easik 22.09.04, 10:47 Zamierzam kupic zmywarke a nie za bardzo wiem na co powinnam zwrócic uwage przy kupnie, co jest wazne a co mniej - w sklepach nie mam duzego zaufania do sprzedwców :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beti Re: Jaka zmywarka? IP: 81.210.16.* 22.09.04, 12:25 poczytaj sobie wcześniejsze strony tego forum, jest bardzo duzo, bardzo dobrych rad i to nawet z tego miesiąca, więc aktualnych. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregyoda Re: Jaka zmywarka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 13:00 No przede wszystkim 2 sprawy porządkowe: pod zabudowę czy standard oraz 45 czy 60 cm? Jeśki chodzi o dane techniczne to powinna być wodo- i energooszczędna! (klasaA) Dobrze jak posiada elektroniczny wyświetlacz, dobre suszenie, opóźnienie startu. To chyba najważniejsze cechy. Dobre produkty mają: Electrolux,Bosch,AEG, Siemens, może Amica (choć róznie mówią) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: Jaka zmywarka? IP: 5.6R* / *.nokia.com 22.09.04, 14:05 No i ważna sprawa przy otwartej kuchni - cicha musi być bo inaczej czeka cię zmywanie wyłącznie w nocy bo ci zagłuszy telewizor, muzykę, wszystko co tam lubisz w ramach relaksu. Osobiście polecam Boscha (bo mam) ale np. o AEG też dużo dobrego słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
easik Re: Jaka zmywarka? 22.09.04, 14:16 dziekuje za odpowiedzi, zmywarka ma być pod zabudowę 60, no i rzeczywiscie musi być cicha oczym w sumie nie pomyslałam (mam otwarta kuchnie).Mat jaki model masz Boscha? Odpowiedz Link Zgłoś
gregyoda Re: Jaka zmywarka? 22.09.04, 14:48 Fakt, cisza to ważna sprawa, Najlepiej do 49db! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: Jaka zmywarka? IP: 5.6R* / *.nokia.com 22.09.04, 15:47 SGV 57T03 o ile mnie pamięc nie myli Odpowiedz Link Zgłoś