Dodaj do ulubionych

aranżacja łazienki

25.08.16, 17:46
Witam,

mam ogromną prośbą o jakąś fajną aranżację/wizualizację łazienki w bloku.Obecnie łazienka ma 2,45 m ale chcemy ją powiększyć o kawałek pokoju obok.Łazienka ma kształt prostokąta.
Podobają mi się łazienki w szarościach z dodatkiem drewna.Zastanawiam się jak ukryć pralkę?Zależy mi na wannie, ubikacja jest oddzielna.
Z góry dziękuję za podpowiedzi.

Obserwuj wątek
    • nuntio777 Re: aranżacja łazienki 18.09.16, 22:05
      Jeśli chcesz aby ktoś Ci pomógł musisz wrzucić plan tej łazienki, choćby odręczny. Nikt nie będzie sobie wyobrażał tego jaki masz układ.
    • sylwussska Re: aranżacja łazienki 19.09.16, 13:33
      Drewno to niezbyt dobre rozwiązanie do łazienki. Szybko butwieje od wilgoci
    • skyfall001 Re: aranżacja łazienki 06.12.16, 06:12
      Poszukaj w sieci, tam z pewnością można znaleźć wiele ciekawych pomysłów i podpowiedzi, co i jak.
    • kaziksjakub Re: aranżacja łazienki 30.01.17, 10:18
      jakie najlepiej wybrac drzwi do łazienki?
      • oliwka_kul Re: aranżacja łazienki 31.01.17, 09:29
        przede wszystkim muszą zapewniać wentylację pomieszczenia. to podstawa. zastanawiałaś się nad oferta jakiejś konkretnej firmy?
    • mysliciel662 Re: aranżacja łazienki 20.04.17, 19:56
      Można ściągnąć specjalny program do aranżacji i tam "wprowadzić" łazienkę. To pomaga w aranżacjach.
    • engine8 Re: aranżacja łazienki 29.04.17, 23:25
      Wytlumaczcie mi jedna rzecz bo nie moge tego pojac...
      Czy rzeczywiscie Polsce lazieniki aranzuje tak aby byly ladne a wygoda sie wogole nie liczy?
      Jak odwiedzam Polske to nie moge pojac jak mozna tak to robic...
      Siostra wlasnie zrobila lazienke od nowa, wszytko w nowoczesnym stylu,, plytki , kafelki, kabuna przysznicowa itd...no wiec nie mozna na nikog zganiac ze tak bylo.
      I wyglada to tak.. Lazienka dosc duza - jakies 2.5x2.5 metra. I maja na jedej scianie okno z waskim parapetem - ktre jest czesciowo otwarte dl awentylacji wiec parapet nieuzyteczny, na drugiej wanna i kibel na trzeciej zlew i kabina ( w rogu pomiedzy zlewem i drzwaimi. Wyglada ladnie i symetrycznie.. Tylko K... jak sie tym oportzedzic przed spaniem zwlaszcza jak sie tu nie mieszka..
      Kabina taka ze w sumie jak sie bierze prysznic to rece raczej przy sobie, o tym aby usiasc i umyc nogi trzeba zapomniec - nie ma szans aby sie przechylic. Miejsce na jedna butelke szmponu i mydlo... - gdzi emam postawiec swoje? na podlodze?
      Zlew ladny, lustro na scianie i mala otwarta wneka obok. Miejsce na szampny w okolicach wanny ale tam w rogu gdzie dostep praktycznie tylko z wanny albo trzeba sie bardzi naciagac i wszytko zajete. O jeszcze jest wneka za kiblem na scianie na wiecej kosmetykow...tez pelne i trzeba przejsc cal lazienke aby siegnac.
      No wiec jako gosc nie mam absolutnie gdzie polozyc ubrania pizamy do przebrania a wiec jest tego kupka (lazienka z wejsciem z holu wiec trzeba wejsc ubranym) i . Wiec trzeba i jedno i drugie ulozyc albo na ziemi albo na klapie kibla.... No i jak w czasie mycia chce sie skorzystac z kibelka to trzeba wrzystko przekladac. Nie mam gdzie polozyc swojej "torebki " turystycznej kosmetycznki... zostaje podloga, parapet za waski i wszytko spada... nie mowie juz aby to pozostawic w lazience.
      I to jest dosc typowe ze nie ma szafek i parapetu/pulpitu dookola zlewu - gdzi emozna rozlozyc rzeczy potrzebne np do porannej tolepty - pasta do zebow, flos, golarka, mydla itp...,
      W wiekszych kabin nie mozna usiasc czy umyc sobie plecy bez walenia lokciami w sciany....
      Zadnych zamykanych szafek na kosmetyki. Jaki sens na wneka za kiblem gdzie za nic nie mozna siegnac jak sie jest nad zlewem ....
      rozumiem ze w czsach dawnych budowano jak budowano - bez sensu , ale teraz- zwlaszcza jak sie robi od nowa samemu to nie zwraca sie uwagi na wygodea w lazience , a to chyba najwazniejsze ?
      Czy moze to moja rodzina i znajomi tylko tak maja?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka