Gość: rrr IP: 62.180.229.* 17.01.08, 13:43 jaka ma opinie ten serwis? waham sie czy oddac tam ekspres cisnieniowy. Prosze o pomoc i opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: "Szron" serwis AGD IP: 62.180.229.* 17.01.08, 13:48 wg mnie porażka. niekompetentna obsługa, długie terminy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: "Szron" serwis AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 14:13 Kupiłem tam czajnik, zepsuł sie oddałem do naprawy gwarancyjnej, okazało sie, że miał byc wymieniony, czekałem 4 tygodnie i po mojej stanowczosci wymieniłem na inna firme. Odradzam j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: "Szron" serwis AGD IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.08, 21:56 Też odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: "Szron" serwis AGD IP: 195.33.166.* 29.01.08, 12:57 Totalna porażka.Ponad 3 miesiace czekamy na dostarczenie 1 element do expressu, tam nikt nic nie wie, odradzam zakup czegokolwiek u nich poniewaz ogromny problem jest z serwisowaniem tych rzezczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: "Szron" serwis AGD IP: *.wcm.opole.pl 30.01.08, 08:57 Ten serwis to jeden wielki skandal. Odradzam zakupy i wizyty tam każdem kto nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były klient Re: "Szron" serwis AGD IP: *.play-internet.pl 15.04.14, 17:23 nie oddawajcie tam swojego sprzętu!!! zdecydowanie najgorszy serwis z jakim kiedykolwiek miałem kontakt. Oddałem do serwisu ekspres do kawy Saeco na gwarancji. W trakcie serwisowania nie mogłem się dowiedzieć kiedy ekspres zostanie naprawiony, gdy odebrałem po 2 tygodniach okazało się, że nadal jest zepsuty. Autoryzowany serwis oddał mi nie naprawiony ekspres! Zawiozłem na drugi dzień ponownie. Odebrałem znów po prawie 2 tygodniach w opłakanym stanie. Ekspres jest porysowany, wyświetlacz brudny, a ekspres wygląda jakby był używany przez armię wojska przez rok! Dodam, że mój ekspres kupiłem 2 miesiące temu i gdy oddawałem do serwisu, to wyglądał jak nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
xyzplay Re: "Szron" serwis AGD 20.05.14, 17:34 Mogę tylko potwierdzić jak najbardziej negatywne opinie o jakości ich usług. Pani która odbiera telefony wydaje się być osobą o lekkim upośledzeniu umysłowym. Osoba taka nie powinna mieć kontaktu bezpośredniego z klientami w firmie. Totalny brak fachowości jeśli chodzi o dokonywanie napraw (w moim wypadku gwarancyjnych). Kontakt z klientem zerowy. Nie są łaskawi informować o terminie załatwienia sprawy. Przy następnych zakupach sprzętu AGD wybiorę taki którego nie będę musiał serwisować w tej firemce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: "Szron" serwis AGD IP: 188.123.204.* 10.06.14, 16:45 Banda oszustów. Oddałem do naprawy poprzedni ekspress Saeco. Zadzwonili, że padła jakaśtam płyta, koszt naprawy kilkaset złotych, bo po gwarancji. Powiedziałem, że w takim wypadku nie naprawiam, kupię nowy. Po tygodniu lub dwóch przypomniałem sobie, że muszę go zutylizować (był na firmę), inaczej będzie cały czas w ewidencji. Pojechałem do serwisu i co się okazuje? Mój ekspress stoi u nich w salonie i robią sobie kawki! Miny mieli bezcenne, chociaż złodzieje chyba wstydu nie mają. Złodzieje chcieli mi go ukraść!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: "Szron" serwis AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.14, 21:09 szron pokryje cię szronem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś