Dodaj do ulubionych

Kuchnie Atlas - opinie

22.06.12, 15:34
Co myslicie o meblach z tej firmy? Polecacie je? Zastanawiam się nad zakupem, ale rozważam też inne oferty i chciałabym usłyszeć opinie i doswiadczenia innych. Bedę wdzięczna za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sylwia Re: Kuchnie Atlas - opinie IP: *.toya.net.pl 02.07.12, 17:41
      A napisz coś więcej o tej firmie, bo nie mogę znaleźć w necie nic na ich temat.
    • Gość: gosc Re: Kuchnie Atlas - opinie IP: *.dolsat.pl 03.02.13, 18:04
      zamow sobie projekt, wizualizacje i wyslij wycene do firmy, ktora ci polece. zrobia ci taka sama, a napewno wyjdzie duzo taniej. wielu moich znajomych skorzystalo i nie zaluje.
      • Gość: Sandra Re: Kuchnie Atlas - opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.02.13, 18:23
        Witam!
        Czy mogłabym poprosić o adresik firmy z meblami o której pisałeś?
    • Gość: kirkussa Re: Kuchnie Atlas - solidnie IP: *.com 27.02.13, 13:53
      Witam, interesuje mnie opinia kogoś kto posiada meble atlas-kuchnie z salonu w Szczecinie. Mam zamiar wyremontować swoją 10letnią kuchnię i chciałabym zasięgnąć porady odnośnie uslug tego salonu. O co zapytac, czego dopilnowac, na co zwrocic uwage? Liczę na pomoc i z góry dziękuje:)
    • Gość: Beata Re: Kuchnie Atlas - opinie IP: *.datech.com.pl 14.10.13, 19:32
      Witam.Mogę polecić usługi firmy Atlas na Bielanach we Wrocławiu.Realizacja zamówienia kuchni nastąpiła w terminie. Jeden dzień montaż mebli i jeden na blaty.Obsługa zamówienia wzorowa i cierpliwa bo miałam różne koncepcje.Wykonanie mebli staranne.Efekt mebli koloru magnolia zachwycający.Jak będą się użytkowały zobaczymy z czasem.Generalnie polecam a współpraca z p Olą na wysokim poziomie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka