Gość: 1410 Pomyłkowa akcja antyterrorystów IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.09, 08:59 Nie będzie Niemiec gniótł nam płaszcza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andi_wieliczka Pomyłkowa akcja antyterrorystów IP: *.zetosa.krakow.pl 13.02.09, 09:01 Nie dziwie sie ,ze Policja nie chce przyznac sie do uzycia broni palnej .Za nieuzasadnione uzycie broni jest Sąd i wyrok .A po wyroku w Policji pracowac nie mozna.Taka mamy Policje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Re: Pomyłkowa akcja antyterrorystów IP: *.superkabel.de 13.02.09, 09:08 ale to bylo uzasadnione uzycie . samochod byl na niemieckich blachach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nagan Najpierw Leo teraz volksdeutche. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 13.02.09, 09:04 Wszyscy chcą kasy od nas Polaków. A rokicie jeszcze kazali płacić za to , że go pobili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Re: Najpierw Leo teraz volksdeutche. IP: *.superkabel.de 13.02.09, 09:06 Nie lam sie . Rokita dostanie kase za prawa autorskie nagrania pt: ratunku rodacy kochani , niemiecka stewardea mnie polaka bije" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nagan Re: Najpierw Leo teraz volksdeutche. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 13.02.09, 09:18 Marie poturbowali policjanci. A stewardesa powinna pracować w szaletach a nie na pokładzie samolotu. Ale nie będę tłumaczył niemcom co to jest kultura. Wam się kultura kojarzy wyłacznie z kradzieżą dzieł sztuki ewentualnie z odgłosami po przejedzeniu golonką z kapustą. Odpowiedz Link Zgłoś
kalfas2 Re: Najpierw Leo teraz volksdeutche. 13.02.09, 09:20 ja mysle ze Jan Arszloch Rokita cala ta sytuacje wymyslil wczesniej. Nudzilo mu sie, rozmyslal, rozmyslal. Wyobrazal sobie typową Niemre, solidną, z konkretnym zadem, ostrą zdecydowaną, z batem,-krzycząca na niego i ponizajaca go: Arszloch!!, zapewne w jego niezdrowej wyobrazni pojawila sie cała zaawansowana paleta zboczen i perwersji, o ktorych nie bde tu pisal. Wiec gdy na pokladzie samolotu, zobaczyl atrakcyjna Niemre o aparycji zdobywcy, postanowil ja sprowokowa, juz widze ten jego szelmowski usmieszek....zboczeniec jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Najpierw Leo teraz volksdeutche. 13.02.09, 11:46 Gość portalu: nagan napisał(a): > Wszyscy chcą kasy od nas Polaków. A rokicie jeszcze kazali płacić za to , że go > pobili. Przecież pały się zużywają! Kto za to ma płacić, niemiecki podatnik? Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Biednemu Rokicie powiedzieli, że jest DUPEK... 13.02.09, 09:09 ...i wrzawa się podnosi, a tu nasi dzielni policjanci przez pomyłkę powalili na ziemię, skopali i ostrzelali. Na miejscu rokity również pozwałbym linie lotnicze i gliniarzy za to, że się awanturował, skuli i ktoś w końcu uświadomił mu, że ma trzecie imię... :) Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Re: Biednemu Rokicie powiedzieli, że jest DUPEK.. 13.02.09, 09:14 patthecat napisał: > skuli i ktoś w końcu > uświadomił mu, że ma trzecie imię... :) > Na 3-cie imię to Jan Maria ma Władysław, jeśli mnie pamięć nie myli. Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Ok. To Jan Maria Władysław Dupek Rokita.... :DDD 13.02.09, 09:17 Fantazję mieli w rodzince... :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wie Szcz Re: Biednemu Rokicie powiedzieli, że jest DUPEK.. IP: *.opole.internetia.pl 13.02.09, 09:55 Nie będzie Niemiec gniótł nam płaszcz i Nelly nam obrażał! Durny to naród, głupi ród co wszędzie robi smród! A biedny Jasio chyba myślał, że to nie Lufthansa - tylko jakaś Bonanza, gdzie każdy kowboj pełen animuszu nie da zrobić krzywdy swoim kapeluszom. I broni najważniejszej baby w swym życiu, zwłaszcza po "spożyciu"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patthecat "Spożycie" Nelly to chyba masochizm... IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.09, 10:28 Ale wierszyk przedni. Respect :) Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: "Spożycie" Nelly to chyba masochizm... 13.02.09, 11:59 Gość portalu: patthecat napisał(a): > Ale wierszyk przedni. Respect :) Zamiast "spożycie" lepsza byłaby "konsumpcja" (matrimonium consumatum), no ale nie byłoby wtedy rymu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wie Szcz "Spożycie" Nelly to chyba masochizm... IP: *.tktelekom.pl 13.02.09, 14:29 Autor miał na myśli spożycie, ale napoju z procentami, po którym się już nie panuje nad swymi kapeluszami. Bo często tak bywa z rodakami, że są bojowi, jak są pijani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasza Pomyłkowa akcja antyterrorystów IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.09, 09:13 To był odwet ja Jasia-Marysię. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Pomyłkowa akcja antyterrorystów 13.02.09, 09:13 jezeli to nie pomyłka a działanie odwetowe no to trzeba by logicznie przyjac ze to rokita jest "w grupie trzymajacej władze " heheh Odpowiedz Link Zgłoś
ogul_borsuka I tak Niemcy mięli szczęście 13.02.09, 09:16 Kiedyś antyterroryści ostrzelali samochód i zabili niewinnego nastolatka, bo im się pomyliło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieogolony Borsuk Re: I tak Niemcy mięli szczęście IP: 213.134.184.* 13.02.09, 10:29 W Niemczech parę lat temu antyterroryści pomylili mieszkania i zastrzelili bogu ducha winnego właściciela, który spokojnie oglądał tv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Re: I tak Niemcy mięli szczęście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 12:25 1) Podaj jakieś źródło, które potwierdza twoje rewelacje na temat niemieckiej Policji. 2) Czy , zakładając że było jak mówisz, niemiecka Policja zastraszała świadków, odmawiała wzięcia na siebie odpowiedzialności i wypłacenia odszkodowania? Polska policja dokładnie tak postępowała... 3) CHWDP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Ochódźki Pomyłkowa akcja antyterrorystów IP: *.zep.com.pl 13.02.09, 09:18 Była to tzw. prowokacja opolska. Policjanci i zatrzymani byli Niemcami. To dla zatuszowania sprawy Rokitów... Odpowiedz Link Zgłoś
w_u_j_e_k Gdzie drwa rąbią tam wióry lecą 13.02.09, 09:21 Pomyłek nie robi jedynie ten co nic nie robi. Jezeli niewinni ludzie ponieśli stratę, to należy im wypłacić odszkodowanie, to jasne. Ale trzeba tez mieć świadomość, że podczas takich akcji moga się zdarzać pomyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oppeln=Opole Pomyłkowa akcja antyterrorystów IP: *.centertel.pl 13.02.09, 09:22 Ludzie ratujcie niemcy mnie biją! Jak wychowawczo brzmią te słowa.Teraz na długie lata ludzie będą pamiętać że porządek obowiązuje każdego!Nagrodę za tą lekcję powinni otrzymać i Rokita i sterwadesa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frendzel Akurat niemców mi jakoś nieszkoda . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 09:26 sukiteżnie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skawek Pomyłkowa akcja antyterrorystów IP: *.12.nat.oswirus.krakow.pl 13.02.09, 09:30 Zemsta za Rokitów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oserwatoreromano Re: Pomyłkowa akcja antyterrorystów 13.02.09, 09:34 Gość portalu: behemot napisał(a): > Pomyłka, pomyłką bo policja i służby muszą się jakoś tłumaczyć, ale > gołym okiem widać, że to retorsja za rzucenie na pokład Lufthansy, > zakucie w kajdany i wyniesienie w poziomie Janka Rokity. Tylko u nas > mogła być przeprowadzona, bo u nas nałatwiej trafić Niemca z żoną > podróżującego wolkswagenem i to gdzie, nad Hitlersee. Jak dziś > słuchałem przebojowego refrenu Janka - Ludzie ratunku Niemcy mnie > biją - to ryknąłem ze śmiechu do łez, bo skojarzenie z Seksmisją i > Stuhrem było nieodparte. No cóż obaj krakauerzy. Rokitowie łeb > sprawie by ukręcili ale ktoś wywlókł nagranie i chcąc niechcąc > sprawa zrobiła się głośna jak ostrzelanie przestrzeni powietrznej > Gruzji nad Pą Prezydentem Kaczyńskim. Jak wypłynęło to trzeba się > bronić. Każde zeznaje co innego. Nelly jako Niemka konwersowała ze > stewardessą w języku Lufthansy, Janek zaś znający lajtowo ów język > jeno słuchał, gdy zagaił stewardessę w ingliszu, okazało się, że z > kolei ona go zna lajtowo. Do tego doszedł wyczuwalny u Nelly ruski > akcent plus dwa kapelusze, co było wystarczającym powodem by wezwać > kapitana flugcojga. Ten mając już na karku godzinne opóżnienie, co w > Luft a dopiero hansie jest nie do pomyślenia, widząc zamieszanie na > pokładzie jak w polskim sejmie, kłótnie o mantle i kapelusze, wezwał > policję. Policaje wpadły do flugcojga i tego Janek już nie > zdzierżył, niemiecką policję nasyłać na Polaka? Za kapelusze i > mantle? Bo tam mają leżeć gdzie je położyłem według mojego porządku. > Na białogłowę knechtów napuszczać? Nelly or muerte! Ale zanim zdołał > sięgnąć po immunitet broń straszliwą, o której zapomniał, że się jej > nieopacznie sam pozbawił, w haniebnej pozycji, skutego, wyniosły go > knechty z flugcojga, Frau Nelly zaś oferując rycersko przelot do > Krakau. > Ów haniebny epilog pozostali pasażerowie przywitali gromkimi > oklaskami (burnyje apładismienty) a specjalna komisja ustali, czy > były to oklaski dla nieprzejednanej postawy Rokitów czy równie > nieprzejednanej postawy policji. Optymistyczne w tej historii jest > solidarne wystąpienie polskich parlamentarzystów w obronie Rokitów. > Małżeństwo niemieckie, nie może liczyć na taką solidarność nawet > deputowanych do landtagu. Z niepokojem i uwagą śledzić będziemy > rozwój wypadków, a że sprawa jest rozwojowa nie ulega najmniejszej > wątpliwości. Napisałeś to zgrabnie i dowcipnie. Ja tylko dodam, że aby być policjantem, agentem CBA, FBI lub innym tajniakiem trzeba mieć specyficzną mentalność- odbiegającą dosyć dużo od normy. Ci ludzie upatrują przyjemność w poniżaniu innych. Dotyczy to niemieckiego, polskiego francuskiego, i każdego innego mundurowego. A, że to było w ramach retorsji, jest jasne jak słońce. Zastanawiam się tylko niemieccy policmajstrowie, słynący z krzepy, musieli używać kajdanek wobec słabego Rokity? Musieli, bo to sprawia im przyjemność tak, jak naszym sprawiło przyjemność pastwienie się nad niemieckim małżeństwem. Naszym było jeszcze przyjemniej, bo dochodził element zemsty – poniżanie i zemsta, będzie co w domu żonie opowiadać. Sprawa jest rozwojowa i wielowątkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
oserwatoreromano Re: Pomyłkowa akcja antyterrorystów 13.02.09, 09:35 Gość portalu: behemot napisał(a): > Pomyłka, pomyłką bo policja i służby muszą się jakoś tłumaczyć, ale > gołym okiem widać, że to retorsja za rzucenie na pokład Lufthansy, > zakucie w kajdany i wyniesienie w poziomie Janka Rokity. Tylko u nas > mogła być przeprowadzona, bo u nas nałatwiej trafić Niemca z żoną > podróżującego wolkswagenem i to gdzie, nad Hitlersee. Jak dziś > słuchałem przebojowego refrenu Janka - Ludzie ratunku Niemcy mnie > biją - to ryknąłem ze śmiechu do łez, bo skojarzenie z Seksmisją i > Stuhrem było nieodparte. No cóż obaj krakauerzy. Rokitowie łeb > sprawie by ukręcili ale ktoś wywlókł nagranie i chcąc niechcąc > sprawa zrobiła się głośna jak ostrzelanie przestrzeni powietrznej > Gruzji nad Pą Prezydentem Kaczyńskim. Jak wypłynęło to trzeba się > bronić. Każde zeznaje co innego. Nelly jako Niemka konwersowała ze > stewardessą w języku Lufthansy, Janek zaś znający lajtowo ów język > jeno słuchał, gdy zagaił stewardessę w ingliszu, okazało się, że z > kolei ona go zna lajtowo. Do tego doszedł wyczuwalny u Nelly ruski > akcent plus dwa kapelusze, co było wystarczającym powodem by wezwać > kapitana flugcojga. Ten mając już na karku godzinne opóżnienie, co w > Luft a dopiero hansie jest nie do pomyślenia, widząc zamieszanie na > pokładzie jak w polskim sejmie, kłótnie o mantle i kapelusze, wezwał > policję. Policaje wpadły do flugcojga i tego Janek już nie > zdzierżył, niemiecką policję nasyłać na Polaka? Za kapelusze i > mantle? Bo tam mają leżeć gdzie je położyłem według mojego porządku. > Na białogłowę knechtów napuszczać? Nelly or muerte! Ale zanim zdołał > sięgnąć po immunitet broń straszliwą, o której zapomniał, że się jej > nieopacznie sam pozbawił, w haniebnej pozycji, skutego, wyniosły go > knechty z flugcojga, Frau Nelly zaś oferując rycersko przelot do > Krakau. > Ów haniebny epilog pozostali pasażerowie przywitali gromkimi > oklaskami (burnyje apładismienty) a specjalna komisja ustali, czy > były to oklaski dla nieprzejednanej postawy Rokitów czy równie > nieprzejednanej postawy policji. Optymistyczne w tej historii jest > solidarne wystąpienie polskich parlamentarzystów w obronie Rokitów. > Małżeństwo niemieckie, nie może liczyć na taką solidarność nawet > deputowanych do landtagu. Z niepokojem i uwagą śledzić będziemy > rozwój wypadków, a że sprawa jest rozwojowa nie ulega najmniejszej > wątpliwości. Napisałeś to zgrabnie i dowcipnie. Ja tylko dodam, że aby być policjantem, agentem CBA, FBI lub innym tajniakiem trzeba mieć specyficzną mentalność- odbiegającą dosyć dużo od normy. Ci ludzie upatrują przyjemność w poniżaniu innych. Dotyczy to niemieckiego, polskiego francuskiego, i każdego innego mundurowego. A, że to było w ramach retorsji, jest jasne jak słońce. Zastanawiam się tylko niemieccy policmajstrowie, słynący z krzepy, musieli używać kajdanek wobec słabego Rokity? Musieli, bo to sprawia im przyjemność tak, jak naszym sprawiło przyjemność pastwienie się nad niemieckim małżeństwem. Naszym było jeszcze przyjemniej, bo dochodził element zemsty – poniżanie i zemsta, będzie co w domu żonie opowiadać. Sprawa jest rozwojowa i wielowątkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
oserwatoreromano Re: Pomyłkowa akcja antyterrorystów 13.02.09, 09:36 Napisałeś to zgrabnie i dowcipnie. Ja tylko dodam, że aby być policjantem, agentem CBA, FBI lub innym tajniakiem trzeba mieć specyficzną mentalność- odbiegającą dosyć dużo od normy. Ci ludzie upatrują przyjemność w poniżaniu innych. Dotyczy to niemieckiego, polskiego francuskiego, i każdego innego mundurowego. A, że to było w ramach retorsji, jest jasne jak słońce. Zastanawiam się tylko niemieccy policmajstrowie, słynący z krzepy, musieli używać kajdanek wobec słabego Rokity? Musieli, bo to sprawia im przyjemność tak, jak naszym sprawiło przyjemność pastwienie się nad niemieckim małżeństwem. Naszym było jeszcze przyjemniej, bo dochodził element zemsty – poniżanie i zemsta, będzie co w domu żonie opowiadać. Sprawa jest rozwojowa i wielowątkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Pomyłkowa akcja antyterrorystów 13.02.09, 10:43 oserwatoreromano napisał: > Zastanawiam się tylko niemieccy policmajstrowie, słynący z krzepy, > musieli używać kajdanek wobec słabego Rokity? Musieli, bo to > sprawia im przyjemność tak, jak naszym sprawiło przyjemność > pastwienie się nad niemieckim małżeństwem. e tam przyjemnosc, pewnie takie maja przepisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Pomyłkowa akcja antyterrorystów IP: 170.188.5.* 13.02.09, 09:38 Metody rodem z Gestapo. To nie do wybaczenia takie "pomylki". Dla wielu z tych policjantow to po prostu fajna zabawa. Antyterrorysci z Bozej laski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: csa Pomyłkowa akcja antyterrorystów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 09:42 wyjechala z Polski i chajneła sie z frycem to jej pokazali hehe Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 To Niemcy mają prawdziwy powód do oburzenia !!! 13.02.09, 09:48 Nie jak waść Rokita obojga imion... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerjar Kominiarze Olsen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 09:47 To nie byli antyterroryści tylko kominiarze, bo byli w kominiarkach. Oni nazywają się bracia Olsen i robią takie jaja, że najpierw przywalają, a potem zastanawiają się dlaczego. I to jest bardzo śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
dopiczek Jan Maria "Dupek" Rokita..... 13.02.09, 09:51 "Dupek" to imie sam sobie wybrał... Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Jan Maria "Dupek" Rokita..... 13.02.09, 11:53 dopiczek napisał: > "Dupek" to imie sam sobie wybrał... A Wańkowicz wybrał takie imię dla swojego jamnika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Pomyłkowa akcja antyterrorystów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 09:48 Jackowski przepowiedział ;-) Wojna zacznie się od prowokacji, no i mamy, nawet dwie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Pomyłkowa akcja antyterrorystów 13.02.09, 11:52 Gość portalu: lolek napisał(a): > Jackowski przepowiedział ;-) > Wojna zacznie się od prowokacji, no i mamy, nawet dwie ;-) Czyżby miały się spełnić słowa niejakiego Adolfa H.(też Niemca, co ja mówię, właściwie Austriaka): "Każde pokolenie powinno wziąć udział w wojnie". Odpowiedz Link Zgłoś
johann_von_kleffki Re: Pomyłkowa akcja antyterrorystów 13.02.09, 12:16 Pomyłkowe akcje szkopów w stosunku do Polaków zdarzaja się daleko częściej niż nam wobec szkopów, a ponadto: Errare policjantum est. Odpowiedz Link Zgłoś
dryfulec Gdyby tak zatrzymano Rokitow 13.02.09, 09:48 to biedny Jasio powiedzialby, ze padl ofiara nienawisci do Polakow, a Jareczek K. wzywalby do wypowiedzenia wojny Niemcom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gęś Icka To odwet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 09:49 za potraktowanie Władka "Dziura w dupie" Rakietę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miejscowy a ja sie nie dziwie, ze goscia poturbowali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 09:51 Popatrzcie na facjate poszkodowanego :) www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090213/POWIAT01/52212662 Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 To za Rokitę !!! 13.02.09, 09:53 Nie będzie Niemiec bezkarnie jeździł po polskiej szosie. I niech się cieszy że potraktowano go kulami z gumy a nie z kałacha. Odpowiedz Link Zgłoś