Dodaj do ulubionych

Firma HTH opinie

IP: *.play-internet.pl 21.08.11, 22:52
Witam,
czy ktoś miał do czynienia z firmą HTH? Czytałam opinie z 2009r i były niezbyt pochlebne, jednak może przez 2 lata coś się zmieniło. Proszę o wszelkie opinie, ponieważ po 1 wizycie w salonie meble wydają mi się b porządne.
Obserwuj wątek
    • Gość: mirabelka.5 Re: Firma HTH opinie IP: 94.75.112.* 28.08.11, 22:45
      Dobry stolarz też Ci zrobi dobry projekt, często nawet gratis.
    • edyta_32 Re: Firma HTH opinie 03.09.11, 17:36
      Nic bardziej błędnego niż to,że w HTH pracują wspaniali projektanci. Pani właśnie z HTH zaproponowała mi projekt kuchni+projkety wnętrz całego domu i poleciła abym nie kupowała w hth tylko da mi stolarza co robi dla hth i bedzie taniej. Powiem tylko tyle oskubała mnie na 30000 zł projekt kuchni był do du..y sama zrobiłam lepszy. No ale tu ktoś może powiedziec ze to kwestia gustu,, ale zrobiłą mi też projekt dolnej małej łazienki . Niestety pogoniłam ją za wcześnie bo chcąc wcielić ten nieszczesny projekt przy zakupie wszystkiego zaczynając od płytek nie zgadzało sie z jej wyliczeniem i to samo z karton gipsem itp. Żałuje ze nie podpisałam umowy bo szkoda tej zaliczki 3000 na którą mnie naciągnęła. Nie jestem mściwa, ale powinnam ją podpiw..ć w fimie, a tak pewnie naciaga dalej mało orientujących sie w ykonczeniówe ludzi jak ja. ALE TERAZ jestem już mądrzejsza i mam w nosie projketantów. Jest tyle inspracji na necie że wizje mozna sobie stworzyc samemu a stolarz dopowie. Ot tak moja rada. Szkoda płacić nie spradzonym projektantom.
      • edyta_32 Re: Firma HTH opinie 03.09.11, 17:37
        OCZYWIŚCIE NIE MIAŁAM NA MYŚLI 30000 zł tylko 3000 zł.
      • Gość: Maja Re: Firma HTH opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 22:47
        Bo pani w HTH to nie jest projektant tylko pani handlowiec :) Czego oczekujesz, że sprzedawca kuchni zaprojektuje ci dobrze mieszkanie? Chcesz mieć projekt zwróć się do architekta wnętrz, wybór ogromny. Stolarz też zrobi projekt mebli, z tym ze stolarz to rzemieślnik więc nie oczekuj fajerwerków.
        • edyta_32 Re: Firma HTH opinie 05.09.11, 10:04
          Tak to ciekawe...no chyba nie handlowiec skoro legitymuje sie wizytówką projektanta i aranżacji kuchennych hth co? zwykłe oszustwo klienta,że ma do czynienia z profesjinalistą. Tak to prawda to jest raczej zwykła i raczej przeciętna SPRZEDAWCZYNI MEBLI, szkoda tylko,że psuje opinie takiej firmie.
          • Gość: Maja Re: Firma HTH opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 18:25
            To nie są profesjonalni projektanci mający przygotowanie zawodowe i doświadczenie w projektowaniu mieszkań. A nazwać się projektantem każdy może bo zawód nie jest licencjonowany. Pytaj o skończone szkoły i przygotowanie zawodowe. Projektanci wnętrz maja albo własne pracownie albo pracują w studiach projektowych a nie w sklepach z kuchniami. Oczywiście że jest to naciąganie ludzi, chociaż same kuchnie HTH nie są złe. Do projektowania jeszcze raz polecam architektów i projektantów wnętrz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka