Dodaj do ulubionych

niecodzienny koncert w Opolu

IP: *.chello.pl 26.02.07, 15:55
no,własnie ,apropos inicjatyw oddolnych.Udało mi sie zaprosić szwedzkiego
puzonistę Olofa Knochenchauera.Będzie gościem zespołu Waves.Zagrają wspólny
koncert w Highlanderze 3marca o 21.(sobota).A Może to jest miejsce na Przystanek?
Obserwuj wątek
    • Gość: Dytylius Re: niecodzienny koncert w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 20:04
      Kulture buduje się strategią programowa a nie imprezami to perzykre ale prawdziwe!
      • Gość: pozy Re: niecodzienny koncert w Opolu IP: *.chello.pl 27.02.07, 08:19
        Z całym szacunkiem ,ale kultury nie buduje sie żadną strategią.
        "Nie ma nic bardziej nieokreślonego niż słowo kultura."tak powiedział
        J.Herder,więc nie ma sensu tutaj dyskutować o kulturze.Ja tylko powiem swoje
        zdanie-własnie takie działania ,nazwę je brzydko-oddolne-sa dla mnie przejawem
        kultury danej społeczności...A wracając do koncertu,byc może to niezręcznie
        wyszło ,ale nie miałem żadnej "interesowności w zaproszeniu.Serdecznie pozdrawiam.
        • Gość: halina Re: niecodzienny koncert w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 08:24
          Pozy - masz całkowitą rację. Popieram i gratuluję pomysłu. Przyznam, że nie
          jest to ten gatunek muzyki, który mnie pociąga ale i tak podobają mi sie takie
          inicjatywy. Najłatwiej jest krytykować...
          • Gość: pozy Re: niecodzienny koncert w Opolu IP: *.chello.pl 01.03.07, 16:10
            Tak przy okazji zapytam-a jakiej muzyki sluchałabyś w pubie czy innym
            podobnym(czyli kameralnym) miejscu?
            • Gość: fan Dody Re: niecodzienny koncert w Opolu IP: *.atol.com.pl 03.03.07, 10:13
              Diana Krall.Niemożliwe?To po co pytasz?
              • Gość: płaski Re: niecodzienny koncert w Opolu IP: *.chello.pl 07.03.07, 16:30
                Dlaczego niemozliwe?Przyjz 24 marca do Highlandera a posłuchasz jej piosenek.
                • Gość: fan Dody Re: niecodzienny koncert w Opolu IP: *.atol.com.pl 07.03.07, 17:05
                  To nie to samo.BARDZO nie to samo.
    • kontrapianista Re: niecodzienny koncert w Opolu 02.03.07, 19:06
      A oprócz tego grają gdzies jeszcze w Opolu? Tak wogóle?Jakies nowe,albo stare
      miejsca?
      • dodo_dodo Re: niecodzienny koncert w Opolu 03.03.07, 02:23
        pozy, a planujesz cos jeszcze na przyszle soboty, czy to tylko tak jednorazowo?
        a co z jam session?
        • kontrapianista Re: niecodzienny koncert w Opolu 03.03.07, 10:02
          Teraz jest tak,że ja mogę o wiele rzadziej grać.Po prostu praca przeszkadza mi w
          graniu,he he.A dzieci jesc chcą.Więc tak 18m czyli jak sie nie mylę dzień
          św.Patryka trzeba zagrać.Ale jakoś inaczej .Jeszcze nie mam do końca
          skrystalizowanego pomysłu,ale to będzie coś innego- może tak jakoś folkowo
          albo..nie wiem jeszcze inaczej.A może wspólnie coś wymyślimy?
          24marca Small Bigger Band zagra z wokalistką(nareszcie).To od dawna planowany
          projekt.A wogóle to dzisiejszym koncertem rozpoczynamy cykl pt.roboczym tytulem
          :"Goście Waves".jest parę pomysłów ,prowadzone rozmowy.
          • dodo_dodo Re: niecodzienny koncert w Opolu 03.03.07, 16:18
            dostalem wczoraj plytke tria chyba z katowic (altowka, bas i gary). nazywa
            sie "strings fusion", postaram sie to jakos Tobie dostarczyc, moze dzisiaj.
            najlepiej bedzie jak sam ich ocenisz, ja sie w tym klimacie nie orientuje za
            bardzo, a okreslaja siebie jako "fusion z elementami funky i mainstream".

koncerty maja byc od czasu do czasu w radiowej i chyba beda transmitowane przez
            radio opole, tak slyszalem.
            • kontrapianista Re: niecodzienny koncert w Opolu 04.03.07, 20:14
              mOże skontaktujemy się w końcu e-pocztą?Zajrzyj na stronę www.waves.akcja.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka