Dodaj do ulubionych

Halina Żyła out !

24.12.08, 00:05
Komisja konkursowa podziękowała Pani Halinie radnej Żyła za
dyrektorowanie pogotowiem ratunkowym.
Obserwuj wątek
    • Gość: kk Re: Halina Żyła out ! IP: *.xdsl.centertel.pl 24.12.08, 00:07
      Żegnaj Stasiu!
      • Gość: juhas Re: Halina Żyła out ! IP: 83.238.214.* 24.12.08, 12:23
        Pani magister polonistyki życzę powrotu do korzeni
        • Gość: audibank Re: Halina Żyła out ! IP: *.dip.t-dialin.net 25.12.08, 19:26
          a to byl konkurs? i co teraz? chce wrocic do szkoly? a kto ja
          przyjmie?
    • Gość: bozia Re: Halina Żyła out ! IP: *.chello.pl 25.12.08, 20:12
      I to jest Polska rzeczywistość polonista-dyrektorem
      pogotowia,elektryk-prezydentem,inżynier budownictwa-piekarzem.Może
      lepiej byłoby jeśli każdy robiłby coś na czym się zna.
      • mx4 Re: Halina Żyła out ! 26.12.08, 09:06
        O byłą już dyrektor Panią Halinę radną Żyła możemy być spokojni. Te
        tam fundacje i koledzy. Na pewno sobie poradzi. Konkurs ogłosił
        Urząd Marszałkowski.
        Komisja konkursowa wybrała na dyrektora pogotowia byłego
        sanitariusza i człowieka całe życie związanego w jakiś sposób ze
        służbą zdrowia (NSZZ "S") Ireneusza Sołka. Kandydatów było kilku,
        ale jakoś Pani Haliny już nie chcieli.
        • Gość: bozia Re: Halina Żyła out ! IP: *.chello.pl 26.12.08, 09:30
          No i dobrze.Zapewne jest lepsza cieplejsza i pewniejsza posadka.Mam
          nadzieję,że nie wyskoczy z mojej lodówki.
          • tiresias Re: Halina Żyła out ! 26.12.08, 12:44
            podobno poszukują Prezesa w radiu... Pani Halino, trzymam kciuki.
            A Porowską do pogotowia (w końcu pomagała służbie zdrowia).
            • Gość: mobber Re: Halina Żyła out ! IP: *.chello.pl 26.12.08, 17:19
              Sołek na stanowisku to taka sama kicha jak Żyłowa tyle ,ze wywrócona
              na prawą stronę. Uprzejmie prosze o prezentacje kwalifikacji tego
              związkowego karierowicza
              • Gość: zx Re: Halina Żyła out ! IP: 77.252.18.* 26.12.08, 17:56
                No faktycznie gigantyczną karierę zrobił za te prawie trzydzieści
                lat działalności. Rozglądnij się lepiej naokoło siebie.
                • Gość: bulzabor Re: Halina Żyła out ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 18:04
                  a czym się tu napinać? I tak największą kompromitacją opolskiej
                  prawicy,mniejszej,większej czy liberalnej jest to,że ta pani od lat
                  jest Prezesem TPO.Nie przeszkadza?
                  • Gość: audibank Re: Halina Żyła out ! IP: *.dip.t-dialin.net 26.12.08, 19:15
                    odkad Stasia jest Stasia skonczyly sie cieple posadki - i z TPO tez
                    koniec: wstyd ogromny dla Opola
                    • Gość: blondynka Re: Halina Żyła out ! IP: *.w193-252.abo.wanadoo.fr 26.12.08, 19:56
                      jeżeli naprawdę był konkurs i dotychczasowa dyrektor nie przeszła,
                      to wielka szkoda.
                      Przez ostatnie parę lat opolskie pogotowie dobrze funkcjonowało i
                      rozwijało się.
                      Pani Żyła ma duży w tym udział, że moje i twoje życie i zdrowie było
                      zabezpieczone.
                      • Gość: blondynka Re: Halina Żyła out ! IP: *.w193-252.abo.wanadoo.fr 26.12.08, 20:03
                        do juhas,audibank,bozia, mobber, teresias.
                        Nie wstąpiłam do stowarzyszenia HOSPICJUM, bo to ciężka i dołująca
                        praca.A jakich korzyści spodziewalibyście się od umierających?
                        Dokładnie nie wiem, ale jestem pewna, że jeżeli coś chcecie w tej
                        materii zrobić, to przyjmą was z otwartymi ramionami.
                        Przyda się każda glowa i ręce,czas poświęcony innym.
                        Może jestem niesprawiedliwa i wy coś dajecie z siebie bliżnim, ale
                        sugerować , że Fundacja HOSPICJUM to nie wiadomo jakie profity, to
                        po prostu świństwo.
                        • Gość: bozia Re: Halina Żyła out ! IP: *.chello.pl 26.12.08, 20:14
                          ja tam zamierzam pracować za kasę.Fakt praca w służbie zdrowia to
                          wolontariat.Moich pacjentów możesz zapytać jaka jestem w
                          pracy.Jestem ,aby murarz domy murował,krawiec szył ubrania.Jednak
                          blond piękności trudno to zrozumieć.Poradoksem było to
                          dyrektorowanie,i może chęci są ,ale wiedza chyba tylko z netu,Ja też
                          nie biorę się za zmianę instalacji elektrycznej poprostu tego nie
                          potrafię.
                          • Gość: Dytylius Re: Halina Żyła out ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 21:05
                            Na modelkę lub gwiazdę cygańską czerwonego buraka wymalowanego jak
                            miss PGR!

bIJĘ DO DACHA AGENCIE sTACHA!
                          • Gość: mokre gacie Re: Halina Żyła out ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 06:09
                            boziu jak zwykle cienko z argumentacja ! Zeby byc menadzerem
                            pogotowia wcale nie trzeba byc lekarzem, wystarczy miec np. zmysl
                            organizatorski, bystrosc umyslu wsparta jakims przeszkoleniem. Z
                            tego co pamietam p. Zyla skonczyla dwuletnie podyplomowe studia zx
                            zakresu ekonomiki sluzby zdrowia, wiec ten niezbedny certyfikat ma.
                            Nie slyszalem, by pod jej rzadami pogotowie w Opolu upadlo, lub
                            jechalo po krawedzi upadku.
                            Owszem konkursy to jedyna droga do demokratycznego dania szansy
                            kazdemu. Zycze p. Solkowi by jako sanitariusz wykazal wiecej polotu,
                            pomyslowosci, zmyslu mendzerskiego i ekonomicznego niz p. Z. Obym
                            nie byl zlym prorokiem, ale nie minie rok jak uslysyzmy o upadajacym
                            opolskim pogotowiu, bo to pan chyba tylko mocny w gebie !
                            • Gość: bozia Re: Halina Żyła out ! IP: *.chello.pl 28.12.08, 10:32
                              Mokre gacie--żartujwsz hahahaha jeśli ktoś ma wykszlałcenie
                              medyczne<studia>+jest menadżerem z zamiłowania może być.Ja mogę
                              mieć inne zdanie.Miałam okazje parę razy w życiu kontakt z P.Żyłą i
                              nie były to spotkania miłe i trudno mi ją widzieć w miejscu gdzie w
                              grę wchodzi ludzkie życie.Fakt ostatnio pełno tu o pani Żyle,albo to
                              kwestia nagonki na kobietę,albo prawda wychodzi na jaw.??Pamiętaj -
                              mokre gacie-,że kazdy z nas może mieć inne poglądy.Służba zdrowia to
                              nie tylko kasa,punkty,konkursy ,kontrakty,przetargi tu chodzi o
                              ludzkie życie i godność i o tym należy pamietać.
                              • Gość: mokre gacie Re: Halina Żyła out ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 14:10
                                wiesz co coraz bardziej mnie zdumiewasz, Twoj kolejny post zdradza,
                                ze z góry wiesz iż w przypadek p. Zyly to "nie tylko
                                kasa,punkty,konkursy ,kontrakty,przetargi tu chodzi o
                                > ludzkie życie i godność"". Zasugerowalas ze p. Zyla ma minusy
                                jesliu idzie o "ludzkie zycie i godnosc". Jestes tego pewna? Na
                                100% ?
                                Nie na sto? To nie pisz w ogóle !
                                • Gość: bozia Re: Halina Żyła out ! IP: *.chello.pl 28.12.08, 14:22
                                  Czytaj dokładnie mając kontakt z panią Żyłą takie odniosłam
                                  wrażenie.Zawsze piszę tu o swoich poglądach.Mam do tego prawo.Jeśli
                                  nie wiesz ,że jakoś w służbie zdrowia przestał się liczyć pacjent to
                                  albo nie mieszkasz w tym kraju,albo umiejętność czytania jest Ci
                                  daleka.albo u lekarza bywasz prywatnie. Mokre gacie---nikogo nie
                                  oskarżam ,tylko wyrażam swoje poglądy. Fakt zostałeś tu rycerzem
                                  pani dyrektor.Najlepiej jakby tu pojawiła się pani Żyła i wyjaśniła.
                        • Gość: audibank do blondynki IP: *.dip.t-dialin.net 27.12.08, 20:07
                          czy sugerujesz, ze TPO i fundacja Hospicjum to to samo? bo jakos
                          nie kapuje wywolania do tablicy. Chodzi mi o to, ze szefowanie TPO
                          przez Stasie powoduje mysl, ze w TPO sa podobni Stasi "dzialacze".
                • Gość: mobber Re: Halina Żyła out ! IP: *.chello.pl 27.12.08, 12:18
                  Jeślipisz karierowicz o nie mowie , ze kariera mu wyszla tylko ,że
                  caly cvzas by chcial. Z drugiej strony lepiej być szefem w zwiazkach
                  iż z noszami biegać , a jeszcze lepsza fucha dyrektorowac. Niestety
                  nadal brak odpowiedzi jakie ten gostek ma kwalifikacje. Synekura i
                  tyle.
                  • Gość: zx Re: Halina Żyła out ! IP: *.punkt.pl 28.12.08, 08:43
                    Gość portalu: mobber napisał(a):

> Jeślipisz karierowicz o nie mowie , ze kariera mu wyszla tylko ,że
                    > caly cvzas by chcial. Z drugiej strony lepiej być szefem w
                    zwiazkach
                    > iż z noszami biegać , a jeszcze lepsza fucha dyrektorowac.
                    Niestety
                    > nadal brak odpowiedzi jakie ten gostek ma kwalifikacje. Synekura i
                    > tyle.

Pni Ż. skończyła polonistykę i przyśpieszony kurs zaeządzania służbą
                    zdrowia. Sołek - Administrację i zarządzanie.
      • Gość: xx Stacha się zna? IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.08, 06:35
        Na kapowaniu i robieniu kariery politycznej. I usadzaniu swego
        nieudacznika Miecia na różne stołki. N a których ten tuman też sei
        nie zna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka