Gość: m.s IP: *.telegrosik.pl 21.06.11, 08:23 Oba kolory mi pasuję, podpowiedzcie który jest bardziej funkcjonalny: biały czy czarny, boję się przebarwień na białym ale na czarnym chyba wszystko widać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piegoosek Re: blat biały czy czarny 21.06.11, 19:30 tez mam taki a`la granitowy czarny i jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
amarylisek_45 Re: blat biały czy czarny 30.06.11, 23:48 a deski to z jakiego kamienia? Odpowiedz Link Zgłoś
ikaria80 Re: blat biały czy czarny 05.07.11, 23:30 Proponuje mimo wszystko biały.Może mozaikowy albo z przetarciami.Czarny dla mnie to za duzo pracy przy sprzataniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
nonus85 Re: blat biały czy czarny 06.07.11, 15:50 a moze szary? a'la kamień? ;) a jeśli z tych dwóch wybierać to lepiej czarny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ikaria80 Re: blat biały czy czarny 06.07.11, 18:00 Widzisz ja wole biały nanus czarny.I tak decyzja należy do Ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mikaela13 Re: blat biały czy czarny 04.08.11, 12:45 Sama mam zupełnie inne doświadczenia i większość osób z którymi gadam na tematy kuchni i jej urządzania (a zawsze w końcu schodzimy na ten temat, bo wszyscy wiedzą o moim zainteresowaniem projektowaniem i aranżacją;)), też to potwierdza. Jasne blaty są - błyszczące! - są najlepsze, a to właśnie na ciemnych zabrudzenia są bardziej widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
dream27 Re: blat biały czy czarny 09.08.11, 18:34 moja znajoma ma piękny, błyszczący, czarny blat. Wygląda świetnie ale widać na nim dosłownie wszystko. Każdy palec, każda kropla wody... Odpowiedz Link Zgłoś