hogat1 16.09.07, 19:01 Dziś w centrum Opola (okolice urzędu skarbowego) znalazłam jamnika. Był bardzo wyczerpany :( Zabrałam go do domu i dopiero teraz powoli dochodzi do siebie. Jeżeli ktoś go szuka to proszę o kontakt na hogat1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hogat1 Re: Znaleziono jamnika 17.09.07, 21:53 podnoszę temat - jamnik czeka na swojego właściciela, mam nadzieję, że komuś uciekł a nie został wyrzucony :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Znaleziono jamnika IP: 217.197.79.* 18.09.07, 00:03 Napisz coś bliżej o nim.Jednego już mam, ale jakby sie właściciel nie odnalazł to myślę o przygarnięciu, ale niech lepiej wróci do swego pana Odpowiedz Link Zgłoś
hogat1 Re: Znaleziono jamnika 18.09.07, 11:43 To piesek, bardzo grzeczny. Wczoraj byłam z nim u weta waży 5,6kg (to raczej mały jamnik), nie jest niestety zachipowany. Na razie ma u mnie bezpieczny dom, mam nadzieję, że znajdzie się właściciel. Behemocie odezwij się proszę do mnie na maila (hogat1@gazeta.pl) Jeżeli nie znajdą się właściele, to będę szukać dla niego dobrego nowego domu. Odpowiedz Link Zgłoś
hogat1 Re: Znaleziono jamnika 20.09.07, 10:42 Piesek wciąż tęskni za swoim właścicielem. Był rozpieszczany, wie do czego służy kanapa i fotele, bezbłędnie rozpoznaje szelest papierków od cukierków. :P Czy naprawdę nikt go nie szuka?? Wczoraj było ogłoszenie w NTO - niestety zero odzewu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Znaleziono jamnika IP: 217.197.74.* 21.09.07, 09:58 Nie znaleziono właściciela pomimo wysiłków hogat one.Szacunek dla jej postawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meloman Re: Znaleziono jamnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.07, 12:59 Szczerze podziwiam Pana Pabisiaka. Jako artystę, człowieka i społecznika . Podobno muzyka łagodzi obyczaje. Może obecnośc wybitnego muzyka w naszym sejmie tez wpłynie na poprawę obyczajów politycznych w Polsce? Wierzę, że Pan Pabisiak wniesie więcej harmonii do naszej polityki. Będzie to taka polityczna muzykoterapia. Powodzenia, Panie Tadeuszu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Znaleziono jamnika IP: 217.197.74.* 23.09.07, 15:38 PO jaka cholerę mieszasz PObisiaka z jamnikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Re: Znaleziono jamnika IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.07, 10:51 Do hycla drania ! Odpowiedz Link Zgłoś