Dodaj do ulubionych

Szukam fachowca od pralek WHirlpool

IP: *.isep.pw.edu.pl 29.07.04, 13:19
Zepsuł się chyba programator. ZNa ktoś rzetelnego fachowca z Warszawy?
Obserwuj wątek
    • justyna_w Re: Szukam fachowca od pralek WHirlpool 13.08.04, 21:07
      Witaj,
      Podam Ci namiary na serwis pralek Whirpool (pralke kupilam w Euro RTV AGD i
      mialam jeszcze na gwarancji, ale moze tak tez naprawiaja):
      ul. Lisowska 23, tel. 834-88-84 lub ul. Filtrowa 62, tel. 668-86-67.
      Pozdrawiam,
      Justyna
    • alex2222 Re: Szukam fachowca od pralek WHirlpool 13.08.04, 22:14
      Jeśli mogę coś poradzić-unikaj jak ognia serwisu firmowego!!!
      Drogi,powolny,niekompetentny,nieuprzejmy a końcem końców OSZUKUJE!
      Miałem przeboje gdy zepsuła mi się lodówka.Teoretycznie była na gwrancji,ale
      tylko teoretycznie.Straciłem 10 dni na kłótnie z serwisem,opócz tego sporo
      nerwów i 70zł."zaliczki" na naprawę.Naprawy się nie doczekałem,zadzwoniłem w
      końcu do faceta z ogłoszenia i nazajutrz lodówkę miałem sprawną za 250zł.
      (serwis chciał 700!!!)Nigdy w życiu nie kupię nic od Whirlpoola!
      • Gość: JK Re: Szukam fachowca od pralek WHirlpool IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.08.04, 19:11
        Znajomy miał podobne przygody z lodówką Electrolux, a znajoma z dużym
        telewizorem Sony. W każdej firmie trafiają się buble i wszędzie możesz trafić
        na niekompetentnych ludzi.
        Ja mam sporo sprzętu W. od lat i jestem zadowolona. Tylko raz korzystałam z
        serwisu, gdy ok. 2 dni po kupieniu lodówki (9 lat temu, chodzi do dziś)
        wezwałam serwis, bo na tylnej wewnętrznej ściance była woda. Bardzo mnie to
        niepokoiło. Okazało się, że w takich lodówkach tak ma być. Nie płaciłam nic,
        pomimo, że człowiek przyjechał tylko przez moją ignorancję w zakresie lodówek.
        • ant777 Re: Szukam fachowca od pralek WHirlpool 16.08.04, 08:40
          Gość portalu: JK napisał(a):

> Znajomy miał podobne przygody z lodówką Electrolux, a znajoma z dużym
          > telewizorem Sony. W każdej firmie trafiają się buble i wszędzie możesz trafić
          > na niekompetentnych ludzi.

Wszystko się psuje. Magnetowid i tv Sony też się zepsuły. Miały prawo, po 15
          latach. Dyktafon Sony po niecałym roku został wymieniony. Tv Lg po miesiącu
          użytkowania jest w serwisie. Whirlpool pralka, też się spsuła. Miała ok. 2 lat.
          Serwis chciał też coś 500-700 zł. Fachowiec zrobił za ok. 80 zł. Acha, jeszcze
          musiałbym czekać minimum 2 tygodnie bo whirlpool łączył magazyny swoje i
          polara.
          Wszędzie trafiają się buble. Ale po przygodzie z whirlpoolem doszedłem do
          wniosku że mi się już żaden produkt tej firmy nie zepsuje. Bo będę omijał z
          daleka produkty tej firmy.
    • Gość: Doswiadczony Re: Szukam fachowca od pralek WHirlpool IP: 217.153.152.* 16.08.04, 10:02
      Ostatnio moja pralka Whirlpool zaczela sie lekko psuc (7 lat bez naprawy)i
      ponizej przedstawie ci mozje doswiadczenia z servisami:
      1. usterka byla standardowa jak na ten model i latwa do zdiagnozowania przez
      laika -> łozyska
      2. postanowilem znalezc magika do pralki, zaczalem od autoryzowanego servisu,
      ktory mialem wpiasany w karte gwarancyjna (PredomService).
      3. autoryzowany servis chcial przyjechac do naprawy ale uwaga: pracuja od 8-15
      tylko od pn-pt. Po 2 probach podejscia do odpowiedniego terminu zrezygnowalem z
      ich uslug szkoda bylo tracic urlop i 350-400 zl
      4. Wzialem ksiazke PKT i tam znalazlem servis w okolicach mojego domu.
      Przyjechal czlowiek zabral pralke i nastepnego dnia przywiozl sprawna (terminy
      udalo sie ustalic bez zbednego czekania). Wystawil r-k co obecnie nie jest
      norma, powiedzial ze udziela mi gwarancji na lozyska na rok i wzial kase 220
      podziekowal i znikl.
      Powiedzial mi tez jedna wazna rzecz, jak sie skonczy gwarancja sprzetu to
      lepiej nie wykorzystywac autoryzowanych servisow bo:
      1. glownym zrodlem ich utrzymania sa naprawy gwarancyjne (moga sobie pozwolic
      na dziwne godziny pracy)
      2. pozostale uslugi sa dla nich super extra platne.
      Pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka