Gość: lusia IP: *.um.warszawa.pl 18.10.12, 10:04 Czy możecie mi polecić w Warszawie firmę lub stolarza ( w przystępnej cenie i solidny)który zrobi meble do mojej małek kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: Meble kuchenne na wymiar W-wa IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.12, 19:19 Skontaktuj się z firmą For Płyt www.forplyt.pl/. To firma zajmująca się sprzedażą płyt laminowanych, blatów kuchennych i tego typu akcesoriów dla meblarstwa, dlatego też współpracują m.in. z wieloma stolarzami na terenie Warszawy. Na pewno wskażą Ci dobrego fachowca, jeśli będziesz chciała mogą również pomóc przy projekcie kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
tao-na Re: Meble kuchenne na wymiar W-wa 17.11.12, 15:27 Ale to chyba nie Warszawa? Ja też poszukuję namiaru na Warszawę.. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
1wiolan Re: Meble kuchenne na wymiar W-wa 13.01.13, 22:36 Niedawno przeniosłam się z Poznania do Warszawy (dostałam awans do centrali) i kupiłam nowe mieszkanie na Ursynowie - metro jest cudne. W Poznaniu miałam już zaprzyjaźnionego architekta i pana stolarza Pawła. W dobie kryzysu myślałam, że będę miała wszystko od razu ale dobry stolarz zaproponował taki termin realizacji, że postanowiłam poszukać czegoś w sieci. Piszę dlatego że jestem bardzo zadowolona z ludzi, których znalazłam na stronach gazety forum i obiecałam im, że po dobrej współpracy zamieszczę też opinię o nich w sieci. Miałam szczęście zgodnie z tym co pisały inne osoby. Tak więc pomysły Pana z firmy spod Wa-wy jp meble drzwi znalazły od razu moje poparcie i przeczucie, że nasza współpraca zakończy się sukcesem. Może jest to poznańska oszczędność ale dzięki tej firmie i ich pomysłom nie musiałam zatrudniać architekta. Nawet mój zaprzyjaźniony dobry architekt w Poznaniu na pewno byłby bardzo zaskoczony, że ominęłam robienie projektu. Teraz mam w mieszkanku tak ślicznie, że zawsze kiedy wracam do swoich 86 m2 czuję, że powinnam mieć więcej znajomych i przyjaciół (większość niestety uciekło z kraju :-( ) by więcej osób mogło je podziwiać (bardzo, ale to bardzo nowoczesne choć miałam dylemat czy nie w stylu angielskim). Przepraszam za brak skromności ale jako kobieta, która nie potrafi zmieniać zamków i naprawiać czegokolwiek, jestem zachwycona pomysłami, projektami i realizacją, których do tej pory nie widziałam u żadnej znanej mi osoby. Powinnam teraz pracować w domu i robić zakupy przez internet :-). Pozdrawiam miłych i zdolnych panów z firmy. Oczywiście zgodnie z danym słowem - szczerze polecam! Wiola Odpowiedz Link Zgłoś