Gość: P. IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 06.06.04, 11:38 Czy moze ktos mi doradzic jakiej firmy? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amal Re: parawan nawannowy IP: *.chello.pl 20.07.04, 21:36 ja tez poroszę o poradę w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: parawan nawannowy IP: 217.153.88.* 21.07.04, 09:16 To może ja, bo jestem w temacie akurat (w temacie parawanów składanych: /\/\/ \ ): w sklepach jest pełno parawanów, najczęściej jest to Ravak albo Sanplast. Wszystkie one mają jedną podstawową wadę: poszczególne zawiasy działają tylko w jedną stronę, tzn np. ostatni segment składa się tylko na lewą stronę, poprzedni tylko na prawo i tak dalej. Mi udało się kupić (ok. 900zł) bardzo fajny parawan pozbawiony tej wady. Producent niemiecki, niestety nie pamiętam nazwy, ale na naszym rynku to jakas zupełna egzotyka, więc ważniejszą informacją będzie chyba to, że dystrybutorem jest "Platforma". J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: parawan nawannowy IP: *.dfait-maeci.gc.ca 22.07.04, 11:41 A mozna wiedziec gdzie go dokladnie kupiles? Ja szukam parawanu do wanny trojkatnej 160/100 i mam problem. Pozd Mona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: parawan nawannowy IP: 217.153.88.* 23.07.04, 10:37 Jak pisałem, w sklepie "Platformy". Ja konkretnie kupiłem go w Platformie znajdującej się w stolycy, al. Jerozolimskie, jakieś 200m za Łopuszańską, ale o ile wiem, mają jeszcze kilka sklepów w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
krztyna Re: parawan nawannowy 23.07.04, 11:24 Czy wszystkie porzadne parawany są tak drogie? Ostatnio oglądałam piękny, za drobne 2000! Za ile Wy kupiliscie? Odpowiedz Link Zgłoś