Gość: Janek IP: 62.148.87.* 02.11.03, 23:25 To wielka strata! Prof. Lesiuk byl wyjatkowym czlowiekiem. Czesc jego pamieci! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciek Re: Odszedł profesor Wiesław Lesiuk IP: *.eco / 192.168.99.* 03.11.03, 07:07 Smutno dzien mi sie zaczol taka strata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolanta Re: Odszedł profesor Wiesław Lesiuk IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 07:48 Profesor Lesik to wielki człowiek, przyjaciel studentów. Był, a raczej zostanie w moim sercu jako wielki pedagog. Cześć jego pamięci. My, obecni i byli studenci będziemy o Tobie pamiętali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁUKASZ Re: Odszedł profesor Wiesław Lesiuk IP: 80.51.233.* 03.11.03, 07:59 TO BYŁ SUPER CZŁOWIEK I PROFESOR. ZAWSZE POZOSTANIE W MOJEJ PAMIĘCI. UO STRACIŁ JEDNEGO ZE SWOICH NAJLEPSZYCH PROFESORÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fieldy [`] [`] [`] [`] IP: 212.244.126.* 03.11.03, 08:30 Najlepszy Profesor który mnie uczył na UO ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arsen Profesor Wiesław Lesiuk IP: *.uni.opole.pl 03.11.03, 11:07 To przygnebiająca wiadomość. Zabraknie mi jednego z ludzi w Instytucie Nauk Społecznych, który miał prawdziwe uznanie wśród studentów. To niepodważalny autorytet, zawsze sumiennie przygotowany, bez beznadziejnych ściąg i odczytywanych wykładów. Życzliwy i dostrzegający w studencie człowieka. Potrafiący skanalizowanać studencką energię dla realizacji ciekawych tematów. Coś się skończyło... Cześć Jgo Pamięci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grot Re: Odszedł profesor Wiesław Lesiuk IP: *.atol.com.pl / 10.0.2.* 03.11.03, 12:34 To był wspaniały człowiek .Takich jest niewielu w obecnych czasach. Wielka szkoda dla Instytutu i nie tylko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spurs Re: Odszedł profesor Wiesław Lesiuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 14:39 To był wspaniały profesor i wielki człowiek. Drugiego takiego na tej uczelni nie spotkałem. Jako promotor potrafił zawsze znaleźć czas dla swoich studentów. Nigdy nie powiedział: "Potem" lub "Innym razem". Wierzę, że wielu się od niego uczyło, ale tej pustki nikt nie jest w stanie wypełnić. Profesorze, będziesz zawsze w mojej pamięci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarkopolo Re: Odszedł profesor Wiesław Lesiuk IP: *.pl 03.11.03, 17:09 odszedł człowiek skromny a przez to WIELKI, niezwykła osobowość; zostaliśmy my, sieroty po Profesorze; bedziemy pięlęgnować pamięć o Panu, Panie Profesorze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Odszedł profesor Wiesław Lesiuk IP: 213.17.145.* 04.11.03, 11:11 Takich ludzi się nie zapomina... Mimo tego, że odszedł, będzie z nami ZAWSZE. Odpowiedz Link Zgłoś