Gość: Wicio IP: *.isep.pw.edu.pl 29.07.04, 13:19 Zepsuł się chyba programator. ZNa ktoś rzetelnego fachowca z Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justyna_w Re: Szukam fachowca od pralek WHirlpool 13.08.04, 21:07 Witaj, Podam Ci namiary na serwis pralek Whirpool (pralke kupilam w Euro RTV AGD i mialam jeszcze na gwarancji, ale moze tak tez naprawiaja): ul. Lisowska 23, tel. 834-88-84 lub ul. Filtrowa 62, tel. 668-86-67. Pozdrawiam, Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
alex2222 Re: Szukam fachowca od pralek WHirlpool 13.08.04, 22:14 Jeśli mogę coś poradzić-unikaj jak ognia serwisu firmowego!!! Drogi,powolny,niekompetentny,nieuprzejmy a końcem końców OSZUKUJE! Miałem przeboje gdy zepsuła mi się lodówka.Teoretycznie była na gwrancji,ale tylko teoretycznie.Straciłem 10 dni na kłótnie z serwisem,opócz tego sporo nerwów i 70zł."zaliczki" na naprawę.Naprawy się nie doczekałem,zadzwoniłem w końcu do faceta z ogłoszenia i nazajutrz lodówkę miałem sprawną za 250zł. (serwis chciał 700!!!)Nigdy w życiu nie kupię nic od Whirlpoola! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: Szukam fachowca od pralek WHirlpool IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.08.04, 19:11 Znajomy miał podobne przygody z lodówką Electrolux, a znajoma z dużym telewizorem Sony. W każdej firmie trafiają się buble i wszędzie możesz trafić na niekompetentnych ludzi. Ja mam sporo sprzętu W. od lat i jestem zadowolona. Tylko raz korzystałam z serwisu, gdy ok. 2 dni po kupieniu lodówki (9 lat temu, chodzi do dziś) wezwałam serwis, bo na tylnej wewnętrznej ściance była woda. Bardzo mnie to niepokoiło. Okazało się, że w takich lodówkach tak ma być. Nie płaciłam nic, pomimo, że człowiek przyjechał tylko przez moją ignorancję w zakresie lodówek. Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: Szukam fachowca od pralek WHirlpool 16.08.04, 08:40 Gość portalu: JK napisał(a): > Znajomy miał podobne przygody z lodówką Electrolux, a znajoma z dużym > telewizorem Sony. W każdej firmie trafiają się buble i wszędzie możesz trafić > na niekompetentnych ludzi. Wszystko się psuje. Magnetowid i tv Sony też się zepsuły. Miały prawo, po 15 latach. Dyktafon Sony po niecałym roku został wymieniony. Tv Lg po miesiącu użytkowania jest w serwisie. Whirlpool pralka, też się spsuła. Miała ok. 2 lat. Serwis chciał też coś 500-700 zł. Fachowiec zrobił za ok. 80 zł. Acha, jeszcze musiałbym czekać minimum 2 tygodnie bo whirlpool łączył magazyny swoje i polara. Wszędzie trafiają się buble. Ale po przygodzie z whirlpoolem doszedłem do wniosku że mi się już żaden produkt tej firmy nie zepsuje. Bo będę omijał z daleka produkty tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doswiadczony Re: Szukam fachowca od pralek WHirlpool IP: 217.153.152.* 16.08.04, 10:02 Ostatnio moja pralka Whirlpool zaczela sie lekko psuc (7 lat bez naprawy)i ponizej przedstawie ci mozje doswiadczenia z servisami: 1. usterka byla standardowa jak na ten model i latwa do zdiagnozowania przez laika -> łozyska 2. postanowilem znalezc magika do pralki, zaczalem od autoryzowanego servisu, ktory mialem wpiasany w karte gwarancyjna (PredomService). 3. autoryzowany servis chcial przyjechac do naprawy ale uwaga: pracuja od 8-15 tylko od pn-pt. Po 2 probach podejscia do odpowiedniego terminu zrezygnowalem z ich uslug szkoda bylo tracic urlop i 350-400 zl 4. Wzialem ksiazke PKT i tam znalazlem servis w okolicach mojego domu. Przyjechal czlowiek zabral pralke i nastepnego dnia przywiozl sprawna (terminy udalo sie ustalic bez zbednego czekania). Wystawil r-k co obecnie nie jest norma, powiedzial ze udziela mi gwarancji na lozyska na rok i wzial kase 220 podziekowal i znikl. Powiedzial mi tez jedna wazna rzecz, jak sie skonczy gwarancja sprzetu to lepiej nie wykorzystywac autoryzowanych servisow bo: 1. glownym zrodlem ich utrzymania sa naprawy gwarancyjne (moga sobie pozwolic na dziwne godziny pracy) 2. pozostale uslugi sa dla nich super extra platne. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś