Gość: krycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 23:37 tysiąc złotych, drogi żbiku, nie złoty. Złoty, to może byc ząb... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lestek Uszanowanie IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.08, 10:48 No i wreszcie Polska się rozliczyła z kolejnymi członkami społeczeństwa obywatelskiego.Dostali co im sie należało i co..no właśnie co?...No to Mogą chłopaki zacząć życie od nowa!Polska na tym handlu z prawdziwymi Polakami wyszła tak sobie!Internowała trzech panów ,zapłaci im za to ,a co będzie z tego miała-wyedukowane dziewcze ,ksiażkę o Solidarnoiści ,którą przeczyta tysiąc jej obywateli i pół zęba obywatela!jak handel-to handel! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sb 1000 PLN za internat IP: *.web.vodafone.de 27.03.08, 16:36 taki news wienien byk,ukazac sie w gazecie W na 1 wszej stronie,,,,,albowiem to jest extra news, sedazia z opola dal 1000pln za inenbat!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: 1000 PLN za internat IP: *.punkt.pl 27.03.08, 20:23 Najpierw cytat: "[...] Był Pan po 1989 r. posłem, radnym, wysokim urzędnikiem państwowym, raczej więc na życie Panu nie brakowało... Marek Samborski: - Nie chodzi o to, że ja nie mam co jeść. Chodzi o to, że od kiedy wymyślono pieniądz, jest on najlepszym wyznacznikiem wartości." Tyle były członek Kongresu Liberałów. Dziękujemy, panie pośle za stanowienie prawa, "wyznaczającego" wartość pracy nauczycieli, pielęgniarek, lekarzy i wielu innych zawodów (tfu!) inteligenckich. Owoce będziemy zbierać jeszcze przez dziesięciolecia. Setki tysięcy młodych ludzi już postanowiło je zbierać w innych krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamejudd Tysiac zloty?! IP: *.acn.waw.pl 27.03.08, 22:46 Kurcze, czy w GW naprawde nie maja kogo zatrudniac?? Odpowiedz Link Zgłoś