Gość: /-/ IP: 212.160.188.* 22.10.07, 09:30 Skoro jest ich siedmiu to mi nijak nie wychodzi, że TP nie wszedł. Na wszelki wypadek zaczekam jeszcze z gratulacjami. Piękne zdjęcie Pana Tadeusza w dzisiejszej NTO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: /-/ Re: Czy jednym z 7 posłow PO jest T. Pabisiak? IP: 212.160.188.* 22.10.07, 09:56 Psiakość, dałem dwa razy ten sam temat ale to dlatego, że za pierwszym razem bardzo długo się "wklepywał". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spin doctor Re: Czy jednym z 7 posłow PO jest T. Pabisiak? IP: *.chello.pl 22.10.07, 12:56 TP jest posłem PO :-) GRATULACJE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /-/ Re: Czy jednym z 7 posłow PO jest T. Pabisiak? IP: 212.160.188.* 22.10.07, 13:12 W NTO jest spory fotoreportaż poświęcony głównie osobie Pabisiaka. Posła Pabisiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chello Re: Czy jednym z 7 posłow PO jest T. Pabisiak? IP: 217.197.73.* 22.10.07, 13:14 Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że Pan Tadeusz Pabisiak został Posłem do Sejmu RP! Rok citizenowskiego spin doctoringu na forum interntowym nie poszedł na marne. A jeszcze wczoraj wieczorkiem Pan Tadeusz Pabisiak dawał koncert dla kuracjuszy na zamku moszniańskim, jako zwyły artycha - wirtuoz gitary klasycznej. Publiczność wyczuła w nim klasę i posła, bo bisom nie było końca. Spóźnił się biedak na wieczór wyborczy. Ponoć jedna z kuracjuszek była nim tak zauroczona, że chciała mu dać na szybko w pomieszczeniu na szczotki..., sam bohater stanowczo zaprzecza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /-/ Re: Czy jednym z 7 posłow PO jest T. Pabisiak? IP: 212.160.188.* 22.10.07, 13:18 Czy zatem teraz dla nas, aktywistów GTW będą jakieś posady? Biura poselskie, spółki, agencje cośtam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chello Re: Czy jednym z 7 posłow PO jest T. Pabisiak? IP: 217.197.73.* 22.10.07, 13:26 Jestem przekonany, że poseł Pan Tadeusz Pabisiak nie zapomni o tych, którzy go wspierali przez cały rok przed wyborami, a szczególnie o GTW (Grupa Trzymająca Wątek), bo dzięki ich codziennemu trudowi, nasz bohater mógł zostać posłem. Krążą jednak słuchy, że Tadzio straszny sknerus jest, więc należy się iczyć z opcją: wałek w zęby i otręby! * "wałek" - sowo to można zastąpic innym.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syty Ben Opole Re: Czy jednym z 7 posłow PO jest T. Pabisiak? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.07, 14:22 Czy pan Tadzio ma dużą rodzinę? Bo chodzi o to ile osób w wyścigu po stanowiska należy puścić przodem, a ile kantem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donosiciel Oj chyba zbyt szybko odtrąbiony sukces! IP: 212.244.68.* 22.10.07, 14:33 przynajmniej tak to wygląda z info w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyczliwy1369 Kolejna kleska T. Pabisiaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.07, 15:26 I co glupio wam teraz? D... z poselstwa wyszla;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info Re: Kolejna kleska T. Pabisiaka IP: *.chello.pl 22.10.07, 22:31 Przecie jest posłem na 100%. Właśnie dietę odebrał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laki_z_porażki Re: Kolejna kleska T. Pabisiaka IP: *.chello.pl 22.10.07, 22:52 TnP musi teraz jakieś nowe wątki pozakładać, bo nudno się zrobi... Do Sejmu nie, może do jakiejś rolnej agencji? Tam będą wakaty:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Kolejna kleska T. Pabisiaka IP: *.punkt.pl 22.10.07, 22:59 To bardzo podobne do naszego Tadeusza P., nie jest istotne, czy jest posłem, czy nie. To nie ma znaczenia. Najważniejsze, że dietę odebrał. To jest kolo! Jest w stanie skroić każdego frajera i dlatego jestem jego cichą wielbicielkom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /-/ Tadeusz Pabisiak - 2011 IP: 212.160.188.* 23.10.07, 07:57 I za to przecież w dużej mierze go kochamy. Teraz proponowałbym założyć nowy wyątek - Tadeusz Pabisiak - Wybory 2011. Ten wątek musiałby hulać aż do następnych wyborów i promować permanentnie osobę TP. Potrzebna jest jednak ogromna mobilizacja członków Grupy Trzymającej Wątek, by przez cztery lata wątek ani nie padł, ani nie tracił na swej atrakcyjnośći i świeżości. Niepokoi mnie, że gdzieś się zapodział przywódca duchowy, intelektualny i militarny GTW, niejaki citizen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laki Re: Tadeusz Pabisiak - 2011 IP: *.chello.pl 23.10.07, 09:41 Materiały do promocji dostarczy sam TnP, spokojnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też meloman Re: Tadeusz Pabisiak - 2011 IP: 66.90.73.* 24.10.07, 11:43 1725-tylu mamy na opolszczyznie frajerów,którzy zagłosowali na PO jebisiaka.Aż tylu i tylko tylu.A był taki pewny siebie.Kiedy w końcu władze opolskiej PO pozbędą się tego pasożyta?Ja sympatyzuję i nawet głosowałem na PO,ale nie rozumiem,dlaczego go jeszcze tolerują. Odpowiedz Link Zgłoś
citizen_opole Re: Tadeusz Pabisiak - 2011 24.10.07, 21:32 W tej chwili interesują nas cele długofalowe. Ja to bym wystawił naszego bohatera najpierw w wyborach prezydenckich już w 2010 roku. Nasz Tadzio zgodzi się niewątpliwie, bo zaszczyty lubi pasjami, a i pieniądzem sporym nie pogardzi. GTW (Grupa Trzymająca Wątek) Mu pomoże. Oczywiście nie za darmo. GTW uwielbia pasjami lukratywne posady i takowe apanaże. Istnieje jednak obawa, że rozbuchane EGO naszego bohatera, może mu w wyborze na Prezydenta RP - poszkodzić. Okolicznościowa piosenka GTW o naszym bohaterze idzie tak: "Tadzio, tyś najpiękniejszy w całej wsi*, Tadzio, prezydenturkę kupię ci!" *wsi - brzmi nieomal jak WSI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Tadeusz Pabisiak - 2011 IP: 66.90.73.* 24.10.07, 22:25 Od dzisiaj proszę się zwracac "Panie pośle Pabisiak".Tak dla jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbanowany Re: Tadeusz Pabisiak - 2011 IP: 66.90.73.* 28.10.07, 10:35 Pan poseł Pabisiak urządza dzisiaj imieniny,dla grona zaufanych przyjaciół w swoim klubie artystycznym Dworek na Studziennej.Myślę ,że każdy kto przyniesie solenizantowi prezent ,będzie mile widziany.Zwłaszcza członkowie GTW i GŁUPoTa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzyt Re: Tadeusz Pabisiak - 2011 IP: 77.223.224.* 28.10.07, 10:38 Ojciec Tadeusz także dzisiaj urządza imieniny.Trudny wybór..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Tadeusz Pabisiak - 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 10:38 Citizen, do dzieła! Odpowiedz Link Zgłoś
citizen_opole Re: Tadeusz Pabisiak - 2011 28.10.07, 11:13 Już jestem /-/! Dzięki za miłe słowo:-) Musimy zabierać się do roboty, bo kandydat Tadeusz, to piekielnie trudny materiał do wypromowania, a wybory prezydenckie tuż, tuż. Naszą zasadą jest: "impossible is nothing" nie ma rzeczy niemożliwych i tego się będziemy trzymać. Wypromujemy Tadeusza na Prezydenta! Na Prezydenta Polskiego Związku Jazzowego. Ponoć jest wakat i nikt nie chce się zgodzić na objęcie tej funkcji. Przyczynę tego stanu rzeczy jest fakt, że nikt już tzw. "jazzu" nie słucha. W Opolu, to tylko jeden pozy vel kontrapianista, grubyfacio i Rzyt. Odpowiedz Link Zgłoś