Gość: A w Galway? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 01:06 Co tam wymyślono i opatentowano? Niech szybko zda relację pani red., bardzo uprzejmie upraszam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ciekawiej prosze Opolanin wynalazł eko-rozpuszczalnik IP: *.streamnet.pl 20.11.07, 15:10 A nie mozna publikowac ciekawszych info? Chocby cos takiego www.cafepc.pl/9,6713,Czym_bedziesz_jezdzil_za_50_lat.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlik super IP: *.um.opole.pl 21.11.07, 08:25 a ja uwazam, że jest to rewelacyjna wiadomość. Gratulacje przede wszystkim dla dr Tica bo zawsze był mądrym wykłądowcą i miał wiele ciekawych rzeczy do przekazania swoim studentom. Mam nadzieje ze PO doceni osiągnięcie wykładowcy i poza pieniężną nagrodą również rektor doceni wiedzę naukową, która w tym wypadku dla Politechniki będzie w bardzo dużym stopniu korzystna. Pozdrowienia dla Pana Dr i jszcze raz gratuluje wiedzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siara Re: Opolanin wynalazł eko-rozpuszczalnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.07, 10:14 a mozna go pić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo Re: Opolanin wynalazł eko-rozpuszczalnik IP: *.eranet.pl 21.11.07, 12:34 Wlasnie o takich ludziach powinnio sie pisac i ich dopieszcac medialnie. Vivat profesore!!! To oni ksztaltuja nasze zycie a nie jacys podsrywajacy sie nieudacznikowie z rady miasta albo z pożal się boze życia partyjnego Opola!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Opolanin wynalazł eko-rozpuszczalnik IP: *.po.opole.pl 21.11.07, 13:07 Brawa dla profesora. Jestem naprawdę pod wrażeniem. Bo biorąc pod uwagę to ile Politechnika Opolska ma pieniędzy... Mamy naprawdę świetnych naukowców. Oby i PO na tym też zyskała Odpowiedz Link Zgłoś