Gość: wxz Re: Proszę o wpisy osób niezadowolonych z Feromy. IP: *.atol.com.pl 07.02.07, 18:09 Proszę bardzo, to jest nas dwóch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: Proszę o wpisy osób niezadowolonych z Feromy. IP: *.chello.pl 07.02.07, 20:12 To jest nas troje.Budynki się sypią,a oni pierdzą w stołki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: Proszę o wpisy osób niezadowolonych z Feromy. IP: *.chello.pl 08.02.07, 19:28 Mam nadzieję, że a trzech wpisach się nie skończy. Czy wiecie, że w wielu wypadkach utrzymanie administracji z której nie ma pożytku kosztuje tyle co koszty utrzymania kamienicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Proszę o wpisy osób niezadowolonych z Feromy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 22:45 Jestem piąty pozdrawiam czwórkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: Proszę o wpisy osób niezadowolonych z Feromy. IP: *.chello.pl 08.02.07, 22:58 Myślę,że jest ich wielu tylko nie mają internetu.To częśto ludzie starsi,którzy nie mają siły zabiegać o swoje interesy.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juhas Re: Proszę o wpisy osób niezadowolonych z Feromy. IP: *.zwm.punkt.pl 09.02.07, 08:12 I ja ich też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juhas Re: Proszę o wpisy osób niezadowolonych z Feromy. IP: *.zwm.punkt.pl 09.02.07, 08:13 Mną wprawdzie nie zarządzają, ale domem w którym mierszka moja rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: Proszę o wpisy osób niezadowolonych z Feromy. IP: *.chello.pl 09.02.07, 16:56 W zeszłym roku w urzędzie miasta dowiedziałam się, że tylko ja jestem niezadowolona z Feromy. Wczoraj na wyszukiwarce strony NTO wpisałam hasło Feroma i wiele artykułów pojawiło się niepochlebnych na temat działalności tej firmy. Może wreszcie władza naszego miasta się obudzi i przestanie trwonić dużą kasę na nędznie pracujące administracje. Pozdrawiam wszystkich wpisujących się . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niowe Re: Proszę o wpisy osób niezadowolonych z Feromy. IP: 217.197.79.* 09.02.07, 17:46 ,- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co tam Feroma Chodzi ci o - TURHANd -ret ? IP: *.chello.pl 09.02.07, 18:02 Ja jestem niezadowolony - bardzo z Turhand-ret.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Chodzi ci o - TURHANd -ret ? IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.07, 19:57 Ja też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokator Re: Chodzi ci o - TURHANd -ret ? IP: 217.197.79.* 18.03.07, 01:51 dlaczego z turhandu uciekaja kolejni pracownicy, daje to do myślenia. ciągla rotacja, obsługa coraz mniej kompetentna, czy statek tonie Odpowiedz Link Zgłoś