Dodaj do ulubionych

czran lodówka poszukiwana

IP: *.181.135.123.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.09.12, 10:57
Witam wszystkich,

właśnie urządzam mieszkanie -wybrałem już sprzęt do kuchni brakuje tylko lodówki-zależy nam na zakupie lodówki w kolorze czarnym najlepiej z lekkim połyskiem , kilka modeli już widzieliśmy na żywo m.in Samsung RL56GEGBP, Mastercook LCE-818NFN , AEG Santo 83200 CMB0 . To jedyne modele jakie znalazłem w interesującym mnie przedziale cenowym-nie chce już wydawać więcej niż 2-2,5 tys. -są inne modele ale już znacznie droższe. Może znacie jeszcze inne modele i ogólnie co możecie polecić- z innych parametrów im bardziej bogata tym lepiej czyli wymiary 185 cm najlepiej, może no Frost, klasa A+ itd. z góry dziękuje za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: joachim Re: czran lodówka poszukiwana IP: *.146.211.118.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.10.12, 12:51
      Z czarnych jest jeszcze nowy model Mastercooka LCED-918 NFN taki jak LCED-918 NFX tylko, że nie czarny a inox
    • Gość: Lodówkowa Re: czran lodówka poszukiwana IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.12, 13:13
      Ja mam czarnego Samsunga, wyższego - RL55VTEBG. Nie wiem, jak ten niższy - ten ma front czarny, jakby to określić, szklany (połyskujący). Faktycznie, super wygląda, ale tam gdzie otwieram mam ślady po palcach. Gdybym była przewrażliwiona, musiałabym co pięć sekund latać ze ściereczką, żeby je wycierać (albo otwierać lodówkę przez ściereczkę ;) ). To taka przestroga dla Was.

Ogólnie jestem z niego zadowolona, czytałam na necie opinie, że głośno chodzi. Ja tego nie odczuwam, mimo że mam kuchnię otwartą na salon. i często siedzę tuż przy lodówce. Lodówka jak lodówka, szum zawsze musi być, ale jest znośny. Jak się włącza no frost, to rzeczywiście czasem jest pukanie, ale bardzo rzadko.
      Mam szufladę na warzywa i szufladę na przechowywanie w chłodniejszej temperaturze niż reszta lodówki.
    • wujekkrzysiek Re: czran lodówka poszukiwana 02.10.12, 14:39
      ja natomiast chętnie kupiłbym żółtą lodówkę lub pomarańczową - ktoś się kiedyś spotkał z taką?
    • Gość: Januszek Re: czran lodówka poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.12, 20:24
      Lodówki można lakierować na dowolny kolor zarówno metodą proszkową jak i akrylową. Od wielu lat robię to przy produkcji mebli kuchennych, gdyż wielu klientów zamawia u mnie meble z lakierowanymi frontami. Nie jest to proste ale wykonalne. Gorzej z zachowaniem gwarancji, z tym może być problem jeśli lodówka jest nowa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka