Gość: opolanin IP: *.centrum.punkt.pl 08.01.07, 02:43 no przegrany set do 16 to rzeczywiscie wam ukradli wygrana - ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lala Finał meczu będzie w sądzie IP: *.chello.pl 08.01.07, 13:27 złej baletnicy i baletki przeszkadzaja...ja i tak nie weim co ten zespół robi w 2 lidze jak i tak nic nie gra a wytłumaczenie zawsze się znajdze he he peace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzu Finał meczu będzie w sądzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 15:41 Ten facet - Zagożdżon to "świetny facet" tylko otoczenie przeszkadza mu w zwycięstwach nawet własne zawodniczki nie mówiąc już o sędziach. Szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: Finał meczu będzie w sądzie IP: *.lesnica.net 08.01.07, 20:46 Sam słyszałem jak super trener motywował zawodniczkę dwa lata temu na treningu słowami ty K.....wo jak nie będziesz grać to cie wy...... to on jest problemem azs !!- Co do meczu nie widziałem- . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naukowiec Re: Finał meczu będzie w sądzie IP: *.ukonline.co.uk 08.01.07, 21:00 No i widzisz Zagondzon, ludzie cie nienawidza.Pytanie powstaje, dlaczego?? cale zycie se pracowales na taka osobowosc. Klopot w tym ze posuneles sie w zlym kierunku. Teraz juz za pozno azeby sie cofac, a wiec brnij w tym swoim g.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fka Do autorki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 08:25 Pani Redaktor, moze skoro Pani nie bylo w Trzebnicy nalezalo zadzwonic i sie dopytac drugiej strony? Pisze Pani material jedynie na podstawie wypowiedzi "kulturalnego" trenera AZS. Jesli kopanie tabliczek z numerkami to normalne zachowanie godne szkoleniowca waszej druzyny no to przepraszam, ale fakt niech Pan sklada doniesienie. Ja to bym sie na miejscu kibicow AZS wstydzila... Odpowiedz Link Zgłoś