Dodaj do ulubionych

Proszę o wpisy osób niezadowolonych z Feromy.

IP: *.chello.pl 07.02.07, 14:59
Obserwuj wątek
    • Gość: wxz Re: Proszę o wpisy osób niezadowolonych z Feromy. IP: *.atol.com.pl 07.02.07, 18:09
      Proszę bardzo, to jest nas dwóch
    • Gość: bozia Re: Proszę o wpisy osób niezadowolonych z Feromy. IP: *.chello.pl 07.02.07, 20:12
      To jest nas troje.Budynki się sypią,a oni pierdzą w stołki.
      • Gość: asa Re: Proszę o wpisy osób niezadowolonych z Feromy. IP: *.chello.pl 08.02.07, 19:28
        Mam nadzieję, że a trzech wpisach się nie skończy. Czy wiecie, że w wielu
        wypadkach utrzymanie administracji z której nie ma pożytku kosztuje tyle co
        koszty utrzymania kamienicy.
        • Gość: Artur Re: Proszę o wpisy osób niezadowolonych z Feromy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 22:45
          Jestem piąty pozdrawiam czwórkę
    • Gość: bozia Re: Proszę o wpisy osób niezadowolonych z Feromy. IP: *.chello.pl 08.02.07, 22:58
      Myślę,że jest ich wielu tylko nie mają internetu.To częśto ludzie starsi,którzy
      nie mają siły zabiegać o swoje interesy.Pozdrawiam.
      • Gość: juhas Re: Proszę o wpisy osób niezadowolonych z Feromy. IP: *.zwm.punkt.pl 09.02.07, 08:12
        I ja ich też
        • Gość: juhas Re: Proszę o wpisy osób niezadowolonych z Feromy. IP: *.zwm.punkt.pl 09.02.07, 08:13
          Mną wprawdzie nie zarządzają, ale domem w którym mierszka moja rodzina.
          • Gość: asa Re: Proszę o wpisy osób niezadowolonych z Feromy. IP: *.chello.pl 09.02.07, 16:56
            W zeszłym roku w urzędzie miasta dowiedziałam się, że tylko ja jestem
            niezadowolona z Feromy. Wczoraj na wyszukiwarce strony NTO wpisałam hasło
            Feroma i wiele artykułów pojawiło się niepochlebnych na temat działalności tej
            firmy. Może wreszcie władza naszego miasta się obudzi i przestanie trwonić dużą
            kasę na nędznie pracujące administracje. Pozdrawiam wszystkich wpisujących się .
          • Gość: niowe Re: Proszę o wpisy osób niezadowolonych z Feromy. IP: 217.197.79.* 09.02.07, 17:46
            ,-
            • Gość: co tam Feroma Chodzi ci o - TURHANd -ret ? IP: *.chello.pl 09.02.07, 18:02
              Ja jestem niezadowolony - bardzo z Turhand-ret.!
              • Gość: :) Re: Chodzi ci o - TURHANd -ret ? IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.07, 19:57
                Ja też
              • Gość: lokator Re: Chodzi ci o - TURHANd -ret ? IP: 217.197.79.* 18.03.07, 01:51
                dlaczego z turhandu uciekaja kolejni pracownicy, daje to do myślenia. ciągla
                rotacja, obsługa coraz mniej kompetentna, czy statek tonie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka