ale wysiadły baterie.
          Boba zamierza je niezwłocznie wymienić na słoneczne.

Praca Pan Dyrektora, to nie taka zwykła praca, ale pełnienie misji publicznej.

Sławek Grubowski milczy nadal. Mowę mu odjęło. Spiritus movens jakiś, czy co?
    • Gość: wspólpracownica TV Re: TVP3 regionalna IP: *.chello.pl 12.01.07, 19:47
      przeczytałam właśnie dwa odcinki historii clena trutha i mało nie spadłem z
      krzesła!!! to jest najlepsza rzecz, jaką przeczytałam ostatnio w interenecie(
      mam na mysli wszystklie strony ,nie forum!).Autor ma oskara! autor czyli ktos z
      moich koleżanek lub kolegow, bom tylko ktos z tv moze miec taką ogromną wiedzę!
      prosze o wiecej! moze kiedys poczytam o sobie!
      • Gość: twoja czyli twój Re: TVP3 regionalna IP: *.chello.pl 12.01.07, 22:33
        >przeczytałAm właśnie dwa odcinki historii clena trutha i mało nie spadłEm z
        >krzesła!!! to jest najlepsza rzecz, jaką przeczytałam ostatnio w interenecie

Kochanie, bardzo ładnie piszesz... tylko następnym razem ustal swoją płeć...
        przeczytałAm czy spadłEm? proszę o kolejne odcinki, może tym razem coś o walce
        płci :-)
    • Gość: zazuzi Re: TVP3 regionalna IP: *.chello.pl 12.01.07, 22:57
      dlaczego nie dacie nowemu dyrektorowi się wykazać?poczekajmy wszyscy na jakieś
      posunięcia i wtedy komentujmy jego dokonania a nie przeszłość.Na razie wybrał
      sobie prawą rekę pana Myczke,może on zmieni poziom na wyższy?
      • Gość: tak, tak - nie nie Re: TVP3 regionalna IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.07, 23:11
        Nie może złych owoców dobre drzewo wydawań, ani drzewo złe owoców dobrych wydać
        nie może. Tyle cytat. A zdrowy rozsądek dodaje jeżeli coś jest tak, to tak, a
        nie to nie. Wszystko ponad to pic na wodę i fotomontaż. Było jak było, a
        przeszłość determinuje czas teraźniejszy i przyszłość.
        • Gość: ja Re: TVP3 regionalna IP: 217.197.79.* 13.01.07, 18:50
          Opowiadanka super -prosze o wiecej.Prosze o odpowiedź na moje pytanie.Czy jak
          materiał w TVP3 jest nie podpisany to znaczy,że robił go niby operator Mariusz
          P. od pani Teresy.Bo coś kilka razy tak mi sie zdawało.
    • Gość: Znajoma tv opole Re: TVP3 regionalna IP: *.chello.pl 13.01.07, 20:31
      Wszyscy w telewizji czekają na moment kiedy Myczka zaciągnie i co wówczas zrobi
      dyrektor,czy tak jak poprzedni będzie go krył.Przecież za Kruczkowskiego nie
      było go w pracy miesiącami.Panie Nowara to sie stanie w ciągu czterech pięciu
      miesięcy.Zresztą Pan ma swój rozum.Prawa ręka,która jest najmodrzejsza na
      świecie zostanie uschnięta.Niektórzy liczą że będzie to naprawdę bodziec do
      działania.Czekają w uśpieniu.Powodzenia,bo te osoby nie są Panu wrogiem.Liczą
      że zrobi Pan tv z prawdziwego zdarzenia jak Nierenberg,kiedy cała załoga
      podpisała się za listem protestacyjnym w jego odsunięciu.Zrobili to z własnej
      woli,a nie z przymusu.Słyszałam o tym.Życzę takiej sytuacji,gdyby do tego
      doszło.Oby nie.Powodzenia.Nie pracuję już w tv Opole.
      • Gość: lustereczko Re: TVP3 regionalna IP: *.chello.pl 14.01.07, 10:31
        Słyszałaś i już nie pracujesz? Sama brałaś w tym udział i nadal pracujesz... i
        nawet mimo upływu latek jeszcze ładna jesteś... Kłamczuszka :-)
      • Gość: inferno Re: TVP3 regionalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.07, 17:50
        obserwuję, że od czasu do czasu pojawiaja się tu wpisy na temat red. Bogusława
        Nierenberga, byłego szefa TVP Opole i Radia Opole. Znam GNIDĘ bardzo dobrze.
        Były członek PZPR. Wierny sługa aferzystki A.Jakubowskiej. Dla kasy facet zrobi
        wszystko. NIE MA TAKIEGO SZPAGATU, KTÓREGO NIE ZROBI, ŻEBY DOPCHAC SIĘ DO
        KORYTA. Zero moralności. Szkoda mi jego żony Sylwii, bardzo fajnej babeczki.
    • Gość: clean truth odc.3 clean truth odc. 3 IP: *.chello.pl 16.01.07, 10:17
      “Gdzie jest śnieg? Gdzie mrozy? Taka z tej zimy zima jak z Ciećwizji
      Telewizja” – pomyślał sobie przechodzień Jan Kowalski mijając siedzibę
      Ciećwizji.

Tymczasem w budynku wrzało. Dyrektor Janek Teatroman zwołał kolegium
      redakcyjne. Kolejne kolegium redakcyjne. Lecz tym razem miał poinformować o
      rewolucyjnych zmianach programowych w ramciećmówce.
      - Drodzy państwo! – krzyknął - Proszę się już uspokoić i przez chwilę usiąść!
      To nie przedszkole! Leśku siadaj! Martuś ty też! I oddaj Grzesiowi okulary!
      Przestańce się kłócić !!
      Gdy zapadła już względna cisza ...
      - Będą zmiany w ramciećmówce – powiedział dyrektor Janek.
      - Oooooo!! – przez salę przemknął pomruk.
      - Zmiany będą rewolucyjne. Zdejmuję Posłańca Opolskiego i inne bzdety a w to
      miejsce wprowadzimy jeden, ale za to wybitny punkt programu. – kontynuował
      dyrektor - Będzie to reality show.
      - Będzie „Taniec z gwizdami” !! Jest! Jest! – podskakiwała rozanielona Grazia
      Dratewka – Janku jesteś de best! Jesteś cudowny!
      - Graziu opanuj się – powiedział Janek – Nie będzie żadnych tańców! Nasze
      reality show będzie miało motto „Człowiek człowiekowi świnią”. Ma pokazać jak
      świnie podkładają świnie świniom a te świnie tamtym świniom rewanżują się
      świniami a tamte świnie ...
      - Do rzeczy! Do rzeczy dyrektorze! – przerwał Heniu co sam sobie żeglarzem i
      okrętem – Mam zaraz przekaz.
      - A więc skoro nie będziemy robić materiałów do Posłańca, wszystkie kamery
      zainstalujemy w budynku Ciećwizji, który będzie miejscem akcji. Bohaterami
      będziecie wy, moi drodzy pracownicy. Musicie się tylko podzielić rolami na
      świnie i normalnych pracowników. – ciągnął wywód dyrektor Teatroman.
      - Ja chcę być Kenem – wyrwał się Lesiek Kiczka
      - A ja Gulczasem – szybko zgłosił się Krzyś Hiphopowiec
      - A ja Dodą – z wysoko podniesioną ręką zgłaszała się Kasiunia Wieczna - Panna
      - Ja będę Dodą!! – natychmiast zareagowała Martuś Boska
      - K...wa! Ja p...le!! Pierwsza się zgłosiłam!! K...wa!! – krzyczała Kasiunia
      - No dobra. To ja dla odmiany będę normalnym pracownikiem – ustąpiła
      niespodziewanie Martuś Boska

Gdy już role zostały obsadzone...
      - Drodzy państwo pozostało nam tylko nazwać program – zmierzał ku końcowi Janek
      Teatroman – Mam pewną propozycję.
      ...
      Zapadła grobowa cisza. Wszyscy słuchali w skupieniu. Wiedzieli, że to co zaraz
      usłyszą będzie genialne. A nawet jeśli nie będzie to każdy już miał na końcu
      języka gratulacje dla dyrektora za genialny pomysł.
      - Program nazwiemy ... Pig Brother.
      • Gość: koscielny do clean truth odc. 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 20:16
        a gdzie odc. 1-szy? cenzura?
        • Gość: ciekawy Re: do clean truth odc. 3 IP: 217.96.16.* 17.01.07, 09:34
          Znajdzcie jedynke, plizzz... Czy jest gdzies na forum? I dlaczego w tych
          opowiadankach nie ma agnieszki stefaniak? przeciez to jedna z wyrazniejszych
          postaci tej tv?
          • Gość: bua haha Re: do clean truth odc. 3 IP: *.centrum.punkt.pl 17.01.07, 10:37

Agnieszka Stefaniak - najwyraźniejsza postać tv?! chyba pisał to jej mąż...
            Dziewczynkę spalają ambicje, a czytać się nie może nauczyć. Ale opowiadanka
            fajne :-)
          • Gość: ja Re: do clean truth odc. 3 IP: 217.197.79.* 17.01.07, 17:51
            Może cos o Ani W.tej od dinozaurów(brała udział w produkcji tego filmiku pani
            Teresy)
      • Gość: wiem do clean truth IP: *.chello.pl 18.01.07, 08:35
        Niestety może te bajeczki są fajne od clean truth,ale nie uważnie czytałaś
        kolegium redakcyjne.Nie ma w nim Marty Boskiej,ba ona jest na L-4.Jan Teatroman
        odstawił na boczny tor i chce zwolnić.Tak to wygląda.Powodzenia tym którzy
        wierzą że bajki nie są fikcją.A propos to Leszek Kiczka rozdaje karty za dużą
        kasę!Kilka tysięcy złotych za pseudo szefa redakcji.
    • Gość: chalo Re: TVP3 regionalna IP: 195.245.213.* 16.01.07, 16:59
      clan truth jestes genialny/ a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ff Re: TVP3 regionalna IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.07, 17:45
        cały klimat tv-ki opole! brakuje jeszcze kilku charakterystycznych postaci, ale
        pewnie to tylko sprawa czasu. obrazek jak żywy ;-) super.
    • Gość: współpracownik Re: TVP3 regionalna IP: *.chello.pl 16.01.07, 21:03
      Grzesiu jesteś niezły w tym opowiadaniu.Czekam na kolejne odcinki:))
    • Gość: fun clean trutha Re: TVP3 regionalna IP: 195.245.213.* 16.01.07, 21:20
      clean truth jest świetnie poinformowaną osobą ale co to za grzesie? sopell,
      guzik, ogorzaly, kubasz?zdradzcie
      • Gość: pic na wode ..wszystko jasne :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 22:14
        czy widzieliscie jollus k. z bogusiem fe? no delikatnie rzecz ujmujac niezly
        nabial! jolus miala role obkuta na blache - bogus spogladal na nia lakomym
        wzrokiem - bedzie sie dzialo! tiwi dworska.
        • Gość: behemot Re: ..wszystko jasne :-) IP: 217.197.79.* 17.01.07, 13:44
          Czy Boguś nie miał pompki w uchu łączącej go z oberdyrektorem(prawym uchu)? Abo
          mi się przywidziało, lub baczek nieswornie sie wygł?
        • Gość: placowy Re: ..wszystko jasne :-) IP: *.centrum.punkt.pl 17.01.07, 14:23
          ale ci żal d... ściska, że Jola tak dobrze wypadła w okienku, ale cie żółć
          zalewa z zazdrości, tak trzymaj komuchu, kup sobie drewnianą skrzynkę i jedź na
          Półwieś, czas się położyć :-(
          • Gość: frankenstein do placowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 21:42
            chyba cie lekko pogielo? jk dobrze "wypadla w okienku"? slepys? a moze lubisz
            nekrofilie? to sam sie wybierz na polwies!
      • Gość: . Re: TVP3 regionalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 10:32
        ..
    • Gość: oftza Stefanek baranek IP: *.centrum.punkt.pl 18.01.07, 11:10
      walnęło się stefanku po piwku i co? nie chcialo się sprawdzić nagrania Wszystko
      jasne w środę i mieliśmy dwa początki, d... blada, dlaczego taką świnię
      podłożyłeś Krzyskowi R.? zamiast knuć po kątach lepiej pilnuj swoich hebelków,
      pożegnaj się z premią w tym miesiącu, acha, i przestań juz pisać na tym forum,
      żalosna jest twoja promotzja agnieszki :-(
      • Gość: Jacek Stefaniak Re: Stefanek baranek IP: 217.173.202.* 18.01.07, 12:59
        Po pierwsze - nie ja emitowałem wczorajszą rozmowę Krzyśka, ja ją tylko
        realizowałem, po drugie nic mi nie wiadomo na temat knucia po kątach, po
        trzecie obecny wpis jest moim PIERWSZYM na tym forum, a po czwarte starcza mi
        odwagi, by się podpisać imieniem i nazwiskiem pod stawianymi komukolwiek
        zarzutami. Pozdrawiam.
        • Gość: sopell Re: Stefanek baranek IP: 195.245.213.* 23.01.07, 11:57
          Stefan ,jesteś w przód:) pozdrawiam - sopell
      • Gość: Stefanopodobny Re: Stefanek baranek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 03:57
        A przyjdź baranie do tivi i zrób to co "Stefanek" i jemu podobni. I zrób to
        bezbłędnie. Codziennie. Po 18 godzinach pracy wczoraj. Z perspektywą, że
        dzisiaj, jutro i pojutrze też tak będziesz pracować. Co potem to się zobaczy. To
        stawiam Ci łyskacza w Haju do końca tego roku. 2007, żeby było jasne. 97%
        redakcji nie ma ŻADNEGO pojęcia o techniczych aspektach sprawy, zaś 100% z nich
        ma to gdzieś, żeby zrozumieć jak to tak naprawdę działa. Wara od pionu
        technicznego, nawet gdy czasem jest w poziomie. Bo się obrazimy!
        • Gość: ol Re: Stefanek baranek IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.07, 07:02
          to się obrażaj. pójdziesz na bruk i tyle. nie ma ludzi niezastąpionych, a jak
          trochę posiedzisz bez kasy, to rura zmięknie i chęci do uczciwego wykonywania
          obowiązków przybędzie ;-) pamiętaj, że twój wódz zapowiedział już wywalenie na
          pysk TYSIĄCA pracowników. myślisz, że prowincjonalne opole jest za daleko?
          jeżeli tak, to jesteś dużym optymistą. w najgorszym razie podporządkują ten
          teren jakiemuś normalnemu ośrodkowi. a w opolu .... jak to na wsi, tv nie jest
          potrzebna. i ustawa się nie przejmuj. jak ją uchwalili, tak w mocy ustawy
          "zracjonalizują" sieć ośrodków i opole jak się pojawiło, tak zniknie.
          • Gość: ja Re: Stefanek baranek IP: 217.197.79.* 19.01.07, 18:36
            Ale pisanki.Róbta co chceta.
          • Gość: odpowiedź dla ola Re: Stefanek baranek IP: 195.245.213.* 19.01.07, 20:27
            z tego co wiemy wódz zapowiedział wywalenie 1000 pracownikó a nie
            współpracowników, jesteś zle poinformowany!!!
    • Gość: kolezankajac i agi Re: TVP3 regionalna IP: 195.245.213.* 19.01.07, 20:35
      najwiekszą głupotą jest jest wpis, ze jacek promuje agnieszkę! Ona sie sama
      promuje, autor wpisów wczesniejszych jest kompletnym nierobem i nie ma pojęcia
      o telewizyjnej robocie, a chęci ma duze jak widac, bo na razie interesuje sie
      spiskami i weszeniem w redakcji, zły to ptak, który swoje gniazdo kala!!!!
      wstydu nie macie, do roboty sie weźcie!!!ani z Ciebie dziennikarz ani
      montażysta!!!
      • Gość: barek Re: TVP3 regionalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 13:45
        a według mnie najwieksza głupota jest to że stefanek pije w pracy :-( przeciez
        wszyscy wiedza i widzą, że jest inaczej...
        • Gość: cha cha cha Re: TVP3 regionalna IP: 195.245.213.* 21.01.07, 20:07
          jakis idiota to pisał
        • Gość: gosc Re: TVP3 regionalna IP: 217.197.79.* 21.01.07, 21:08
          Pije w pacy bo czuje sie tam jak w domu.
      • Gość: Cicho! Re: TVP3 regionalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 09:45
    • Gość: tvp na lepsze Re: TVP3 regionalna IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.07, 13:49
      jest lepiej w koncu mamy z kim pogadac jestesmy docenienie, staramy sie i
      bedzie lepiej jeszcze lepiej coraz lepiej, sznuj szefa sweego mozesz miec
      gorszego, nie moze byc gorszy niz kruczkowski, mamy noware zloto czlowiek umie
      sluchac
      • Gość: Wicesuperedukator Re: TVP3 regionalna IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.07, 17:05
        Musi słuchać, bo pisać nie umiecie. Rozumiem, że do telewizji brali takich, co
        to zdania sklecić nie umieli (w końcu wystarczyło jako tako wyglądać ;-)) ale
        tak beznadziejnej notatki dawno nie widziałem. Pan dyrektor polonista powinien
        dać za to jedynkę i wywalić z klasy.

• Gość: as Re: TVP3 regionalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 20:02
      serdecznie Wam współczuję, biedne warchoły jak ciężko odchorowujecie chamstwo
      po Waszym byłym szefie kruczkowskim. Chamstwo wyjątkowo zaraźliwe. Nigdy
      wcześniej nie widziałem tylu oszczerstw, gnojenia i srania na siebie nawzajem
      jak na tym forum nt. TVP3 opole i ludzi tam pracujących. Wasz były Pan po dwu
      latach tresury porzucił Was - a Wy teraz, mimo że już nie na łańcuchu
      szczekacie i piana toczy się wam z pyska. Na Szpitalną proszony jest weterynarz
      z dużą ilością tabletek przeciw wściekliźnie.
      • Gość: Hubert Re: TVP3 regionalna IP: *.atol.com.pl 22.01.07, 23:23
        A programów o kosmitach jak nie było,tak nie ma.
        • Gość: LOL Re: TVP3 regionalna IP: 82.160.19.* 23.01.07, 00:52
          Jak można na stronie Tvp 3 Opole pisać młodzieży przez "rz" i to nie pierwszy
          raz. tak się zdarzyło. Kto to pisze ?
          • cleantruth clean truth odc.4 23.01.07, 12:36
            Pięknie wystrojona Sala Kongresowa. Wspaniali goście. Tłumy vipów. Nagle
            rozbrzmiewa sygnał Posłańca Opolskiego i na scenę wychodzą prowadzący
            dzisiejszą galę.

- Dobry wieczór Państwu. Witamy na uroczystości wręczenia Opolskich Ciećkamer
            2007 – przywitał widownię Leś Kiczka, wystrojony w fiołkowy garnitur i gustowny
            krawat z Miczką Miki.
            -Witamy i mamy nadzieję, że będą państwo się świetnie bawić podczas dzisiejszej
            imprezy – dodała Joluś „Kawa dla znajomych ... Kaweczka”

- Pierwsza kategoria to „Dziennikarski diebiut roku”. – rozpoczął Leś -
            Nominowani w niej to duet Stasiek Racuś i Tadzio Horoszko oraz Janka Hej-Nijaka.
            - A wygrywa ... – podtrzymując napięcie przeciągała Joluś – Duet Racuś i
            Horoszko.

<oklaski>

-Druga kategoria to „Ilość, nie jakość” – kontynuował Leś – Nominowani to
            Stefania Agniesiak i Kasiunia Wieczna-Panna.
            - Z wynikiem 712 568 materiałów w ciągu ubiegłego roku wygrywa ... Stefania –
            ogłosiła Joluś

<oklaski>

- W kategorii „Tesco wśród dziennikarzy – czyli wszystko w jednym, całą dobę”
            nominowani to ...- przerwał Leś ze zdumieniem – Nominowany jest tylko Heniu co
            sam sobie żeglarzem i okrętem.
            - Heniu przegrał sam ze sobą bo był sam sobie kontrkandydatem. Heniu zapraszamy
            na scenę po statuetkę Złotego Ciecia – wywołała Henia Joluś.

<oklaski>

- I ostatnia kategoria. Przyznam, że mi najmilsza i najbliższa – podprowadzał
            Leś
            - Moze dlatego Leśku, że dostałeś przed rokiem superstatuetkę za całokształt
            kariery w tej kategorii – gdybała Joluś
            - Możliwe ... Ta kategoria to „Wypić w pracy każdy może, jeden więcej drugi
            gorzej”. A nominowani to Stefan Jackowski i Grześ Zwislodu.
            - Wygrywa ... Stefan Jackowski.

<oklaski>

- Na koniec jeszcze nagroda specjalna. Superciećkamera 2007 dla najlepszego
            szefa w mediach – zmierzał ku końcowi uroczystości Leś Kiczka.
            - Nagrodę otrzymuje ... Jan Nooo...

- Janku obudź się. Janeczku znowu zasnąłes na biurku – budziła szefa Grazia
            Dratewka
            - Yes! Yes! Yes! – cieszył się przez sen Janek Teatroman
            - Janku wstawaj. Dzwoni wiceedukator.
            - Nieeeeee!!!!!!!! Nie teraz!! Więc to był tylko sen??? Nie! Nie!
            Nieeeeeeeeeeeeeeeeee! – krzyczał nie do końca jeszcze przebudzony Janek
            Teatroman, dyrektor Ciećwizji Opole.
            • Gość: ka Re: cicho sza.... IP: *.chello.pl 23.01.07, 20:05
              Mili Państwo... Po co te swary głupie,wszak i tak wszyscy zginiecie w
              zupie...jeśli nie przestaniecie pluc na własny stragan. Niby fajnie się to
              czyta, ale jakoś nie spotykam tu wpisów dot. mediów innych niż TV regionalna i
              RO. Znudziła Wam się praca? beznadziejna płaca, szef i sekretarka? kto was
              zmusza? Aaa nikt inny nie zatrudni...Pamiętaj jaki towar taki kram
              • Gość: :) Re: cicho sza.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 13:58
                ....
            • Gość: jimmy Re: clean truth odc.4 IP: 82.160.19.* 26.01.07, 22:29
              Jacek, masz talent literacki, naprawdę marnowałeś się jako dyrektor Ciećstacji.
    • Gość: DOBRA-RADA Re: TVP3 regionalna IP: *.centrum.punkt.pl 31.01.07, 21:53
      HEJ, wy wszyscy wzajemnie się opluwający!
      Włączcie za chwilę telewizory na jednynkę i oglądajcie program pt. "POLACY".
      Reżyseruje go Radek Kobiałko, a scenariusze pisze Zbyszek Górniak.
      Jedyni OPOLANIE z waszej branży, którzy coś potrafią, a przede wszystkim cos
      osiąnęli, bo 7-sekundowych wejść raz na miesiąc do Teleekspresu za wielki
      sukces na ogólnopolskiej arenie nie można zaliczyć.
      Przestańcie się wreszcie opluwać i wzajemne brudy na wierzch wyciągać, weźcie
      się do roboty, nawet na wasze maleńkie możliwości. Bo czy Kruczkowski, czy
      Nowara gó.. dała, jak Bozia talentu poskąpiła, a tylko w mordę jeża dała
      (czytaj:przemądrzałość).
      • Gość: endemol Re: TVP3 regionalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 13:25
        Fakt lepsza jedynka tv ale ten program Kobiałki -"reżysera" TO JEDNAK HAWNO!

AMATORSZCZIłKA NASTOJASZCZA! powadzacy słabeńki tatko zrobili chody!
    • Gość: zdziwiony Re: TVP3 regionalna IP: *.chello.pl 01.02.07, 23:23
      czy w tej telewizji naprawde jest az tak zle?same miernoty tam pracuja, ze tyle
      wpisow na forum? moze jest ktos, kto pracuje dobrze?i jego programy
      polecacie?wymiencie jesli tak, zwroce uwage, obejrze i wtedy wydam opinie!!!
    • Gość: sufler Bad Breath IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 15:52
      Nocny kruk

Jajcuś Kruk Krukowi Oka Nie Wykole wyszedł dziś do pracy jak zwykle. W radiu
      pikała 11:00. Żona wiedziała, że robi to tylko dla niej. Bo przecież od dawna
      nie musi chodzić do roboty. Ale facet bez roboty jest nie do wytrzymania w
      domu, więc lepiej wychodzi kiedy chodzi. Patrzyła czule jak powoli wkładał do
      teczki kanapkę, jabłuszko i zapasowy akumulator do komórki. W końcu ciećrobota
      nie zając, a telewizja to nie piekarnia. To nie był start Formuły 1...

W samochodzie rozsiadł się wygodnie na skórze z upolowanego
      jednym_strzałem_z_200_metrów jaguara. Wkrótce zadzwonił telefon. Nie, to nie
      Sławek Grubowski. To nie Marta Która Nigdy Nie Je Śniadania Chyba Że Się
      Zapomni. To nie Stefania Agniesiak Która Je Tylko Balony. To nie Heniu Co Sam
      Sobie Żeglarzem i Okrętem. To nie Lesiek Kiczka. To nie Grazia Dratewka. To nie
      Alek Wiśta. To nie Goguś Kieliszek. To nie Kasiunia/Sylwunia Cała Blondynka...

Kiedy na wyświetlaczu komórki pojawiło się imię "Ewa" twarz Jajcusia
      rozjaśniała niczym uśmiech halogena. "Ewa... pamięta... może nawet tęskni..."
      Rozmarzył się, ale nie odebrał. Jak kocha, to poczeka. Nie takie rury
      przepychał kiedy na obczyźnie gonił/gnoił kanadyjskie dolary...

Droga do Opola nigdy mu się nie dłużyła. Komórka dzwoniła non-stop.

Ze Sławkiem Grubowskim pogawędził o złotym punkcie G ("Gdzie to można znaleźć
      na ekranie? Aż cztery? Pier....sz... Nie wierzę"). Z Martą Która Nigdy Nie Je
      Śniadania Chyba Że Się Zapomni o wczorajszym Posłańcu Opolskim ("K...a, ja to
      pier.....lę, on chyba och...jał, trzeba go zj...bać"). Ze Stefanią Agniesiak
      Która Je Tylko Balony o super diecie cud i małym słodkim czymś jeszcze ("Więc
      mówisz, że na odchudzanie najlepsze jest połykanie nadmuchanych balonów?"). Z
      Heniem Co Sam Sobie Żeglarzem i Okrętem o świńskiej górce ("Nie wiesz kto mi ją
      podłożył?"). Z Leszkiem Kiczką o supernaturalnych zjawiskach paranormalnych po
      wypiciu łyżeczki wody mineralnej ("Czy po tym można się porzygać?"). Z Grazią
      Dratewką o plamach na słońcu ("Kombinowałaś kiedyś z Domestosem?"). Z Alkiem
      Wiśtą o tym gdzie można kupić najtańsze klipy A4 ("Wiesz, takie deski to
      czytania, najlepiej czarne, żeby ci pasowały do koloru skarpetek. Czy ja
      powiedziałem c..pa? Nie, to niemożliwe..."). Z Gogusiem Kieliszkiem po
      angielsku o sytuacji mniejszości niemieckiej tam gdzie jej nie ma ("So you want
      to say they really exist?")...

Nakło, Walidrogi... Jego motorolka, a może motorynka, (nie wiem, nie znam się)
      żarłocznie połykała kolejne kilometry brudnego asfaltu.

Na chwilową chwilkę zatrzymał się przy CiećNiedźwiedniku... Lubił to miejsce...
      [cenzura]*

Z Kasiunią/Sylwunią Całą Blondynką o... [cenzura]**

Jajcuś Kruk Krukowi Oka Nie Wykole mówił tak i mówił... nawet nie zauważył
      kiedy rozładował mu się akumulator w komórce. Słuchanie nigdy nie było jego
      mocną stroną.

Szpitalna 1. Kiedy zobaczył ten adres serce zaryczało mu jak przegrzane silniki
      odrzutowca lądującego na lotnisku rozgrzanym zimowym kanadyjskim słońcem.

Na parkingu było pusto. O tej porze tu zawsze jest pusto.

Myk, myk... po kamiennych błyszczących schodkach. Jednym wprawnym rzutem oka
      sprawdził czystość w toalecie na pięterku. - Pachnidełko... - pomyślał w
      ekstazie. Czmychnął do kuchni. Jego wyćwiczone w rzeźniach powonienie nie
      wychwyciło żadnych nieznanych zapachów. Wykładzina w ciećnewsroomie przyjemnie
      dotykała po chwili jego prawego policzka. - Tak. Tak. Moja szkoła - mruczał jak
      zadowolony kot, który sprząta po sobie w świeżej kuwecie.

Kiedy niezdarnie czołgał się w kierunku swego biurka (niestety nie był w
      wojsku), portier udawał, że go nie widzi. W końcu Jajcuś Kruk Krukowi Oka Nie
      Wykole i tak ubrany był na czarno. A zmęczone oczy portiera/ochroniarza nie
      takie rzeczy tutaj widziały. Po 34 minutach czołgania wygodnie rozsiadł się w
      dyrektorskim fotelu. Z rozmarzeniem spojrzał na DYPLOM za zajęcie ostatniego
      miejsca w konkursie strzeleckim dla dziennikarzy.

Był pierwszy. W redakcji cisza jak makiem zasiał. Brakowało mu porannego szumu
      redaktorów wertujących NTO i Gazetę Wyborczą w poszukiwaniu njusa. Denerwowała
      go ta cisza. Zaczął bębnić palcem po blacie. Wyjął kanapkę. - Panie Jajcusiu,
      proszę tylko pamiętać o odciskach palców... wie, pan, nie chcę stracić
      pracy... - Ochroniarz (nr leg służb. 03022007) przyglądał mu się ze
      współczuciem. - Chłop się wykończy... Jego serce ciećkomandosa prawie
      wyskoczyło z butonierki.

Jajcuś Kruk Krukowi Oka Nie Wykole dyskretnie przestawił wskazówki zegarka
      marki Rakieta na 8:59. - Za chwilę poranna odprawa... ale im dam popalić!!! -
      Nie zauważył jednak napisu na ścianie "Zakaz palenia i walenia prosto z mostu".

Nagle usłyszał znajomy dźwięk. Raz, dwa, trzy... Ratuszowy zegar wybijał
      godziny. ...dziesięć, jedenaście, dwanaście... Cichutko jak kulawa ćma
      przemknęła mu przed nosem północ. Jajcuś Kruk Krukowi Oka Nie Wykole rozmarzony
      wpatrywał się w pusty czarny monitor telewizora jego prywatnej Ciećwizji. -
      Those were the days... - Nie tracił nadziei. W czarnej teczce czekało przecież
      na niego jeszcze jabłuszko... - Jak to miło, że ktoś o mnie wciąż pamięta...
      Jutro też tu wpadnę...

* mamy to na video
      ** mamy to w nosie
      • Gość: fail Re: Bad Breath IP: *.chello.pl 03.02.07, 16:57
        chce nadmienić ze odwieczna milosc KrUKa to Ela nie Ewa!!!!!!pomyłka
      • Gość: g Re: Bad Breath IP: *.chello.pl 03.02.07, 17:02
        doczytalem do konca, czy bad breath i sufler to kumple clean trutha, wiecej
        wiecej prosimy
    • Gość: ONA Re: TVP3 regionalna IP: *.chello.pl 03.02.07, 19:06
      Niestety to dwie inne osoby.Jak sie głośno mówi że ktoś pisze
      fajne ,no...opowiesci to inna osoba w tv zazdrości.W końcu jest
      dziennikarzem.Może mieć jednak satysfakcję że anonimowo ale się o niej mówi.To
      tez chwała.Tak właśnie powstał kolejny wpis.Stałam z boku i słyszałam pewną
      rozmowę to nie ten to tamten,lub tamta.Na co jedna osoba powiedziała że nie
      wiecie kto pisze.Wiecie śmieszy mnie to.Zabrać się za robotę,a nie za
      głupoty.Ja tu nie widziałam wpisów o kilku osobach z tv.Znaczy pracują a nie
      zajmuja się głupotami.Wprawdzie można te osoby policzyć na palcach dwóch rąk,i
      to dużo,ale są.Powodzenia i dajcie sobie spkój z pisaniem na forum,bo
      największą zabawę maja dziennikarze z gazet,nto i mto.Amen.
      • Gość: hu Re: TVP3 regionalna IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.07, 20:30
        ale fajnie pisze :-) przynajmniej nie przynudza jak ta telewizja
    • Gość: ONA Re: TVP3 regionalna IP: *.chello.pl 03.02.07, 21:14
      Dzięki że ktoś się ze mną zgadza.Olewać układy.Robić swoje.Układy padną.Jest
      takie mądre,bardzo mądre poeiedzenia.Dyrektorem się bywa,nie
      jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zapominają o tym osoby które są na wysokich
      stołkach.Za moment ich nie będzie,jak wielu wcześniej.Nie pije do obecnego
      szefa,ale doradców.Niestety on utonie z nimi.Nie mój problem.Dyrektor powinien
      pomyśleć i nie ufać ślepo innym.Posłuchać głosu innych osób.To trzeba
      umieć.Porozmawiać z wszystkimi pracownikami,nie wybranymi,i posłuchać.Jest
      źle.Jest Pan lepszy niż Króczkowski,ale tylko w tym że Pan nie karze.W reszcie
      jest Pan na tym samym etapie.Zresztą nie ważne.Powodzenia.Mam nadzieję że życie
      zweryfikuje moje i innych poglądy.Pozdrawiałam i jeszcze raz życzę powodzenia.
      • Gość: dokladnie tak Re: TVP3 regionalna IP: *.chello.pl 04.02.07, 18:43
        dokladnie tak, ONA ma rację,o paru osobach nie mozna przeczytac, bo pracuja
        czyli robia to czego inni nie robia. bez ukladow,szeptania po katach, robia
        swoje i nie sa tak charakterystyczne,aby o nich pisac. Wlasnie stare powiedzenie
        'ostatni beda pierwszymi 'powinno sie tu przytoczyc. a dyrektor otoczyl sie
        smietanka towarzyska, tak jak kruczkowskiemu odbija sie ta kawa glosno tak i
        obecny krol i jego swita-szybko zejda z piedestału! cos zdaje sie, że telewizja
        opolska nie ma juz sensu...
        • Gość: FF Re: TVP3 regionalna IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.07, 19:05
          Nie dożyjesz tego bracie. Z wywiadu w NTO jasno wynika, że nowy dyrektor ma
          jeszcze trzy lata rządów. Potem przypomni sobie o znajomości z panem rektorem,
          który dał mu pracę na "czerwonej Sorbonie" i być może kolejne cztery lata pękną.
          Nie obrażaj więc się na rzeczywistość i pana dyrektora, bo ustali pewnego dnia
          twój adres i choć o tobie nikt teraz nie pisze, to tak samo cicho usuną cię z
          pracy.
          • cleantruth Re: TVP3 regionalna 07.02.07, 16:47
            Jak to fajnie miec nasladowcow - dobrych czy kiepskich, ale fajne to uczucie.
            Gdybyscie tylko wiedzieli kogo nasladujecie ... hihihihi ...
            • Gość: 6 Re: TVP3 regionalna IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.07, 17:46
              nie ważne. fajnie piszesz i tyle. oceniam teraz tekst, a nie autora.
              • Gość: dedi Re: TVP3 regionalna IP: *.chello.pl 07.02.07, 18:56
                no to teraz skoro jest juz 2 piszacych o naszej tvp 3 to strach sie bac!kogo
                nastepnego oczernicie?
                • Gość: bf Re: TVP3 regionalna IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.07, 20:01
                  nikogo nie oczerniają. po prostu taka luźna satyra z przymrużeniem oka. wszyscy
                  wszak wiedzą, że tam pracują sami fachowcy i to wysokiej klasy
            • Gość: U! Re: TVP3 regionalna IP: *.atol.com.pl 07.02.07, 22:47
              A jak TVP3 ogłosiła konkurs na scenariusz,to chętnych nie było!sami anonimowi
              (lub półanonimowi skromnisie)
              • Gość: gość Re: TVP3 regionalna IP: 217.197.79.* 09.02.07, 19:05
                Co będą sie wysilać-przy tym trzeba myśleć ,a to niektórych męczy.Lepiej tak na
                luzie.
            • Gość: entropus Re: TVP3 regionalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 20:50
              i co skończył ci sie atrament w kałamarzu? wymiękasz? inwencji zabrakło? czy
              mamy ci złożyć sie na złote pióro?
              • Gość: summasummarum Re: TVP3 regionalna IP: *.centrum.punkt.pl 22.02.07, 17:20
                Jacek Cleantruth Kruczkowski stracil wenę kiedy poczuł jak to "miło" poczytać o
                sobie na forum :-)
    • Gość: de Re: TVP3 regionalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 10:38
      I co?
      • Gość: ji Re: TVP3 regionalna IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.07, 18:52
        I nico. Lesiu kroi kasę, choć z wykształceniem formalnym krucho, Bolesław jest
        dziennikarzem, choć był rzecznikiem partii rządzącej i jej szefa, przychodzą
        nowi ludzie. I jest gut. A za dwa lata wypiep.. ą ich wszystkich i też będzie
        gut, bo to telewizja publiczna jest.
        • Gość: susan Re: TVP3 regionalna IP: 195.245.213.* 14.02.07, 07:24
          Czy Lesiu kroi kasę - tego nie wiem. Po tym co wykręcał mu niejaki Kruczkowski
          pewnie mu się słusznie należy. Natomiast głupcem nazwe każdego , kto nie
          przyzna ,że robiony przez niego program "lapidarium" jest świetny i daleko
          odbiega od wszystkiego innego co w ciecwizji mozna zobaczyc.
          Jeśli chodzi o Bolesława - to po pierwsze: nie Bolesław tylko Bogusław - (taka
          pomyłka wskazuje na to, że autorem postu jest niejaki Kruczkowski)a po drugie:
          PIS za bardzo nie kochał nigdy Bogusława ani Bogusław PISu. Jest PR-owcem i
          robił swoje. A wyciaganie go razem z Lesiem nie ma sensu- choc to podobno
          szkolni koledzy? Czy ktoś coś wie na ten temat?
          • Gość: do susan Re: TVP3 regionalna IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.07, 22:47
            Kochaniutka, czy też kochaniutki... Nie wciskaj kitu o niechęci PiS u do
            Bogusława i nawzajem. Był RZECZNIKIEM tej partii, której liderem był i jest pan
            wiceminister, a nie pomocnikiem wynajętym na czas określony. RZECZNIKIEM, czyli
            zaufanym szefa partii. I tak też występował w mediach. Daj sobie luz z bajkami
            dla frajerów, że partia taka jak PiS powierzała taką funkcję przypadkowym
            osobom, lub "fachmanom do wynajęcia". Co do "lapidarium" to nic nie powiem, bo
            nie oglądam tego kanału. Na szczęście jest pilot i za jego pomocą głosuję na
            dobre moim zdaniem programy. Wierzaj mi, że ich wystarczająco dużo, by odpuścić
            sobie materiały robione na podstawie artykułów w prasie regionalnej.
            • Gość: bo Re: TVP3 regionalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 10:51
              nie powinno się wpuszczaać do naszej wielkiej TV wypalonych zgredów cierpiących
              na przerost ambicji ze szczególnym uwzględnieniem starszych pań na emeryturze,
              które już niczym nie grzeszą, ze szczególnym uwzględnieniem urody i zachowań
              zbliżonych do czołowej posłanki Samoobrony.
              • Gość: nowa Re: TVP3 regionalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 10:55
                Kogo konkretnie masz na myśli czy to chodzi o naszą wspólprocowniczkę JK?
                • Gość: MUZA Re: TVP3 regionalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 10:56
                  HI,HI, HI....... świnto prowda
                  • Gość: BARBI Re: TVP3 regionalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 12:22
                    Udało jej się polączyć cechy obydwu naraz są w tym samym wieku
    • Gość: belfegor Re: TVP3 regionalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 13:11
      :((
      • Gość: Sara Re: TVP3 regionalna IP: 80.51.147.* 17.04.07, 00:59
        tyż prowda
    • Gość: kkk Re: TVP3 regionalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 12:41
      niektórzy redaktorzy wyglądają staro
      • Gość: staropolanin :-) Re: TVP3 regionalna IP: *.chello.pl 25.05.07, 14:11
        1. Życie byłoby nieskończenie szczęśliwsze, gdybyśmy mogli rozpocząć je w wieku
        lat osiemdziesięciu i stopniowo zbliżać się do osiemnastu. — Mark Twain

2. Starość we wszystko wierzy. Wiek średni we wszystko wątpi. Młodość wszystko
        wie. — Oscar Wilde

3. Na tym polega uwiąd starczy, że zamiast mówić, człowiek warczy. — Jan Izydor
        Sztaudynger
    • Gość: Aga ankieta do mgr, prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 12:44
      hej, ponieważ dość dużo was uczestniczy w tym wątku to zwracam się do was z
      prośbą. jestem studentką V roku na AE w Katowicach, pisze prace o miatach
      kreatywnych, proszę uzupełnijcie ankietę:
      webankieta.pl/ankieta/w37xx13s936
      będe bardzo wdzięczna wszystkim. Jeżeli nie sprawi Wam to problemu to prosze
      o rozesłanie linka do Waszych znajomych, mieszkających lub tez znających
      Opole (przez gg, tlen, skypea itp.) dzięki wielkie. pozdrawiam
      • Gość: heh Re: ankieta do mgr, prosze o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 12:50
        Tu kreatywni?
        • Gość: Aga Re: ankieta do mgr, prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 16:41
          ale mam nadzieję, że pomocni w zdobyciu 150 ankiet, pozdrawiam.
          • Gość: ałtor Re: ankieta do mgr, prosze o pomoc IP: 212.160.188.* 30.05.07, 13:19
            Jestem setny!!
    • Gość: Dla Warszawki Re: TVP3 regionalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 13:01
    • Gość: Pyzdra Re: TVP3 regionalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 17:20
      Jaki pan taki kram!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka