Dodaj do ulubionych

cena za wodę i ścieki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.08, 21:07
Czy ktoś wie co się dzieje w oposkiej spólce WiK?
Obserwuj wątek
    • Gość: bolek Re: cena za wodę i ścieki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 22:07
      prezes piotr k. podniósł cenę wody bo się buduje i potrzebuje dużo
      kasy.Nic go nie obchodzi wik .bo i tak się nie zna na niczym.jest
      taki zadufany w sobie że nawet 3 związki mu nie dają rady.
      • 2-janosik Re: cena za wodę i ścieki 26.10.08, 17:51
        HA, HA SŁYSZAŁEM OSTATNIO O ŻĄDANIACH PŁACOWE ZWIĄZKÓW ZAWODOWYCH W WIK
        MAJA POCZUCIE HUMORU CHYBA TEZ ZAŁOŻĘ SOBIE ZWIĄZKI TYLKO NIECH MNIE KTOŚ
        WYSŁUCHA A POTRZEBY MAM DUŻE.
        PISALI NAWET DO RATUSZ JAK WYDAJNOŚĆ IM WZROSŁA-700 % CHYBA ZE SZKOLENIA
        SKORZYSTAM U NICH. SENSACJA NA SKALE ŚWIATOWĄ SPRZEDAJMY TO!
        TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI+ZWIĄZKI NA MARSA.
        Związki TWORZĄ SIĘ BO KAŻDY DOBRZE WIE ŻE TYLKO PRZEWODNICZĄCEMU I OTOCZCE JEST
        DOBRZE I SPIJĄ PRZYWILEJE. CHYBA ZWIĄZKI BOJĄ SIĘ ŻE COŚ WYJDZIE NA JAW I CHCĄ
        MIEĆ OCHRONĘ TAKI NAJCZĘŚCIEJ JEST MECHANIZM DZIAŁANIA.
        • Gość: wodnik Re: cena za wodę i ścieki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.08, 20:50
          No związki się w tej firmie mnożą a zwłaszcza te 20 osobowe a Zarząd spółki pozwala im na spotkania w czaasie pracy /formalne i nieformalne/a płatnik za wodę musi płacić na to rozbisurmanione towarzystwo bo piotruś pan nie panuje nad firmą
          • Gość: janosik Re: cena za wodę i ścieki IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.08, 21:04
            to chyba większe towarzystwo tak jak w niektorych szpitalach. Recepta na
            wejście do takich firm to mieć swoich ludzi tak jak w partiach wszystkich, bo
            nie można wszystkiego kontrolować tylko działać. Po co mi byli tacy pracownicy
            którzy są nie lojalni i wykonują 700 % normy. To naprawdę trzeba sprzedać -
            dobre bo Opolskie bijemy rekordy !!TAm chyba jest obóz pracy i rotacja duża.
          • Gość: jkp Re: cena za wodę i ścieki IP: 77.223.233.* 29.10.08, 17:10
            Widzę że jak na razie wpisała się śmietanka Pana prezesa Pani Watr.., Pani
            Rutk..... a i może sam Pan Piotr tutaj coś skreślił.Oj Panie Piotrze figlarz z
            Pana. Zresztą można by tak wymieniać,ale nie to jest istotne. Szkoda tylko, że
            nie chcą wiedzieć ile zarabiają pracownicy,bo średnia wyliczona przez Panią
            Rutk..... to jakaś bzdura,no chyba że liczyła pensję swoją i Zarządu. Nie liczę
            oczywiście śmietanki, która zarabia nie widzieć czemu okrągłe sumki, za co w
            zasadzie nie wiadomo. Pieniędzy dla ,,starych fachowców " przepraszam za
            wyrażenie nie ma. Bo w WIK liczy się kolesiostwo. Zresztą fikcyjne stanowiska
            pracy to specjalność naszego drogiego, ukochanego Pana Piotra. Z jednej strony
            straszy Pan zwolnieniami a z drugiej zatrudnia nieudolnych i niekompetentnych
            pracowników z gigantycznymi pensjami. Panie Piotrze czy WIK na to stać. Nie źle
            zadałem pytanie, czy nas wszystkich na to stać, na niekompetencje, na
            gigantyczne wypłaty i nagrody dla swojej śmietanki?
            P/S Już na koniec mojej nudnej i lakonicznej wypowiedzi chciałbym podziękować za
            rewelacyjne, niewiarygodnie ciekawe i przemyślane spotkanie z bankami . pani
            Rut..... jest pani naprawdę profesjonalistką- gratulacje.. A teraz jak komentarz
            sportowy: bankowców 15,pracowników 2 -chyba mamy w plecy. Życzę wszystkim miłego
            dnia a Pani Rut........dalszej owocnej pracy w Wik.
            • Gość: jkp Re: cena za wodę i ścieki IP: 77.223.233.* 29.10.08, 18:04
              Panie Piotrze właśnie odwiedziłem stronę opole24 i piesze Panu donieś nowinę cytuję
              ,,Po blisko dwóch latach przepychanek, w nocy z wtorku na środę odwołany ze
              swojego stanowiska został prezes Radia Opole Marcin Palade"
              Czego Panu i sobie życzę .
    • Gość: janosik Re: cena za wodę i ścieki IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.08, 20:34
      Sami bijecie pianę a potem nie możecie tego wypić. Ratusz lubi plotki.A sprzedaż wasza rozwiąże wszystkie 'problemiki'. Sami robicie sobie niepotrzebny rozgłos.
      Inwestycji nie ma w Opolu to będą !!tak jak w innych miastach
      Doświadczenie zdobyli na ECO.
      • Gość: Jka Re: cena za wodę i ścieki IP: 77.223.233.* 29.10.08, 20:45
        Janosik o czym Ty piszesz bo chyba nie o tej baj, chyba że masz 5 lat i
        dorwałeś się do internetu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka