Dodaj do ulubionych

Kuchnie Haecker

IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.11, 17:48
Witam szanowne grono. Jestem na etapie wykanczania domu i chce zrobic zrobic projekt zabudowy kuchni. Przyznam ze jest to dla mnie istotny temat i chce aby była to efektowa i nowoczesna zabudowa. Znajomi namawiaja nas na zrobienie projektu i zakup kuchni firmy HAECKER. Znajomi kupili takie meble w Markach w firmie RUSTIC. Mam pytanie do Panstwa jakie macie opinie o tej firmie czy robił ktos tam swoja kuchnie i czy jest zadowolony. Czy sa terminowi ? Z góry dziekuje za jakies opinie . pozdrawiam serdecznie .Jędrek
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Kuchnie Haecker IP: *.147.109.34.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.12.11, 21:53
      Drogi Andrzeju,

w tym wątku piszesz, że znajomi są super zadowoleni i polecają Ci meble firmy RUSTIC.
      W innym wątku piszesz, ża już je masz:

forum.gazeta.pl/forum/w,653,89963619,131637495,Re_Odradzam_Marek_Szczurowski_z_Ciechanowa.html?wv.x=2
      Rozdwojenie masz jakieś ?! Może masz dwa mieszkania i w jednym już masz, a w drugim chciałbyś mieć?

Ja dziękuję za realizację projektu i kuchni w takiej firmie......

Oszołomom i spamerom "Szanowne Grono" mówi stanowcze nie!!!

• Gość: Gość Re: Kuchnie Haecker IP: *.182.27.13.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.12.11, 21:32
      Jędrzej,

pytanie jest zrozumiałe tyle, że fikcyjne bo zadane przez przedstawiciela firmy.

Więc sorki, ale trochę żenua....

Pozdro

• Gość: Gość Re: Kuchnie Haecker IP: *.182.41.179.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.12.11, 10:34
      Trafniejsze w tym przypadku:
      - nie warto zaglądać do firmy RUSTIC !

Forum jest OK o ile nie wygłupiają się na nie spamerzy.
    • Gość: Gość Re: Kuchnie Haecker IP: *.180.132.239.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.12.11, 17:13
      Lollek, sądze nie po sobie, a po innych spamerach na forum....
      A z ciekawości gdzie znajomy zamawiał kuchię?
      Może w super firmie RUSTIC?
      • Gość: lollek Re: Kuchnie Haecker IP: *.Red-2-137-28.dynamicIP.rima-tde.net 30.12.11, 20:50
        nie , ja mieszkam na polnocnym zachodzie ...
        • Gość: Gość Re: Kuchnie Haecker IP: *.182.227.100.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.12.11, 21:58
          Lollek, pytanie brzmiało: "gdzie znajomy zamawiał kuchnię, może w firmie RUSTIC?", a Ty odpowiadasz:
          "nie, jak mieszkam na północnym zachodzie".......:O
          Dowiemy się w której firmie znajomy zamawiał meble czy dalej się będziesz miotał i udował super zadowolonego klienta???
    • Gość: Gość Re: Kuchnie Haecker IP: *.182.227.100.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.12.11, 00:03
      Andrzej,
      na początku była pełna kultura: "Szanowne Grono" i wogóle.....
      Ale klasa się skończyła.....
      Solida firma i solidni ludzia tam pracujący, którzy wymyślają historie po forach jacy są super...
      Komedia !!!
    • Gość: Gość Re: Kuchnie Haecker IP: *.180.236.248.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.12.11, 08:29
      Andrzej,
      podszywanie się pod zadowolonego klienta jak dla mnie jest to oszukiwanie ludzi.
      Jeżeli dla Was jest to tylko "niewinna" reklama to tylko źle świadczy o Waszej firmie.
    • Gość: Gość Re: Kuchnie Haecker IP: *.205.69.145.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.12.11, 11:36
      Coś bardzo szybko ta realizacja, a gdzie wycena, pomiary, projekt, domówienie szczegółów itp. ?

Okłamujcie potencjalnych klientów dalej....
      • Gość: Gość Re: Kuchnie Haecker IP: *.205.69.145.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.12.11, 11:41
        Andrzej, czy jesteś może znajomym Lollka bo pisał on, że jego znajomy dostaje kuchnie pod koniec stycznia?

• Gość: Gość Re: Kuchnie Haecker IP: *.205.69.145.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.12.11, 13:30
      Andrzej,

20.12 pytałeś o opinie na temat marki RUSTIC i HAECKER.
      Dzisjaj piszesz, że kuchnię już zamówiłeś. Rozumiem, że przez te kilka dni świątecznych dni:

- określiłeś specyfikację kuchni (kolory/materiały/systemy/sprzęt agd/podłączenia el. itp.)
      - zatwierdziłeś wycenę
      - projektant zrobił pomiary
      - projektant stworzył projekt właściwy
      - zatwierdziłeś ten projekt
      - została sporządzona umowa
      - podpisałeś umowę i wpłaciłeś zaliczkę
      - projektant przygotował zamówienie do wysłania do fabryki
      - fabryka w Niemczech zrealizuje Twoje zamówienie w cztery tygodnie wraz z montażem

Jeśli tak to w firmie RUSTIC i HAECKER pracują geniusze na wszystkich szczeblach.
      Teraz przynajmniej każdy klient wie, że w firmie RUSTIC można zrobić kuchnię HAECKER w 5 tygodni i to w okresie świątecznym. Normalnie to pewnie jest 3-4 tygodnie....

Ciekawe jak z tego wybrniecie (RUSTIC) jeśli ktoś to przeczyta i będzie oczekiwał podobnych terminów.

• Gość: vvv i koniecznie ksero faktury IP: *.ists.pl 31.12.11, 16:44
      a na teraz to zadowoilimy się pdf-em z przelewu ;)
      • Gość: Gość Re: i koniecznie ksero faktury IP: *.182.117.57.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.12.11, 16:47
        :)
    • domo-sfera Re: Kuchnie Haecker 19.01.12, 18:39
      podnoś lub podnoście koniecznie w myśl zasady nawet zła reklama to jednak reklama :)

Koniec stycznie się zbliża nie możemy się doczekać zdjęć z realizacji.

Bajdełej nawet jak "gość" ma firmę to aż tak źle mu nie idzie by spamować na forach.

Poniekąd urocze jest to jak niektórzy są nieświadomi własnej ignorancji...
    • Gość: Gość Re: Kuchnie Haecker IP: *.182.11.124.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.02.12, 14:07
      Robi, na żadnym innym forum nie umieszczam wpisów....
      Chodzi mi tylko aby Andrzej, wg. mnie osoba z firmy RUSTIC przestała pisać głupoty (spam) ponieważ sposób i ton wypowiedzi wyklucza to, że jest konsumentem.
      Podobny, a właściwie taki sam jest Twój ton...
      Wg mnie jesteście jedną i tą samą osobą lub jesteście ze soba spowinowaceni chociaż ww. sposób wypowiedzi i gramatyka raczej wskauje na pierwszą opcję.
      Paradoksalne jest to, że im więcej głupot piszecie tym bardziej psujecie opinie swojej firmie.
      • Gość: Andrze Re: Kuchnie Haecker IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.12, 17:12
        witam Robi. Popieram cie w całej rozciagłosci. Po analizie wpisów tzw. goscia z T-mobil stwierdzam ze faktycznie jest powiazany z firma RUST czyli polskim producentem mocno przereklamowanych mebli do kuchni. Tak sie sklada ze RUST ma delikatnie mówiąc fatalna opinie na tym forum i strasznie to nie po mysli naszego goscia ze tak wszyscy jada po tym jego RUSCIE. Na moje oko to nasz gosc zaostał oddelegowany przez szefostwo swojej firmy coby poprawic notowania Rusta na forum . Wiec jak pojawi sie ktos kto bedzie zadowolony z niemieckich mebli i jeszcze o tym napisze , nasz ulubieniec gość jest tu zawsze i czuwa. Uwazajcie wiec na goscia . I jeszcze jedna uwaga ,jeśli macie internet z neti to możecie być przez goscia posądzeni o wszystko:))facet jest nieobliczalnie mało rozgarniety..
        • Gość: Gość Re: Kuchnie Haecker IP: *.146.175.69.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.02.12, 17:40
          Andrzej,

jeszcze raz powtórzę: firma RUSTIC oszukuje ludzi podszywając się pod zadowolonych klientów. Nie jestem powiązany z firmą RUST w żadnym stopniu.
          Swoją drogą jak obsługujecie klientów tak samo jak piszecie posty to nie zbyt dobrze świadczy o Waszej firmie.
    • Gość: Gość Re: Kuchnie Haecker IP: *.180.116.9.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.02.12, 17:19
      Aleshia, a w którym studiu kupowałaś swoje meble?
    • Gość: Gość Re: Kuchnie Haecker IP: *.205.122.218.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.03.12, 22:29
      Komedia. Na wątku o spamerach reklamuje się kolejny spamer :))))))))
    • Gość: Gość Re: Kuchnie Haecker IP: *.147.177.112.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.03.12, 17:13
      Zuza,
      załóżcie sobie z firmą RUSTIC spółkę :) - ale nie meblową, a reklamową.....
      Specjalizacja: spamerstwo!
    • Gość: Gość Re: Kuchnie Haecker IP: *.182.103.232.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.03.12, 21:59
      Jest i firma RUSTIC. Jak zwykle - bardzo nieelegancko.
      Taki właśnie poziom reprezentuje firma RUSTIC.
      Z klientami też tak rozmawiacie?
    • Gość: Gość Re: Kuchnie Haecker IP: *.182.122.33.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.03.12, 16:15
      Andrzej,
      pokazujecie poziom swojej firmy. Na początku niby mili i uprzejmi - niewinny spamik, a później jazda z wyzwiskami....
    • Gość: Gość Re: Kuchnie Haecker IP: *.205.70.57.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.03.12, 21:57
      Andrzeju z firmy RUSTIC,
      jak zwykle ta sama fonetyka, błędy ortograficzne i oczywiście obelgi....
    • Gość: Gość Re: Kuchnie Haecker IP: *.204.105.3.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.03.12, 06:54
      Andrzej,
      daj spokój już z tym spamem.
    • Gość: Andrzej Re: Kuchnie Haecker IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.12, 15:37
      musze ci podziekowac.. Dawno nie popłakałem sie ze smiechu a to podobno bardzo zdrowe. Nawet nie myslalem ze mi takiej rozrywki dzis dostarczysz. :))no ale wracając do naszego sporu, to jak myslisz ilu klientów ma Natia??:)))))hhe nie ,koncze bo nie moge..
    • Gość: Gość Re: Kuchnie Haecker IP: 37.30.110.* 15.03.12, 17:48
      Andrzej,
      nie pracuję dla RUSTA - już Ci pisałem. Jestm przeciwko spamerom takim jak Wy i oszołomionym klientom.
      Swoją drogą to dostałęś dzisjaj jakiegoś szmergla....
      Najpierw piszesz posta po północy, później dostajesz jakiegoś ataku śmiechowego. Później czytasz to wszystko i się wycofujesz....
      Strach się bać zamawiając kuchnie w firmie RUSTIC - totalna jazda bez trzymanki.
    • Gość: Gość Re: Kuchnie Haecker IP: 37.30.0.* 15.03.12, 18:20
      Andrzej,
      cyknij jakąś fotę zobaczymy czy to takie cudo.
    • Gość: Gość Re: Kuchnie Haecker IP: 37.30.80.* 15.03.12, 20:49
      Andrzej,
      szczerze nie rozumiem, co Cię tak rozbawiło?
      Dlaczego miałem mieć jakiś dziwny wyraz twarzy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka