Dodaj do ulubionych

Wesołych Świąt

IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.03, 11:57
Wesołych Świąt i Szczęsliwego Nowego Roku!
Obserwuj wątek
    • Gość: zezol Re: Wesołych Świąt IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 23.12.03, 16:34
      Czy nie uważasz, ze w dzisiejszych czasach składanie życzeń : "Wesołych Świąt"
      traca moim zdaniem przykroscią. Wiesz mam świadomość tego ,że jest wielu ludzi
      bezdomnych, skóconych, odtrąconych,biednych, nędzarzy, pijaków. Niektórzy z
      nich sami wybrali sobie los kloszarda. Dla nich nie mam serca. Natomiast jest
      wiele osób, których demokracja po dupie tak zbiła, że niestety nie nauczyli się
      kraść i kombinować. Ina dziń dzisiejszy nie mają kasy,żarcia, spania,
      przyszłości i przeszłośc też za nimi. Co zatem znaczą życzenia :Wesołych świat
      dla tych osób.
      Może wymyślmy coś innego. To były cudowne życzenia w komunizmie.
      Życzmy sobie może czegoś innego.np: spokoju, zrozumienia, pozytywnego
      myślenia., obiektywizmu, ciepła.I aby Ci od których zależy nasze szaraczków
      życie uwierzyli ze czynić dobro to cudowny sposób na życie.
      Pozdrawiam
      • Gość: Berlińska Re: Wesołych Świąt IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.03, 09:04
        Bardzo podobają mi się życzenia Zezola.

Wszystkim moim dyskutantom, również tym, którzy mnie nie lubią życzę "spokoju,
        zrozumienia, pozytywnego, myślenia, obiektywizmu, ciepła.I aby Ci, od których
        zależy nasze szaraczków życie uwierzyli ze czynić dobro to cudowny sposób na
        życie". A także miłych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia.
        Danuta Berlińska
    • Gość: O.tisk Re: Wesołych Świąt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.03, 15:27
      Wszystkim, których lubię, a także tym , których mniejszą darzę sympatią ;
      wszystkim zawzięwtym polemistom, (na forum również) - inwencji twórczej w
      drążeniu kolejnych ciekawych, a drażliwych tematów, kulturalnych sporów, worów
      pod choinką oraz bardziej udanych kolejnych dni ...

Z okazji świąt Bożego Narodzenia i nie tylko ... - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka