Dodaj do ulubionych

Komu kibicują Ślązacy? Małysz kontra Hannawald

IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 19:19
Jestem ciekaw za kim sa Ślązacy w rywalizacji naszego Małysza z Hannawaldem?
Mniejszość a przynajmniej poseł Kroll kibicują Małyszowi. A Ślązacy?
Obserwuj wątek
    • Gość: MfG Ślązacy? za Hannawaldem IP: *.dip.t-dialin.net 05.01.02, 21:15

No hyba to jest jasne ze za Hannawaldem.

Malysz przeciez jest Polakiem i reprezentuje barwy polskie a nie Slaskie.
      • kaixo Athletic Bilbao 05.01.02, 23:37
        Jou tam niy wiym, ale wiym ze Slonzoki fest majoum radzi fusbal. Jo na prziklad
        ida za Athletic Bilbao. Jak tyn Malysz abo Hannawald tyz szpilo we Athleticu to
        moga za nimi trzimac (ino dejcie mi znoc na jakich pozycjach grejom, cobych ich
        lepij widziol).
      • Gość: Eddie Re: Ślązacy? za Hannawaldem IP: *.proxy.aol.com 06.01.02, 18:35
        Gość portalu: MfG napisał(a):

>
        >
        > No hyba to jest jasne ze za Hannawaldem.
        >
        > Malysz przeciez jest Polakiem i reprezentuje barwy polskie a nie Slaskie.

Zaraz,zaraz Michalczewski tez reprezentuje barwy niemieckie ,a Polacy kibicuja za
        nim jak za swoim.
        Takze Kozakiewicz reprezentowal niemieckie barwy.
        Przykladow mnostwo.
      • Gość: tejo Re: Ślązacy? za Hannawaldem IP: *.opole.dialup.inetia.pl 06.01.02, 21:15

>
        >
        > No hyba to jest jasne ze za Hannawaldem.
        >
        > Malysz przeciez jest Polakiem i reprezentuje barwy polskie a nie Slaskie.

Dobrze goudous !
    • Gość: TYP Re: Komu kibicują Ślązacy? Małysz kontra Hannawald IP: *.we.mediaone.net 06.01.02, 11:41
      Gość portalu: liroy napisał(a):

> Jestem ciekaw za kim sa Ślązacy w rywalizacji naszego Małysza z Hannawaldem?
      > Mniejszość a przynajmniej poseł Kroll kibicują Małyszowi. A Ślązacy?

Durne pytanie. A komu kibicuja Malopolanie ? A komu Mazowszanie ? Oczywiscie ze
      wszyscy kibicuja Malyszowi, rzecz swieta. Hannawald to dobry skoczek ale jemu
      kibicuja tylko folkswagendojcze, taka prawda.
      • Gość: Mfg Re: Komu kibicują Ślązacy? Małysz kontra Hannawald IP: *.dip.t-dialin.net 06.01.02, 12:18
        Dobrze gada w gore ...

Nic dodac nic ujac.Amen
        • Gość: Sekator Re: Komu kibicują Ślązacy? Małysz kontra Hannawald IP: *.dip.t-dialin.net 06.01.02, 13:26
          Malysz je ze Wisly a Wisla to jeszcze Slonsk - ale niywiym eli Malysz je
          Slonzokym - niy miolech okazji z nim godac. Faktym je ze fajnie godo po
          niymiecku on i od niego tryner tysz. A od niego baba sie nazywo Polok - no i co
          dalyj ?

• kaixo Athletic Bilbao 06.01.02, 15:03
            Jak to co dalij? Athleic Bilbao zrobi majstra Hiszpanii. Jeszcze wountpisz?
            • Gość: Sekator Re: Athletic Bilbao IP: *.dip.t-dialin.net 06.01.02, 15:14
              chyba tysz zaczna za nimi kibicowac, he,he !
          • Gość: MfG I co, zostalo wam juz tylko Bilbao! IP: *.dip.t-dialin.net 06.01.02, 17:14
            I co niemacie sie z czego cieszyc Slazaki antyniemiecke. Glupio wam teraz, no nie.

Ja jestem dumny z naszego Hannovolkswagenadeutscha.

Widzieliscie jak sie nasi cieszyli.

Mozecie nam teraz tylko pozazdroscic.

• mesco Hannawald i Schmitt 07.01.02, 15:15
              ale tylko ze wzgeldów homoerotycznych.
              Slyszale ze na turniejach Sven i Martin maja wspólny pokój.
              Sadziecie ze obydwaj maja razem SEX?
      • Gość: Eddie Re: Do TYPa ( Typowego Ymbecyla Polskiego) IP: *.proxy.aol.com 06.01.02, 18:41
        Gość portalu: TYP napisał(a):

> Gość portalu: liroy napisał(a):
        >
        > > Jestem ciekaw za kim sa Ślązacy w rywalizacji naszego Małysza z Hannawalde
        > m?
        > > Mniejszość a przynajmniej poseł Kroll kibicują Małyszowi. A Ślązacy?
        >
        >
        > Durne pytanie. A komu kibicuja Malopolanie ? A komu Mazowszanie ? Oczywiscie ze
        >
        > wszyscy kibicuja Malyszowi, rzecz swieta. Hannawald to dobry skoczek ale jemu
        > kibicuja tylko folkswagendojcze, taka prawda.

Kazdy Polak to tez folkcwagendojcz,bo chcialby sie z malucha przesiazc do
        Volkswagena i pojechac zarobic marki (euro) do tych Szwabow.
        Ps Jeszcze nie slyszalem ,zeby jakis mieszkanien spod Warszawy mowil o
        sobie "jestem Mazowszaninem".
        • Gość: MfG Prosze nie odchodzic od tematu Eddie IP: *.dip.t-dialin.net 06.01.02, 21:26
          Gość portalu: Eddie napisał(a):

> Kazdy Polak to tez folkcwagendojcz,bo chcialby sie z malucha przesiazc do
          > Volkswagena i pojechac zarobic marki (euro) do tych Szwabow.
          > Ps Jeszcze nie slyszalem ,zeby jakis mieszkanien spod Warszawy mowil o
          > sobie "jestem Mazowszaninem".

Eddie nie odchodz od tematu. Zdejmij lepiej czapke przed Hannawaldem i okaz mu
          zasluzona chwale.
          A jezeli Hannawald stoi ci okoniem w karku, to pochwal conajmniej Malysza za 4
          miejsce w klasyfikacij ogolnej.
          I nie wyzywaj tu wszystkich od Szwabow.
          • Gość: Eddie Re: Prosze nie odchodzic od tematu Eddie IP: *.proxy.aol.com 11.01.02, 09:39
            Drogi MfG! Czy tys dopiero wczoraj podlaczyles sie do internetu i jeszcze
            zadnego mojego postu nie czytales?
            Chopie! Toz to ja ci tu cytowal typowe myslenie Polakow a nie moje.
            A moze to znowu mesco podszywa sie pod ciebie MfG?
            Pozdrowienia (dla prawdziwego MfG)
    • Gość: Eddie Re: Malysz to tez Slazak! IP: *.proxy.aol.com 06.01.02, 18:31
      Gość portalu: liroy napisał(a):

> Jestem ciekaw za kim sa Ślązacy w rywalizacji naszego Małysza z Hannawaldem?
      > Mniejszość a przynajmniej poseł Kroll kibicują Małyszowi. A Ślązacy?

Mozna tez powiedziec ze MNIEJSZOSC SLAZAKOW rzeczywiscie kibicuje Malyszowi.
      To indywidualna sprawa.
      Czytalem w Nowej Trybunie Opolskiej ,jak sie zachowywali kibice Malysza w
      Czechach. Istne bydlo,cala wioske zterroryzowali.Rasistowskie odzywki do Schmidta.
      NTO napisala tez,ze niemieccy kibice tez kibicowali za Malyszem.
      Taki sportowy gest.Czy po Polakach mozna by bylo sie takiego zachowanie kiedys
      spodziewac?
      Co do Malysza.Informacja dla jego fanow!
      Malysz jest Slazakiem,na dodatek ewangelikiem,urodzonym W Wisle (Weichsel),na
      Slasku Cieszynskim.
      I pilnie uczy sie niemieckiego.Przed chwila widzialem krotki wywiad ,ktory
      udzielil niemieckiej ZDF.
      PS BRAWO DLA NIEMIECKIEJ DRUZYNY.DLA MALYSZA TEZ BRAWO.Presja wywolana przez
      wygorowane oczekiwania püoplskich kibicow i sponsorow niestety Wislanina
      zestresowaly.
      • Gość: Sekator Re: Malysz to tez Slazak! IP: *.dip.t-dialin.net 06.01.02, 18:47
        niy ma polskich, abo niymieckich abo czeskich Slonzokow - som ino Slonzoki .

A jak sam kerymus na dekel rombie to juz je inkszo inkszosc .

Pyrsk !
        • kaixo Re: Malysz to tez Slazak! Z Athletic Bilbao 06.01.02, 20:04
          Dyc, kto kerymu kibicuje to je sprawa indywidualnych gustow - przeca moc
          Niymcow zalozoula jakis tam fanklub Malysza! Mozno to som syrenopoloki? A jo i
          tak mysla, ze Malysz, Hannawald i Schmidt to jedyn i tyn som synek kery w sumie
          stoi na bramce w Athletic Bilbao i mianuje sie Fabien Barthez, bo tyn Barthez
          kery je we Manchesterze to niy je prawdziwy Barthez ino Jozef Mlynarczyk.
          Athletic Bilbao szafnie majstra!
        • Gość: MfG Malysz to przedewszystkim Polak. IP: *.dip.t-dialin.net 06.01.02, 22:36
          Gość portalu: Sekator napisał(a):

> niy ma polskich, abo niymieckich abo czeskich Slonzokow - som ino Slonzoki .
          >
          > A jak sam kerymus na dekel rombie to juz je inkszo inkszosc .
          >
          > Pyrsk !

Kto ci durniu dal prawo decydowac zamnie za jakiego slazaka mam sie uwazac.
          Oczywiscie ze sa polscy, niemieccy i czescy slazacy.
          Tylko takich jak ty Slazakow co nie wiedza (albo niechca wiedziec) jakiej
          narodowosci sa i skad pochodza jest tylko trzech, no moze czterech.

A Malysz dla mnie jest przedewszystkim Polakiem a ze mieszka na slasku to inna
          sprawa.
          Moze sie go najpierw zapytasz za kogo on sie uwaza, zanim zaczniesz mowicze jest
          tym czy innym czlowiekiem.

• kaixo Re: Malysz to przedewszystkim Polak. 06.01.02, 23:01
            Ludzie! Klupnijcie sie w te wasze glowy! Kto kibicuje Malyszowi a fto
            Hannawaldowi to mo wymiar stricte sportowy, a nie narodowy. Zresztoum to jakij
            norodowosci je Malysz to je jego osobisto sprawa i zodyn z Wos niy mo prawa sie
            go o to pytac, bo lon sie moze czuc nawet Mongolym, Indianerym, Zulusym i Wom
            nic do tego. A ze mieszko na Slonsku to je Slonzokiym i tela! Fto wmyslo take
            glupie tematy?
            A Athletic i tak szafnie majstra!
            • Gość: Sekator Re: Malysz to przedewszystkim Polak. IP: *.dip.t-dialin.net 06.01.02, 23:23
              mioles ale naszkryflac PROWOKATORY KLUPNIJCIE SIE W LEB
              • Gość: michi Re: Slazacy - za Malyszem IP: *.bud.polsl.gliwice.pl 07.01.02, 15:12
                To chyba jasne ze Slazacy za Malyszem. Trzeba trzymac ze swoim!
                Przeciez on jest ze Slaska (Cieszynskiego).
          • Gość: robo# Re: Malysz to przedewszystkim Polak. IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 10:19

> Gość portalu: Sekator napisał(a):
            >
            > > niy ma polskich, abo niymieckich abo czeskich Slonzokow - som ino Slonzoki
            > .
            > >
            > > A jak sam kerymus na dekel rombie to juz je inkszo inkszosc .
            > >
            > > Pyrsk !
            >
            > Kto ci durniu dal prawo decydowac zamnie za jakiego slazaka mam sie uwazac.
            > Oczywiscie ze sa polscy, niemieccy i czescy slazacy.
            > Tylko takich jak ty Slazakow co nie wiedza (albo niechca wiedziec) jakiej
            > narodowosci sa i skad pochodza jest tylko trzech, no moze czterech.
            >
            > A Malysz dla mnie jest przedewszystkim Polakiem a ze mieszka na slasku to inna
            > sprawa.
            > Moze sie go najpierw zapytasz za kogo on sie uwaza, zanim zaczniesz mowicze jes
            > t
            > tym czy innym czlowiekiem.
            >
            > Sekator ma rację.

• Gość: Erich Re: Malysz to przedewszystkim Polak. IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.02, 12:05
              Dla mnie Małysz jest mały jak zobaczyłem reklamę telewizyjną no i on
              reprezentuja Polskę. Kibicuję Niemcom i tak juz zostanie.
              • Gość: Erich Re: Malysz to przedewszystkim Polak. IP: 194.123.163.* 11.01.02, 12:27
                moze sobie wymyslisz nowego nika..
                • Gość: Wilym Re: Malysz to przedewszystkim Polak. IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.02, 14:06
                  dobra to bydam teraz Wilym. Gruss
                  • Gość: Erich Re: Malysz to przedewszystkim Polak. IP: 194.123.163.* 11.01.02, 14:13
                    dziynki
                    Erich
                    • Gość: Wilym Wilym - tyn prawdziwy! IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 17:27
                      Nijako Wilym nadajouncy z Opola! Niyladnie podszywac sie pod czyjs nick! Moze
                      bys sobie jednak zmienial miano a nie podszywal sie pode mnie, co?
                      • Gość: Ginter Re: Wilym - tyn prawdziwy! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.02, 23:15
                        Dyć ech Ci padało że juz ech zmiynoł.
              • Gość: Eddie Re: Malysz to przedewszystkim Polak. IP: *.proxy.aol.com 12.01.02, 02:46
                Oczywiscie ze Malysz jest Polakiem.
                Ja sam przypomnialem Wcz forumowiczom,ze Malysz jest Slazakiem,ale nie chcialem
                przez to powiedziec ze musi byc slaskim narodowcem ,albo moze Niemcem!
                To jest wlasnie jak sie Slazakow traktuje jak jeden monolit.
                Som Polacy-Slazacy ,som Niemcy-Slazacy.Som tacy ktorzy nie czuja sie ani jednym
                ani drugim,ale tez nie mogom godac za wszystkich.
                PS A Hannawald jest the best!
                • Gość: Sekator Re: Malysz to przedewszystkim Polak. IP: *.dip.t-dialin.net 12.01.02, 13:13
                  a skond Ty to wiysz ?
                  • Gość: Wilym Malysz IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 16:23
                    Paranoja sam siyngnoula zenitu! Jo proponuja take rozwiounzaniy: naszkryflejcie
                    do Malysza jaki list jakij on je norodowosci i poproscie o wartko odpowiydz, bo
                    bez tego ni poradzicie spac. Ludzie, fto dol Wom prawo decydowanio o
                    norodowosci Malysza, wadzicie sie sam jakbyscie wszystke rozumy pozjodali, abo
                    sami byscie byli Malyszym!
                    • Gość: Pieron Re: Malysz IP: *.dip.t-dialin.net 12.01.02, 16:43
                      Jo mysla , co sam wcale sie niy rizuasi tak o Malysza. Mysla, co to je gynau to
                      samo co w prawie kozdym temacie na tym forum.
                      • Gość: wyborca Re: Malysz IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 17:42
                        Gość portalu: Pieron napisał(a):

> Jo mysla , co sam wcale sie niy rizuasi tak o Malysza. Mysla, co to je gynau to
                        >
                        > samo co w prawie kozdym temacie na tym forum.

masz jak najbardziej rację. wszedzie te same głupoty.
                    • Gość: polok Re: Malysz IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 18:56
                      Gość portalu: Wilym napisał(a):

> Paranoja sam siyngnoula zenitu! Jo proponuja take rozwiounzaniy: naszkryflejcie
                      >
                      > do Malysza jaki list jakij on je norodowosci i poproscie o wartko odpowiydz, bo
                      >
                      > bez tego ni poradzicie spac. Ludzie, fto dol Wom prawo decydowanio o
                      > norodowosci Malysza, wadzicie sie sam jakbyscie wszystke rozumy pozjodali, abo
                      > sami byscie byli Malyszym!

Wilym masz racje. Niech sam Malysz powiem kim sięczuje. Polakiem czy Slazakiem.
                      Czyba jednak Plakiem , bo jak sam podkrela wstydzi sia za poslkich kibicow. Za
                      obcych by si wstydzil
                  • Gość: Eddie Re:Hannawald to przede wszystkim ein Ostdeutscher! IP: *.proxy.aol.com 13.01.02, 02:32

> a skond Ty to wiysz ?

Weil ich gerde ein Deutscher bin,ein Deutscher aus Oberschlesien.
                    Ich achte Slonzaken ,aber ich bin ein Schlesier-Deutscher (nicht deutscher
                    Schlesier)
                    MfG
        • Gość: Harry Re Slascy Niemcy,Schlesiendeutscher ...!!! IP: *.proxy.aol.com 13.01.02, 02:27
          Uwaga tekst prowokacyjny:
          Mosz trocha recht,nie ma niemieckich Slonzokow,bo nie ma polskich
          Europejczykow,nie ma niemieckich Europejczykow,itd...
          A wiync som ino Europejczyki???
          Jou uznowom inna narodowosc slonska,ale nie kozdy Slonzouk jest "INO SLUNZOUKIEM"!
          MfG Oberschlesiendeutscher
          PS Mous do wyboru 1)deutsch lernen 2)kalasznikow kaufen

Pyrsk !

> niy ma polskich, abo niymieckich abo czeskich Slonzokow - som ino Slonzoki .
          >
          > A jak sam kerymus na dekel rombie to juz je inkszo inkszosc .
          >
          > Pyrsk !

• Gość: EUGEN Re: Komu kibicują Ślązacy? Małysz kontra Hannawald IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.02, 21:54
      Tylko HANNI I MARTIN!! W FUSSBALU TEŻ ZA NIEMCAMI
      JAK OJCOWIE I DZIADKOWIE. TYLKO NIE MÓWCIE NAM ŻE MAMY
      KIBICOWAĆ POLSCE
      • kaixo Athleticomalyszohannawaldoschmidtnaslonskugornym 12.01.02, 22:27
        A jo dycki szol za i dalij ida za Athleticiym Bilbao! Eugen, wiela Niymcow
        szpilo we Athleticu?
      • je_leszcz Re: Komu kibicują Ślązacy? Małysz kontra Hannawald 14.01.02, 00:39
        slazacy ki9bicuja jeb...ym leszczom
        • kaixo ?????? 14.01.02, 17:21
          aleś ty elokwentny! Imponujesz mi!
      • Gość: :) Re: Komu kibicują Ślązacy? Małysz kontra Hannawald IP: *.*.*.* 24.01.02, 12:20
        Gość portalu: EUGEN napisał(a):

> Tylko HANNI I MARTIN!! W FUSSBALU TEŻ ZA NIEMCAMI
        > JAK OJCOWIE I DZIADKOWIE. TYLKO NIE MÓWCIE NAM ŻE MAMY
        > KIBICOWAĆ POLSCE

NIemieckiego się nauczcie :) cymbały . NIemcami to wy na 100 % nie jestescie i
        daleko wam do nich . Mowicie jezykiem slowianskim zblizonym do polskiego. Zaden
        Niemeic was nie zrozumie. Mozecie jechac do Niemiec lub zostac tutaj - i tak
        bedzicie zyli w swoim wlasnym slaskim gettcie.

• Gość: fan Re: Komu kibicują Ślązacy? Małysz kontra Hannawald IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 20:23
          Gość portalu: :) napisał(a):

> Gość portalu: EUGEN napisał(a):
          >
          > > Tylko HANNI I MARTIN!! W FUSSBALU TEŻ ZA NIEMCAMI
          > > JAK OJCOWIE I DZIADKOWIE. TYLKO NIE MÓWCIE NAM ŻE MAMY
          > > KIBICOWAĆ POLSCE
          >
          > NIemieckiego się nauczcie :) cymbały . NIemcami to wy na 100 % nie jestescie i
          > daleko wam do nich . Mowicie jezykiem slowianskim zblizonym do polskiego. Zaden
          > Niemeic was nie zrozumie. Mozecie jechac do Niemiec lub zostac tutaj - i tak
          > bedzicie zyli w swoim wlasnym slaskim gettcie.
          >

Jestem Polakiem, ale z tym gettem to chyba przesadziłeś. Mieszkam tu i nigdzie
          nie widziałem getta. NMa szczęście ludzie o twoich poglądach to margines,
          rozkrzyczany margines.
    • Gość: Obserwat Re: Komu kibicują Ślązacy? Małysz kontra Hannawald IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.02, 22:26
      Ślonzoki są za czystym sportem. Cieszą się z wyników ekipy niemieckiej, ale są
      dumni, że pochodzący ze Śląska Cieszyńskiego, skromny dekarz lata tak
      doskonale!!!
      • Gość: michi Re: Komu kibicują Ślązacy? Małysz kontra Hannawald IP: *.bud.polsl.gliwice.pl 23.01.02, 12:37
        To przeciez normalne ze kibicuje czlowiekowi ktory mieszka niecale 100km ode
        mnie i tez na Slasku a nie jakiemus DDR-cowi.
        To jest troche podobne do problemu naszego wielkiego slaskiego poety Josepha
        von Eichendorfa. W szkole dzieci ucza sie o Adamie Mickiewiczu (tez wielkim)
        ktory pochodzi z bardzo, bardzo daleka a nie maja pojecia o Eichendorffie.
        Tak samo jest z Malyszem. Nie wazne jaki kraj reprezentuje. Jest z mojego
        Heimatu i jest dobry. To chyba sie liczy, a nie kibicowanie Niemcom dla idei!
    • Gość: p&d Re: Komu kibicują Ślązacy? Małysz kontra Hannawald IP: *.punkt.pl 28.01.02, 15:10
      Hannawald to pyszałek. podoba mi się jednak ze umie cieszyć ze wygranej.
      My Slonzołki na pewno by na niego nie gwizdali.
      Malysz jest troche za skromny, ale to jedyny sportowiec wielkiego formatu w
      polsce
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka