Gość: Lechu Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 13:08 Jestem bylym uczniem owego liceum i doskonale pamietam relacje jakie panowaly w Liceum,pani Krawczyk miala jakis wybujały kompleks na punkcie swojego autorytetu,byla nieuprzejma i do uczniow z reguly odnosila sie w hamski sposob.Jedna z osob wypawiadajacych sie byl moj byly nauczyciel historii,pan Kowalski,jego osoba wedlug mnie uwiarygodnia pozew nauczycieli. Jest on jednym z najlepszych pedagow w tej smiesznej szkole, i skoro on tam sie czuje zle to oznacza ze dyrektor nie zalezy wcale na dobru uczniow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu44 No! nareszcie ktos egzekwuje regulamin pracy. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.11.03, 13:13 Za spuznienie do pracy wylatuje sie z zakladu, ktos kto nie przygotowal sie do lekcji dostaje dwuje - a nauczyciel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.03, 13:18 Jestem uczennicą 4 klasy tej szkoły.Ten problem dotyka nie tylko samych nauczycieli którzy na codzień borykają się z tym zajściem, ale także uczniowie!!! Sytuacja staje się napięta przez to nie możemy nigdzie wychodzić ani wyjeżdzać!!! Nauczyciele którzy są tak traktowani cieszą się w śród uczniów szacunkiem i zaufaniem. Są to osoby bezkonfliktowe z którymi można znaleść wspólny język!!! Takie traktowanie jest nie dopuszczalne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.visp.energis.pl 17.11.03, 13:46 JESTEM UCZNIEM TEGO LICEUM. JEDNA Z KLAS MUSIAŁA PISAĆ PONOWNIE SPRAWDZANIE WYNIKÓW NAUCZANIA Z JAKIEGOŚ PRZEDMIOTU!!!TYLKO DLATEGO ŻE KRAWCZYK STWIERDZIŁA, IŻ TA KLASA NIE MOGŁA TAK DOBRZE NAPISAC-PEWNIE ŚCIĄGAŁA.KAZAŁA IM SIĘ PRZYZNAĆ. KIEDY ZAPRZECZYLI STWIERDZIŁA, ŻE TO PEWNIE NAUCZYCIELKA DAŁA IM PYTANIA I ZA KARE,ŻE NIE CHCĄ JEJ "WYDAĆ" BĘDĄ PISALI JESZCZE RAZ.JEDEN Z UCZNIÓW POWIEDZIAŁ,ŻE TAK NIE WOLNO ROBIĆ.WTEDY DYRA WŚCIEKŁA SIĘ I ZACZĘŁA KRZYCZEC(JESTEM ŚWIADKIEM),ŻE ICH DO MATURY NIE DOPUŚCI JEŻELI TO WYJDZIE POZA TEREN SZKOŁY.MAJĄ SIEDZIEĆ CICHO,BO NIE WIEDZĄ JESZCZE DO CZEGO ONA JEST ZDOLNA!!! KAŻDY MÓGŁ USŁYSZEĆ TE SŁOWA. CZY TAK ZACHOWUJE SIĘ DYREKTOR SZKOŁY? NAWET WICEDYREKTORKA ZACZĘŁA JĄ USPOKAJAĆ.PO JAKIMS CZASIE OD ZNAJOMEGO DOWIEDZIAŁEM SIĘ,ŻE DYRA WPADŁA NA JAKIEJŚ LEKCJI DO TEJ KLASY I ROZDAŁA NOWE TESTY.KAZAŁA JE PISAĆ BEZ WCZEŚNIEJSZEGO POWIADOMIENIA-NO BO SKORO NAPISALI NA PIĄTKI POPRZEDNI, TO TEN TEŻ POWINNI.PO 2 TYGODNIACH!!!PODOBNO WYNIKÓW NIE DOSTALI Z ŻADNEGO TESTU. TO NIE JEST NORMALNE-CZY SZKOŁA MA DO TEGO PRAWO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plotkarz Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: 213.25.164.* 19.11.03, 10:12 Gość portalu: uczeń napisał(a): > JESTEM UCZNIEM TEGO LICEUM. JEDNA Z KLAS MUSIAŁA PISAĆ PONOWNIE > SPRAWDZANIE WYNIKÓW NAUCZANIA Z JAKIEGOŚ PRZEDMIOTU!!!TYLKO > DLATEGO ŻE KRAWCZYK STWIERDZIŁA, IŻ TA KLASA NIE MOGŁA TAK > DOBRZE NAPISAC-PEWNIE ŚCIĄGAŁA.KAZAŁA IM SIĘ PRZYZNAĆ. KIEDY > ZAPRZECZYLI STWIERDZIŁA, ŻE TO PEWNIE NAUCZYCIELKA DAŁA IM > PYTANIA I ZA KARE,ŻE NIE CHCĄ JEJ "WYDAĆ" BĘDĄ PISALI JESZCZE > RAZ.JEDEN Z UCZNIÓW POWIEDZIAŁ,ŻE TAK NIE WOLNO ROBIĆ.WTEDY DYRA > WŚCIEKŁA SIĘ I ZACZĘŁA KRZYCZEC(JESTEM ŚWIADKIEM),ŻE ICH DO > MATURY NIE DOPUŚCI JEŻELI TO WYJDZIE POZA TEREN SZKOŁY.MAJĄ > SIEDZIEĆ CICHO,BO NIE WIEDZĄ JESZCZE DO CZEGO ONA JEST ZDOLNA!!! > KAŻDY MÓGŁ USŁYSZEĆ TE SŁOWA. CZY TAK ZACHOWUJE SIĘ DYREKTOR > SZKOŁY? NAWET WICEDYREKTORKA ZACZĘŁA JĄ USPOKAJAĆ.PO JAKIMS > CZASIE OD ZNAJOMEGO DOWIEDZIAŁEM SIĘ,ŻE DYRA WPADŁA NA JAKIEJŚ > LEKCJI DO TEJ KLASY I ROZDAŁA NOWE TESTY.KAZAŁA JE PISAĆ BEZ > WCZEŚNIEJSZEGO POWIADOMIENIA-NO BO SKORO NAPISALI NA PIĄTKI > POPRZEDNI, TO TEN TEŻ POWINNI.PO 2 TYGODNIACH!!!PODOBNO WYNIKÓW > NIE DOSTALI Z ŻADNEGO TESTU. TO NIE JEST NORMALNE-CZY SZKOŁA MA > DO TEGO PRAWO? To zapytajcie panią dyrektor, czy to prawda, że w SP5 podała klasom które uczyła pytania na sprawdzanie wyników nauczania z fizyki przed sprawdzaniem - potem miała średnią około 5,0:))))) Ale u innych to może razić:)) A może to tylko plotka ??? Jakie to ludziska złe rzeczy potrafią wygadywać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 17.11.03, 14:01 to niesamowite, czego dowiaduję się od uczniów,uwierzyć trudno ,że ktoś taki jak Krawczykowa jest dyrektorem szkoły i wogóle nauczycielem.To się chyba nadaje do prokuratora !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Krawczyk Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.energis.pl 17.11.03, 18:37 TAK PRZYZNAJE SIE DO WSZYSTKIEGO, JESTEM ZLA KOBIETA, WIEM ZE ZGRZESZYLAM, WYBACZYCIE MI NIKCZEMNEJ ??? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Najwiekszy Rzeznik Nauczyciele z VI LO oskarżają dyre o MOLESTOWANIE IP: *.energis.pl 17.11.03, 21:44 Krawczykowa jest naprawde straszna szmata, chodzi jakby miala kij w dupie i uwaza sie za nie wiadomo kogo kurwa. Gdybym mogl to wsadzilbym ja na tortury i przypalal fajkami, ale coz zycie nie jest takie piekne. Najlepszy w naszej szkole jest Olgierd Pedagog upierdliwy w chuj i wogole kurwa nie spelniony jest ten koles, nie wiem kto mu dal papier pedagoga, pewnie ostro zrzyznal na studiach. W kazdym razie nadawalby sie do roli Dzowonnika Kwazimodo, ze swoim garbem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Do P.Baszczynskiego z ZNP IP: *.p.lodz.pl 17.11.03, 14:40 Strzaszenie utraty pracy, bo okresowa, to teraz normalka. O wszystko o co sie nie spyta dyrektora, to odpowiedź jest jedna jak sie nie podoba itd., Dyrektorzy to paniska i zachowuja sie jak Pan i władca. Żenujące i prostackie ale takie zachowanie jest w większości. Trzymam za nauczycieli kciuki. Tak jest we wielu szkołach, a gdzie Panie Baszczyński ZNP, czy tylko członkowie w szkole sa od podlizywania sie dyrekcji.., prosze sprawdzic swoich członków jak sie zachowują - wypiszę z nich bo nie reprazentuja interesów pracowniczych, nie będę razem ze szpiclami i podlizywaczami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.84.* 17.11.03, 14:56 A czy to nie jest czasami tak, że wśród nauczycieli nieprzychylnych Pani Dyrektor K. są Ci, którzy startowali czy mieli startować na dyrektora tegoż liceum i przegrali? Niech wypowiedzą się też inni nauczyciele, których nie było w tej grupie pokrzywdzonych. A może są dwie strony medalu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: 217.173.197.* 17.11.03, 15:23 No cóż przyznam że byłam w szoku po ptrzeczytaniu tego artykułu, nie spodziewałam sie że aż tak źle sie dzieje w mojej szkole. A już tym bardziej nie spodziewałam się ze problem ten dotyczy właśnie tych nauczycieli, gdyż są to naprawde jedni z lepszych pedagogów w naszej szkole. Jeśli chodzi o komentarze to jestem troche zła że uczniowie mojej szkoły uczepili się Pedagoa ponieważ jest to naprawde wporządku człowiek, a to że ma swoje zwariowane pomysły na nasze wychowanie to nawet fajnie, a co do samej Pani Dyrektor Krawczyk... no cóż brak mi słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika!! Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: 62.148.87.* 17.11.03, 15:24 Z dyrektorka kazdy wie jak jest!!Zrubcie cos z tym smierdzacym starymi ludzmi pedagogiem!!On zachowuje sie jak dziecko z porazeniem muzgowym!Chce pokazac jaki to on jest cudowny a tak naprawde to gówno potrafi.!!Duzo gada a nic nie robi!!Stary dziad niech juz wypierdala na emeryture!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.uni.opole.pl 17.11.03, 16:19 Niestety Ci nauczyciele, którzy spłodzili ten artykuł nie wygrali konkursu na dyrektora tej szkoły (przepadli z kretesem w konkursie)i dlatego teraz chcą "odreagować". Prezentują poziom typowych związkowców z ZNP!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muse Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.ozimek.net.pl 17.11.03, 23:13 nawet mnie nie wkur...........!! Jak widać nie znasz sytuacji .... I jeszcze jedno - WON od Pedagoga!! Dobry, rzeczowy i inteligentny facet!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.uni.opole.pl 17.11.03, 16:32 Z panem Kowalskim niestety miałam lekcje historii (jeden z oskarżających w artykule). Jego poziom wiedzy meryrorycznej jest żenująco niski!!!!! Ciągle spóźniał sie na lekcje pob 5-10 minut. Dziwię się że pracuje w liceum. Chyba dostał sie po znajomości!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były uczeń Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.uni.opole.pl 17.11.03, 16:38 Największą MENDĄ w tej szkole jest wicedyrektor S. Błaszczyk. Za niewielki prezent można z nią wszystko załatwić (nawet zmianę oceny na świadectwie maturalnym _ Ale to tajemnica!!!) Troche to kosztuje, ale cóż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.uni.opole.pl 17.11.03, 16:41 Panie Sagan!!!!!(autor artykułu) Jako autor artykułu powinien Pan wiedzieć co oznacza słowo "Mobbing"! Niech sie Pan troche douczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muse Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.uni.opole.pl 17.11.03, 16:47 Sylwia Błaszczyk na prezydenta!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszoklasista Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: 62.148.87.* 17.11.03, 17:57 wiem cos na ten temat chociaz chodze do tej szkoly od 2 miesiecy ale jush mialem okazje poznac p. Krawczyk i pedagoga Ola ktorzy nie sa zbyt mili w pojedynke a co innego jak sie zbiora w dwojke ... nie jest to zbyt mila sytuacja ... wyzej wspomniany olo poprostu cfaniakuje < nie oklamujmy sie, tak to wyglada> mi na przyklad najbardziej w tej szkole to oni przeszkadzaja, na poczatku myslalem ze sytuacja bedzie zupelnie inna ale z nauczycielami SPOKO wielkie POZDROWIENIA DLA NICH I DLA UCZNIOW ... a bohaterzy tego artykulu ... WIELKI CH.W.D... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.uni.opole.pl 17.11.03, 18:21 Od prof. Kowalskiego jechało kiedys wódą na lekcji (myślałam, że sie schaftuję) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.ozimek.net.pl 17.11.03, 23:18 BULLSHIT!! Co jak co, ale to prawda nie jest! P. Kowalski to jeden z lepszych i porządniejszych ludzi w tej szkole!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 17.11.03, 18:39 Jeżeli konflikt nauczycieli z dyrektorem szkoły ma polegać na tym co przedstawiono w artykule,to pewnie podobne problemy występują w wielu innych zakładach pracy ( nie tylko w szkołach). Nie oznacza to oczywiście, iż należy się z takimi praktykami godzić. Swoją drogą to nauczyciele muszą być mocno zdeterminowani lub doprowadzeni do kresu wytrzymałości, że zdecydowali się na otwarty konflikt z dyrektorem. Mają chyba jednak jakieś inne dowody, nie tylko to co podano w artykule. Jednocześnie przedstawienie w teksćie wersji wydarzeń jednej strony konfliktu, to nie jest przykład rzetelności dziennikarskiej ( i to w GW!? ). Poza tym, to chciałbym mieć nadzieję, że poziom szkoły jest wyższy niż "magla", który można przeczytać w komentarzech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz po...ufff Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.0.* 17.11.03, 19:14 Poziom szkoly tak sie skalda ze nie jest niski...jestem jej absolwentem i niezle sobie radze na studiach. Nietety nie mozna powiedziec tego o dyrektorce, wice i pedagogu. Pania S.Blaszczyk jeszcze mozna zniesc bo zawsze starala sie byc wyrozumiala i tak naprawde byla mila osoba, no chyba ze byla w towarzystwie swojej kolezanki pani dyrektor Krawczyk, wtedy jej nastawienie diametralnie sie zmienialo. Pan pedagog to inna bajka...prawdopodobnie byl bity w szkole a teraz sie troszke msci, ale psychicznie. Ciesze sie ze ta sprawa wyszla na jaw... i jeszcze jedno - WIELKIE BRAWA dla Pani Zajączkowskiej, Pana Kowalskiego i Pani Grzeszek za to ze mieli odwage o tym powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyre o MOLESTOW IP: *.punkt.pl 17.11.03, 18:45 Jestem uczennica tej szkoly chodze do II klasy! to co sie dzieje w tej szkole to jest poprostu wyzsza szkola jazdy... powaznie to jest straszne ale prawdziwe! uwazam ze lepszej nauczycielki polskiego nie ma od pani prof. Zajaczkowskiej! ma swietne podejscie do uczni i to jest fajne :) a te wredne kozy czyli dyrekcja to juz inna para kaloszy, siedza calymi dniami w gabinecie nie widac ich wogole ale jak sie pokazuja to daja o sobie znac wszystkim Zrobcie cos z tym!!! czas i pora! a olo tesh mysli ze pozjadal wszystkie rozumy. ok dyscyplina dyscyplina ale my tesh jestesmy ludzmi, a nie pakuja nas do jednego wora wszystkich jak jakies... ah szkoda gadac i tak chyba sie nic nie zmieni... i to jest PRZYKRE!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: 213.199.252.* 17.11.03, 19:23 JAKI POZIOM ???? TA SZKOLA JEST NAJGORSZA WRAZ Z IV LO.......I TO JUZ OD DAWNA.........POZIOM TO ŻENADA..... O CZYM WY TU MOWICIE..... A DRUGA SPRAWA TO CZYJA TO ZASLUGA??? PRAWDOPODOBNIE DYREKTORKI KTORA ZATRUDNILA NIEKOMPETENTNE OSOBY W OSTATNICH LATACH , NP MATEMATYKA TAM STOI NA POZIOMIE ZEROWYM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: 207.44.154.* 17.11.03, 23:42 MAŁO NIE ZAPLUŁEM MONITORA CZYTAJĄC TE BREDNIE!!!!!!!!!!!:d:d Tak się składa, że jestem w maturalnej klasie matematycznej w tejże szkole i powiem Ci tyle, że nie raz, nie dwa rozkładalem kumpli z "pieknego" LO 2 jesli o matmę chodzi ... i to nie jakiś cieniasów tamtejszych, ale osoby, które miały na serio dobre oceny. A części materiału, który MY mamy opanowany oni nawet nie brali ... Jeśli mi ktoś powie, że matma z dr. Sochackim jest na poziomie zerowym, to IQ tego kogoś jest ɘ !!! (nawet nie <=). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co!? Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 19.11.03, 02:26 Tyś chyba jest człowieku ppierolony! Ciekawe czy sie w tej szkole w ogóle kształciłeś>! Nie wszyscy nauczyciele są niedouczeni!A co do matematykooof to akurat tych mamy zajebiiistych!!! A poziom maty mamy porównywalny z LO nr 2! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka_z_matm Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: 62.148.87.* 19.11.03, 16:26 Taki qwa madry jestes?? Przyjdz na lekcje matmy do ktoregokolwiek z matematykow.........powodzenia,trzymaj szczenke,zeby Ci nie opadła....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plotkarz Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: 213.25.164.* 21.11.03, 13:45 Gość portalu: maturzystka_z_matm napisał(a): > Taki qwa madry jestes?? Przyjdz na lekcje matmy do ktoregokolwiek z > matematykow.........powodzenia,trzymaj szczenke,zeby Ci nie opadła....... Może matematycy są i dobrzy, ale jak widać z tego listu poloniści są do zwolnienia:)) Może ta "szczenka" to wina biologów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.48.* 17.11.03, 20:13 denerwuje mnie to ze jacys 1 klasisci najezdzaja na nuczycieli szczegolnie na dr.Błaszczyk to jest naprawde bardzo w porzadku kobieta i zawsze bedzie przychylna uczniom...wiec nie najezdzajcie na nia gowniarze spedalone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.energis.pl 17.11.03, 21:44 wachac dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muse Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: 207.44.154.* 17.11.03, 23:45 Tu się przychylam - p. Blaszczyk mimo swojej (bądź co bądź) nie za ciekawej otoczki jest dobrym ticzerem i dba o uczniów. (maturzysta, nie pierwszak) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psychol Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: *.visp.energis.pl 17.11.03, 23:05 Chcialbym sie wypowiedziec nie na temat dyrektorki,ale pedagoga (Olgierda).Chcialem powiedziec ze jak widze tego czlowieka to mi sie noz w kieszeni otwiera.Jak mozna byc takim tepym stworzeniem,na jego drzwiach nie powinno pisac "pedagog" tylko "pedzio",ten koles jest chodzacym lapsem ze skarlona szyja,do wszystkiego sie dopierdala i gada bez sensu(ciekawe czy on wie o czym mowi??) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Remuszko Najemne pismactwo IP: *.aster.pl / 10.71.4.* 18.11.03, 02:00 Elementarna rzetelność, zresztą nie tylko dziennikarska, nakazywałaby zamieścić również głos krytykowanej dyrektorki oraz głosy nauczycieli mających opinie odmienne od cytowanych. Artykulik w obecnej postaci trudno nazwać inaczej niż klasyczną personalną nagonką. Żaden porządny redaktor (uczciwy człowiek) nie napisałby takiego tekstu. Chętnie zaświadczę na ten temat przed każdym sądem, ludzkim czy boskim. Stanisław Remuszko, 30 lat w zawodzie, legitymacja Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich nr 240, e-mail: remuszko@astercity.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nszz Mobing to opium dla nieudaczników IP: *.prudnik.sdi.tpnet.pl 18.11.03, 11:55 Brrawo tak trzymać Pani Dyrektor . Oby wiięcej takich ludzi a Jest szansa że Polska wyjdzie z bagna jakie zafundowały jej zweiązki zawodowe . Oby Hausner żył wiecznuie i ogranixczył to zjawisko do roli kontrolnej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szechter Re: Mobing to opium dla nieudaczników IP: 213.25.164.* 19.11.03, 07:59 Gość portalu: Nszz napisał(a): > Brrawo tak trzymać Pani Dyrektor . > Oby wiięcej takich ludzi a Jest szansa że Polska wyjdzie z bagna > jakie zafundowały jej zweiązki zawodowe . > Oby Hausner żył wiecznuie i ogranixczył to zjawisko do roli > kontrolnej . A zetknąłeś się kiedyś z Panią Dyrektor, że takie sądy wydajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśki PAN PEDAGOG VI LO IP: *.punkt.pl 18.11.03, 13:20 Naszym zdaniem Pan Pedagog Olgierd Gwirzż jest WporzO(przez duże O!!!). Jest wybitnym Umysłem w naszej szkole, jednym z najlepszych nauczycieli, potrafi bardzo szybko i sprawnie dotrzeć do UUUUUUUUUUUUcznia... Nasz pedagog szkolny,to osoba zatrudniona w szkole celem sprawowania opieki wychowawczej nad uczniami, prowadzenia profilaktyki wychowawczej, organizowania pracy korekcyjno-wychowawczej, udzielania indywidualnej pomocy uczniom, kompensowania braków środowiska rodzinnego-co wychodzi mu całkiem dobrze ;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);- );-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);- );-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-) P.S Wielkie pozdro dla wszystkich PSEUDOinformatyków Na Całym świecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
soofcia Re: PAN PEDAGOG VI LO 18.11.03, 13:52 Chcialabym zauwazyc, ze we wczorajszym wydaniu opolskiej GW zamieszczono nie tylko artykul przedstawiajacy sprawe ze strony nauczycieli, ale tez wywiad z Pania Dyrektor. Miala szanse sie wypowiedziec i odeprzec zarzuty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymal Re: PAN PEDAGOG VI LO IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 18.11.03, 13:53 A ty z kad sie urwales(as) z II B ? Klasy "wybitnego" pedagoga? Wszyscy mu tam wchodza w dupe i nic wiecej o was... A co do samego Olgierda to nie wiem czy on specjalnie robi takie pierwsze wrazenie czy inaczej nie potrafi. Okropnie upierdliwy i antypatyczny, ni troche nie pomocny i tyle na ten temat... Uczen LO6 Opole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *******Jan***** PAN PEDAŁGOG VI LO IP: *.energis.pl 18.11.03, 15:27 slyszalem ze olo lubi ogladac zdjecia z malymi golymi dziewczynkami, nie ladnie a fe zly pan profesor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurand ze spychowa :PPPPPPPPPPppp IP: *.energis.pl 18.11.03, 15:30 \|/ ___ \|/ @~/ oo \~@ |_ ( U ) _| \_--_/ Odpowiedz Link Zgłoś
mtnk Re: :PPPPPPPPPPppp 18.11.03, 16:12 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zapraszam do dyskusji na temat afery w 6 Lo na lan.net.no-ip.org/phpBB/viewtopic.php?p=20# !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mtnk Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo 18.11.03, 16:13 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zapraszam do dyskusji na temat afery w 6 Lo na lan.net.no-ip.org/phpBB/viewtopic.php?p=20# !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bow Re: Mobbing w szkołach IP: *.karo.punkt.pl / 10.0.0.* 22.11.03, 09:44 Ciekawe w ilu opolskich szkłach funkcjonuje jasny, przejrzysty regulamin przyznawania nagród nauczycielom? Jest to szerszy problem, mechanizmy i decyzje dyrektorów są wg uznania. Wcześniej stawiany zarzut wobec pp. Krawczyk - sterowanie wyborem członów rady pedagogicznej, którzy będą członkami komisji konkursowej przy wyborze dyrektora, jest z powodzeniem stosowany w innych szkołach. Sama byłam świadkiem dwóch takich sytuacji w różnych szkołach gdzie pracowałam. bow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyskusja Re: Mobbing w szkołach IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 07.12.03, 18:23 kiosk.onet.pl/art.html?NA=3&ITEM=1142882&KAT=242 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica LO 6 Re: Nauczyciele z VI LO oskarżają dyrektorkę o mo IP: 213.25.85.* 24.11.03, 21:55 Ja mam wątpliwą przyjemność mieć lekcje zarówno z panią dyrektor krawczyk jak i z panem gwiżdżem. moim zdaniem tych dwoje ludzi wogole nie powinni uczyc w szkole!! oni sie zupelnie do tego nie nadają! Pani Krawczyk oskarża nauczycieli o to że wychodzą z klasy a ja mając z nia lekcje moge z reka na sercu powiedziec ze nie bylo jeszcze od poczatku roku lekcji przez ktora caly czas dyrektorka bylaby obecna w klasie. przynajmniej 15 minut na kazdej lekcji jej nie ma. i to ma byc sprawiedliwosc? ona wychodzi sobie kiedy chce a nauczyciele nawet do toalety nie moga wyjsc!! no skandal. a co do pana gwiżdża to ja doskonale wiem że on czyta to co ja teraz tu pisze dlatego napisze to co o nim myślę. On udaje kogoś kim nie jest. Zgrywa mądrego faceta, wybitnego socjologa i filozofa a tak naprawdę to jest gówno wartym idiotą! On przeciez nie potrafi dobrze lekcji poprowadzić. Mam w szkole zarówno socjologię jak i filozofię z panem Gwiżdżem ale nic z tych lekcji nie wynosze! jesli sama nie przeczytam w ksiazce to nie bede wiedziec nic! pan gwizdz zamiast prowadzic z nami normalną lekcję, starać się nas zainteresować tematem to on odbiega od tematu lekcji a jego wogole nie porusza! w dodatku nie radzi sobie z naszą klasą. Ale pan pedagog zresztą tak jak pani dyrektor Krawczyk nie stosuje sie do zasady zakazu wychodzenia nauczycieli z klasy podczas lekcji. On też zawsze gdzies wychodzi. Myślę że mozna by podać jeszcze wieeeele więcej przykladow na nieodpowiedzialnosc i nieprzystosowanie do pracy w szkole zarowno dyrektor krawczyk jak i pana gwiżdza ale co z tego ze ja tu bede pisac jak i tak nikt nic z tym nie zrobi...? Odpowiedz Link Zgłoś