Dodaj do ulubionych

Opolanie za powstaniem Tesco

IP: *.chello.pl 01.12.03, 23:29
Ten plan zagospodarowania przestrzennego tej dzielnicy to już
powinien być gotowy, mija rok jak sie o tym mówi! Panie
Prezydencie słuchaj Pan dalej radnego Kowalskiego, to Pan
wyjdzie jak Zabłodzki na mydle. Dla mnie sa ważniejsze głosy
setek opolan niż pojedyńczych jednostek. Też jestem za tym
by na Ozimskiej powstało TESCO. Ile mamy na to czekać,przeciez
to jest oczywiste!
Obserwuj wątek
    • Gość: Opolanin Opolanie za powstaniem Tesco IP: *.airlan.pl 02.12.03, 08:06
      Jestem za powstaniem jeszcze kilku hipermarketow w opolu przynajmniej bedzie
      konkurencja jak rowniez znakomity wybor towaru i nie bedzie potrzeby jechac
      do Wroclawia albo Slaska. Jestesmy biala plama pod wzgledem inwestycji w
      Miescie ale w aferach na pierwszym miejscu.
      • Gość: ninalopo Czytaj to Zembaczyński... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 08:09
        ...to może unikniesz taczek.
    • Gość: Dona Re: Opolanie za powstaniem Tesco IP: *.uni.opole.pl 02.12.03, 09:02
      Co robią władze miasta by szybko zakonczyć plan zagospodarowania (zajmują się
      polityką i rozgrywkami ) w innych miastach są całe centra handlowe w mieście i
      nikomu to nie przeszkadza. Mieszkańcy Opola jadą na zakupy do innych miast a my
      stajemy się prowincja , tkwijmy w tym dłużej i zostaniemy biedni i mali a inni
      się rozwijają. Real zatłoczony i w centrum i jakoś nie maja pretensji
      mieszkańcy ZWM a wręcz sobie chwalimy . Tak trzymać władzo ale nowe wybory i
      trzeba to zmienić na ludzi pręznych i odważnych a Panowie na emeryturę.
    • Gość: GoBo Pusta dyskusja! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 02.12.03, 09:39
      Po co to wszystko?!

Nasi (bez)radni przeca syćko wiom lepij! Nie potośmy łonych wybrali, coby im
      teroski godać co majom robić! A jeśli się z nimi nie zgadzamy, to bez
      wątpienia nie zasłużyliśmy na to, by mieć lepszych radnych!
      • Gość: zwm-iak Re: Pusta dyskusja! IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 02.12.03, 16:24
    • Gość: kinus Re: Opolanie za powstaniem Tesco IP: *.jmpolska.com 02.12.03, 10:51
      Mam nadzieje, ze powstanie cos wiecej w koncu w Opolu niz tylko nieszczesny
      Real. Przeciez tam jest tlok ciagle, jak w normalnym miescie przed Swietami. Ja
      na szczescie musze tam robic zakupy dwa razy w miesiacu, ale wspolczuje
      mieszkancom Opola. Rozumiem, ze tylko Niemcy moga handlowac w Opolu, ale niech
      wpuszcza chociaz Tesco. Przeciez to tez niemieckie....
      • Gość: Opolanin2 Re: Opolanie za powstaniem Tesco IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 02.12.03, 11:11
        kinus napisał:
        >Rozumiem, ze tylko Niemcy moga handlowac w Opolu, ale niech
        >wpuszcza chociaz Tesco. Przeciez to tez niemieckie....

Właśnie że Tesco nie jest niemieckie tylko brytyjskie i dla tego władze miasta
        niechcą go wpuścić. No niestety Tylko Swoi mogą tu handlowac.
        • Gość: TESCO x 195 TESCO w Opolu, a sołtys do gnoju... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 21:31
          TESCO TESCO TESCO TESCO TESCO TESCO TESCO TESCO TESCO TESCO TESCO TESCO TESCO
    • Gość: michał Re: Opolanie za powstaniem Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 17:25
      ja też jestem jak najbardziej za budową kolejnych hipermarketow w naszym
      mieście!Co z tego, że różne sieci handlowe zaglądają do ratusza jak i tak żaden
      nowy hipermarket, jak do tej pory nie powstał?Cierpią mieszkańcy co widać teraz
      w okresie przedświątecznym,a Real nadal zbija kasę!
    • Gość: mieszkaniec Re: Opolanie za powstaniem Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 17:28
      a może w kożcu zainwestowaz w Bierkowice?Kiedyś w końcu trzeba rozbudować nasze
      miasto,spójrzy na inne miasta, osiedla powstają na ogół w okolicach
      hipermarketów i centrów handlowych!
      • Gość: mieszkaniec2 Re: Opolanie za powstaniem Tesco IP: *.chello.pl 04.12.03, 18:09
        W Bierkowicach ma wykupioną działke GEANT, podobno ma się tam budować, ale coś
        więcej na ten temat, to nie wiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka