jk 22.11.10, 19:57 Każda reklama - umieszczona jako nowy wątek czy post w odpowiedzi - prędzej czy później zostanie usunięta. Także tym, co je umieszczają, radzę się powstrzymać. A tych, co je niestety czytają, proszę o klikanie w kosz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: projektant wnętrz donies na spamera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.10, 19:39 ja bym poszedł dalej mozna na spamnera donieść na policje niech sobie nie mysli ze mu to ujdzie płazem Odpowiedz Link Zgłoś
vranix Re: donies na spamera 18.01.11, 21:36 Gość portalu: projektant wnętrz napisał(a): > ja bym poszedł dalej > mozna na spamnera donieść na policje > niech sobie nie mysli ze mu to ujdzie płazem popieram, dodatkowo doniesc do ZUSu, KRUSu i urzędu skarbowego. Szkoda ze adminowi nie przeszkadza post z imieniem, nazwiskiem i telefonem do "pana Ziutka stolarza", ale post z linkiem do ogólnodostepnej strony producenta juz tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: projektant wnętrz Re: donies na spamera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 15:29 tak , tylko najpierw ten pan Ziutek napisze sprytny post ze ,,szuka mebli i kogo polecacie " przebiegła bestia i sprytna ze nikt na to nie wpadnie ? ja nie mam nic przeciwko spamowaniu ( inteligentnemu ) natomiast donoszeniem sie brzydzę to ze jeden szuka a drugi się ogłasza to normalne zjawisko byle robione z głową forum jest od tego aby wymienić poglądy od tego aby jeden drugiemu pomógł ( w tym własnie radą co i gdzie ) samym spamem nie pojedzie tak jak nie pojedzie samym narzekaniem na ,,oszustów " bo tak jak nie kazdy facet to swinia tak nie kazdy stolarz to oszust -:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: Producent me Re: donies na spamera IP: 91.200.238.* 11.03.11, 10:58 Panowie z ust mi to wyjęliście Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś