Dodaj do ulubionych

Finał meczu będzie w sądzie

IP: *.centrum.punkt.pl 08.01.07, 02:43
no przegrany set do 16 to rzeczywiscie wam ukradli wygrana - ha ha ha
Obserwuj wątek
    • Gość: lala Finał meczu będzie w sądzie IP: *.chello.pl 08.01.07, 13:27
      złej baletnicy i baletki przeszkadzaja...ja i tak nie weim co ten zespół robi w 2 lidze jak i tak nic nie gra a wytłumaczenie zawsze się znajdze he he peace

• Gość: zuzu Finał meczu będzie w sądzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 15:41
      Ten facet - Zagożdżon to "świetny facet" tylko otoczenie przeszkadza mu w
      zwycięstwach nawet własne zawodniczki nie mówiąc już o sędziach.
      Szkoda gadać.
      • Gość: jam Re: Finał meczu będzie w sądzie IP: *.lesnica.net 08.01.07, 20:46
        Sam słyszałem jak super trener motywował zawodniczkę dwa lata temu na treningu
        słowami ty K.....wo jak nie będziesz grać to cie wy......
        to on jest problemem azs !!- Co do meczu nie widziałem- .
        • Gość: naukowiec Re: Finał meczu będzie w sądzie IP: *.ukonline.co.uk 08.01.07, 21:00
          No i widzisz Zagondzon, ludzie cie nienawidza.Pytanie powstaje, dlaczego?? cale zycie se pracowales na taka osobowosc. Klopot w tym ze posuneles sie w zlym kierunku. Teraz juz za pozno azeby sie cofac, a wiec brnij w tym swoim g....
          • Gość: fka Do autorki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 08:25
            Pani Redaktor, moze skoro Pani nie bylo w Trzebnicy nalezalo zadzwonic i sie
            dopytac drugiej strony? Pisze Pani material jedynie na podstawie
            wypowiedzi "kulturalnego" trenera AZS. Jesli kopanie tabliczek z numerkami to
            normalne zachowanie godne szkoleniowca waszej druzyny no to przepraszam, ale
            fakt niech Pan sklada doniesienie. Ja to bym sie na miejscu kibicow AZS
            wstydzila...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka