Dodaj do ulubionych

badania cholesterolu

IP: *.telnet.krakow.pl 16.11.07, 09:21
warto wiedziec, ze w dzis (od 15 do 21) i jutro (od 11 do 19) w realu bedzie
mozna zrobic sobie badanie
cholesterolu! wystarczy kupic flore pro.active i z paragonem przyjsc do
specjalnego stoiska. bedzie sie mozna rowniez zaopatrzyc w specjalne broszurki
dotyczace profilaktyki chorob serca. akcja na pewno warta polecenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ala Dzięki za informację IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.07, 09:55
      Profilaktyka chorób serca i miażdżycy jest niezwykle istotna
      społecznie. Poziom złego cholesterolu, jak wiadomo, wzrasta znacząco
      w sytuacji permanentnego stresu. Po rządach PiS warto sprawdzić, czy
      nie powinniśmy się leczyć (to był oczywiście żart).
      • Gość: cholesterol Re: Dzięki za informację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 12:39
        W jaki sposób bedzie sie to odbywać? Przecież trzeba krew pobrać, badam sie co pół roku i innego nie znam. A tam pewnie każdy bedzie miał za wysoki, żeby jeść raczej kupować florę.
        • Gość: zośka Re: Dzięki za informację IP: *.punkt.pl 16.11.07, 14:30
          po co badasz co pół roku.Szkoda pieniędzy
          • Gość: fifi82 Re: Dzięki za informację IP: *.telnet.krakow.pl 16.11.07, 16:54
            podobno ma byc parawanik i za nim pielegniarka. a uklucie w palec to przeciez
            nic strasznego.
            polskie towarzystwo kardiologiczne zaleca badanie co 5 lat. ale przy problemach
            na pewno trzeba wykonywac je czesciej :)
            • Gość: viki777 Re: Dzięki za informację IP: *.telnet.krakow.pl 22.11.07, 10:42
              i co, ktos z Was zrobil sobie to badanie?? warto bylo?
              a jak z ta flora? rzeczywiscie jest taka wysmienita?
            • Gość: cholesterol Re: Dzięki za informację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 12:40
              Ludki, może i dobre są takie badania, ale jak ktos ma duży cholesterol i trójglicerydy to jedzenie flory, czy też stosowanie diety nie pomoże. Tylko tabletki. Właśnie to przechodzę.
              • Gość: gogogo Re: Dzięki za informację IP: *.telnet.krakow.pl 23.11.07, 17:05
                z drugiej strony - same tabletki tez nie pomoga!! zmiana diety jest konieczna
                przy problemach z cholesterolem, podobnie jak zalecana jest regularna aktywnosc
                fizyczna, np bieganie, plywanie.
                • Gość: katarina56 Re: Dzięki za informację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 19:41
                  Ja mam za duzy poziom cholesterolu :(( niedawno sie dowiedzialam i wlasciwie
                  jestem zagubiona. Wiem, ze konieczna jest zmiana diety, ale dokladnie - co i jak
                  to nie wiem :( moze ktos by poradzil??
                  • Gość: gogogo Re: Dzięki za informację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.07, 14:31
                    U lekarza rodzinnego dostaniesz ulotke z odpowiednim żywieniem dla tego typu schorzenia, a może nawet walaja sie po korytarzu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka